- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Bencus88 #6852 üzenetére
Szia!
Feldob egy kék sávot: igen, ezt néhány napja csinálja nálam is PC-n.
" lehet telepÍtettem valami bővÍtményt? " Igen! A szokásos frissítéssel (talán Pénteken) jött be, amit kérdés nélkül telepített is. Biztos nagyon szükséges és nagyon
kell is...kikapcsolásával kapcsolatban még nem találtam semmit.
Inkább a stabil működésen dolgoznának, mint az ilyen cicomákon! Az előbb is ráklikkeltem az egyik ismerősömre, mert régen nem válaszolt...rögtön felugrott a válasza, amit a kérdésem után pár perccel megválaszolt! Csak éppen 3órát késett a kézbesítés, miközben Ő is és Én is online állapotban voltunk!
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Csütörtökön, késő este bejött egy frissítés (asztali gépre) a Skype-ra és bejelentkezés után már csak egy üres, fekete képet látok! Ha időközben üzenet érkezik, akkor azt -szokás szerint- a jobb-alsó sarokban látom egy pillanatra, de ha az értesítő területre kattintok, hogy megnyissam, akkor marad a fekete kép. Az értesítési területen ott marad az olvasatlan üzenetek száma!
Ma, reggel jött egy újabb frissítés, de semmi nem változott...Mit lehetne kezdeni ezzel (azon kívül, hogy megköszönöm az MS-nek ezt a szép, minőségi frissítést) , ha nem áll rendelkezésre rendszer visszaállítási pont?
-
Vasti74
senior tag
Engem egy ismerősnél ezzel szívat egy Lenovo...
Évek óta futott rajta hiba nélkül a Skype, aztán egy frissítés óta fekete semmi a videóhívás.
Minden más alkalmazásban működik a kamera.
Nem értem: mi az, hogy egy működő hardver Windows alatt egy, ráadásul MS alkalmazásban elkezd nem működni??? Mi az, hogy nem támogatott a Skype-ban, ha már egyszer a Windows, a saját maga által telepített driverekkel támogatja, működik?
Akkor most akasszon egy kamerát az ismerős a laptopra?
Na az ilyenek miatt sem használok Windows-t úgy 22-23 éve... -
w.miki
veterán
Hol csekkolja a Skype, van-e új verzió?
Én is kikapcsolnám az auto frissítést. -
gerrog
aktív tag
hali
kissé béna vagyok
hogy tudom kikapcsolni skype-ban az automatikus frissítést? -
bango
tag
Ezer éve nem használtam az asztali verziót, a havi ki tudja hány auto frissítés tényleg úgy zajlik hogy letölt egy új verziót amit aztán kézzel újra kell telepíteni? Nem tudom elhinni hogy emberek millió ezt játsszák. Hogyan lehetne rábírni hogy a háttérben feltelepítse magát, ha már köteleznek a frissítésre amúgy is?
-
Sztlaci
aktív tag
A legutóbbi frissítés óta főképernyőn bejön a gép bekacsolása/ újra indítása esetén.
Hiába van bejelölve az indítás háttérben funkció. -
Sztlaci
aktív tag
Ez a fos nem indul a géppel együtt, nem is találok a legutóbbi frissítés óta ilyen beállítási lehetőséget.
Valakinek van tippje, a ms miért baxik el mindent ami korábban jól működött?
Talán szeretik, ha anyázzák őket? -
the_one
tag
válasz
joghurt #6604 üzenetére
Nekem több gépre is telepítve van a 7.36.0.101-es verzió. Egyik gépen ma kijelentkeztem a skype-ból és nem engedett többé visszalépni. Jött a frissítést kényszerítő ablak. Szerencsére ez a most linkelt 7.41.32.101-es változat tényleg működik. Remélem sokáig kitart! Azokon a gépeken, melyeken nem jelentkeztem ki, (1 win10-es és 1 win7-es gép) ott még megy a 7.36 is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
LamerGyuri #6601 üzenetére
Ez nagyon rossz hír, mert másik nincs. Nem nyomtál véletlenül a frissítésre? Próbáld meg leszedni, kis takarítás és visszarakni. És ne hagyd ki azelső két pontot.
-
Gizmo94
veterán
válasz
joghurt #6559 üzenetére
Ez így van, a szerver utasítja el, de ezt a verziót, amint írtam is, MÉG!, hangsúlyozom MÉG! nem tiltja a skype szervere. Több hónap volt az egyébként, mire kirtotta a hetes verziókat. Tehát a szenny microsoft szerverszinten kényszeríti az usert, nem a kliens módosítása által, ez igaz.
Ez az exe fájl egyrészt az aláírás miatt ok, valamint méretre totál megegyezik azzal ami nekem megvan még anno a skype oldalról offline telepítőként, tehát trojan mentesnek ítéltem, ezért nem is töltöttem fel a sajátot, hanem adtam linket az oldal letölthető fájljához. Oldal egyébként Itt, check it.
A skype a browser hosting miatt nyúl bele a böngészőbe, aggodalomra ebben az esetben nincs ok.Utolsó pont tetszés szerint. Én azért nyírtam ki így az updatert, mert így nekem a frissítést sem dobálja már fel, egyébként lehet, hogy x idő után a másik módszerrel sem, de jó bármelyik megoldás.
Hogy most a mikorfosnak lesz-e energiája, kedve, esze kinyírni ezeket a classic verziókat is, illetve mikor, az egy kérdés. Nyilván nem én találtam fel ezzel a viaszt, gondolom százezres nagyságrendben jelentkeznek fel világszerte oldschool userek ezekkel a verziókkal, amit nyilván látnak. Hogy mit tesznek, kiderül. Mindenesetre ez a survival cheat némi túlélést biztosít a fosáradat 8 ellen.
-
válasz
Gizmo94 #6555 üzenetére
Attól függetlenül, hogy tényleg működik
, azért néhány megjegyzés:
- A frissítésre való kényszerítést nem a kliens csinálja, hanem a Skype szerver mondja, hogy "elavult vagy, nem engedlek fel". Szóval ki tudja, a 7.36 meddig fog működni. Ha jól vettem észre, nem egyszerre gördítették ki a 7.x-ek kinyírását, hanem több hét alatt zajlott le a folyamat. Passz, hogy Skype verzió, Win verzió, földrajzi terület, vagy egy véletlen szám alapján.
- Mivel annyira trágya a 8-as, hogy ekkora a kereslet a Classic verzióra, bőven megéri trójait csinálni rá. Mindenféle nemhivatalos címről letölteni és futtatni egy telepítőt, azért az vall némi bizalomra (vagy vakmerőségre). [Tudom, hogy most ez a konkrét .exe rendben levőnek tűnő digitális aláírással rendelkezik.]
- Telepítéskor valamiért bele akar nyúlni a Chrome beállításaiba. Nem tudom, mit és miért, just saying.
- msconfig és reboot helyett szerintem elég a services.msc-ből leállítani és letiltani a Skype Updater szolgáltatást.
-
Gizmo94
veterán
Nahh, itt egy jó hír a klasszikus Skype kedvelőinek Windows alá.
KI TUDJA MEDDIG!!! de egyelőre még igen. Létezik jelenleg a következő módszer törölni az utált 8-as hulladékot és visszatérni a kedvelt, klasszikus 7-es verzióra.Visszatérés menete:
1, Letörlöd azt a fos 8x-es verziót amit rádkényszerítettek, (Valamilyen uninstaller progi előny, Your vagy egyéb)
2, Ccleanerrel (vagy kedvenc reg cleanereddel) addig takarítod a registryt, amíg talál Skype bejegyzést.
3, Letöltöd Innen a Skype régebbi verzióját Csakis ezt a 7.36.0.101 -et használod, a többi nem lesz jó.
Vagy van még ugyanebből a verzióból Portable is, innen, ha az jobban tetszik. Ez is működik.
4, Telepíted a gépre a Skype-ot. Egyúttal bontod az internetkapcsolatot a gépeden, majd futtatás-msconfig és letiltod a skype updatert. Ha ujraindítást kér, rebootolsz.
5, Elindítod az internetszolgáltatást, Skype-ot használpd, örülsz.
Fel fogja ajánlani a frissítést, de ha a most nem-re nyomsz nem dob ki, hanem működik.Windows 7 Pro64bit-en tesztelve, működik.
Sok sikert. -
Male
nagyúr
Ma megint lejátszotta a wines ócskaságuk: egyszerűen nem jelennek meg az üzenetek, amiket írnak nekem. Kilépek, vissza, akkor meg beszórja a korábbi időpontokkal az üzeneteket... több frissítés volt már, azóta, de rendszeresen előjön... hihetetlen, hogy lehet ennyire működésképtelen szemetet gyártani
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #6486 üzenetére
Meg milyen jó, mikor 99%-nál beköhögi, hogy nem sikerült a frissítés és visszavonja. És minden nap eljátssza ezt egy hónapig mire megjön a javított update. Na ezért mentem vissza W7-re, ott kikapcsolható a rohadt update és csak akkor küldöm fel mikor épp ráérek ilyenekkel foglalkozni.
Sajnos egy éve van már csak vissza. Bár a W8-ban is kikapcsolható még az update, de annak is csak +2 éve van. Linuxra kell váltani, nincs mese... -
válasz
kukulec #6484 üzenetére
Megúsztad egy újraindítással?
Én mindig befonom a hajamat amikor a windows kétszeri újraindításra tud frissíteni. Nálam a frissítés úgy megy hogy kikapcsolásnál - nem resetelek közben. Ekkor feltelepíti amit akar, aztán leállítás (lényegében újraindítás de mind1). Másnap kapcsolom a gépet, indul, konfigurál, aztán restart... nem értem mennyi év kell még ezt megoldani restart nélkül.
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok Fórumtársak!
Gondban vagyok, mivel a 7.36.0.150-es Skypem nem akar rendesen működni. Először nem akart beléptetni, majd nagynehezen sikerűlt úgy, hogy frissítettem (ugyanerre, mert ezt adta fel és még nem a 8-ast, de lehet, hogy jobb így), és akkor sikerűlt. Viszont érdekes, hogy nem minden partneremhez megy ki a hívás. Van olyan, hogy onnan kérek visszahívást és úgy megy. A központi Skype ellenőrzőt nem tudja kapcsolni. Ugyanebben a szobában van még egy gép ugyanerre a netre kapcsolva (router) és az jól működik ugyanezzel a Skyppel. Hogy van ez? Ez a Skype ezelőtt napokkal jól működött. Mi jöhetett közbe? Már eleve, hogy nem nyilt meg normálisan, csak frissítés után belépéssel. XP rendszerem van, de ez eddig sem volt akadály.
Állandóan kevernek valamit. Mit kellene megnéznem,hogy oda-vissza jó legyen a kapcsolat?
Tényleg hihetetlen, hogy amióta a Microsoft átvette, állandóan kinlódik. Persze, mert sok infót akarnak beszedni titkosan és ehhez mindíg frissíteni kell. Dehát akkor működjön legalább.
Üdv. Pibácsi -
Fürkésző
tag
Mostantól az Android 5 felhasználói sem érezhetik biztonságban magukat. Eddig a Skype 8 nem támogatott rendszerként kezelte, de most Lollipop-ra is érkezik a frissítés. Aki jót akar magának, tiltsa, amíg lehet!
-
-
Akkor most a szarból csinálnak még szarabbat? Erre kíváncsi vagyok
Egyébként tuti hogy ez most aztán már tényleg a hulladékok hulladéka lesz: ebből a login ablaknál 2-3szor jelentkező frissítési panel alapján következtetek amit rendre kinyomok, ha véletlen "igen" nyomódik akkor meg a Windows fogja meg. Már vártam mikor jön a kényszer update, amikor is a régi verziót egyben kinyírják és csak a következő fog működni. Úgy mint az MSN-nél.
Most egy-két fontos kontakt van (a többi valszeg dobta a programot évekkel ezelőtt amikor én is dobtam) úgyhogy sztem keresni fogok/fogunk alternatív módot és onnantól megfontolom nem csak a program hanem az egész fiók törlését örökre.
-
sequator
senior tag
válasz
joghurt #6363 üzenetére
Nem a Skype userrel van a baj, csak jeleztem, hogy már nagyon nyomják a frissítést.
Tele van az MS fórum anyázással hónapok óta. Le se sz*ják.
Nekem csak két gondom van vele:
1., rendszergazda jog kell minden frissítéshez, így a 30 gépünkön járhatok körbe hetente-kéthetente. Az MS válasza: adjak admin jogot a usernek. LOL
2., nem lehet szétválasztani a partnerlistát a beszélgetésektől. Mivel egyszerre akár 5-8 kollégával is beszélgetésben vagyok, jobban látom, ha minden beszélgetés külön ablakban van.@san01: Nekem is ezt csinálja, amikor 7.41es Skyperól küldök üzentet öcsémnek, aki 8-ast használ. Van amikor csak másnap kapja meg. Korábbi verzióváltásoknál is volt ilyen (talán a 3.81 és a 4 vagy 5 közt), MS akkor sem csinált semmit.
sautia
-
-
tibor23
senior tag
válasz
tibor23 #6355 üzenetére
Megtaláltam a megoldást: Aki gyűlöli az új asztali Skype-t, vissza tudja tenni az utolsó működő klasszikus Skype-t, a 7.41 verziót, esetleg a 7.40-t, de korábbit már nem fogad el a rendszer. Egy élmény! Sajnos minden egyes induláskor kiírja, hogy akarod-e frissíteni, és a frissítés keresést nem lehet kiölni belőle, de más hiányossága nincs.
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Kénytelen vagyok ide a fórumba írni, mert egyre jobban gyűlölöm a skype-t, de néhány emberrel ezen tartjuk a kapcsolatot.
Egy tíz éves laptopon, Win7-en használom, nagyon zabálja az erőforrásokat, és egy ideje, nem találok rajt semmilyen beállítást, és minden bekapcsoláskor újra akar települni. Ha nem engedem, akkor el sem indul többet. Nem tudok valahogy visszatérni egy kőkorszaki változathoz, és kilőni a frissítést? Linux alól volt egy fantasztikusan egyszerű, erőforrást alig fogyasztó változat, ilyenről nem is álmodok, de hátha van valami megoldás. -
sequator
senior tag
válasz
Oly-Service #6337 üzenetére
Nagyjából ezek a lehetőségeid:
1., az IT ad a usereknek local admin jogot (épeszű IT nem fog)
2., használjátok a webes Skypeot
3., vársz, amíg a Microsoftnál is leesik, hogy ez egy f*szság (január óta az MS fórumok tele vannak anyázással emiatt) és javítják
4., kerestek másik szoftvert
5., még egy ideig (sztem kb nyár végig) vissza lehet állni a 7.4es Skypera, ott még megkérdezi a usert a frissítésről és el lehet utasítani.Forrás: MS fórum
sautia -
Oly-Service
tag
Sziasztok!
Cégünknél használjuk a Skype-ot, Windows 8 felhasználói bejelentkezéssel.
Minden egyes Skype frissítésnél, hívni kell a rendszergazdát, hogy frissítse, mert csak rendszergazdai jogosultsággal lehetséges (korábbi verziónál erre nem volt szükség.)
Mit lehet tenni, hogy - akár hetente 2x is - zargatni kelljen a rendszergazdát?Ráadásul addig nem is indul el a Skype, míg nincs frissítve....
Frissítést pedig nem lehet kikapcsolniKöszi a segítséget!
-
válasz
Nyethuszar #6246 üzenetére
Nem egyezik meg, valamennyiben más, de majd meglátod neked megfelel-e.
A frissítés ugyanolyan, mintha letöltenéd a weboldalról. -
Nyethuszar
tag
Egyenlőre még egy Win7 x64 van fenn.A 10-es majd jövőhéten lesz csak kb feltelepítve. Az abba beépített skype teljesen megegyezik a külön letölthetőssel? A jelenlegi skypomat meg nem tudom frissíteni automatán erről a 7.40-ről. Pedig be van kapcsolva az autoupdate és ha a frissítés keresésére nyomok akkor "Ön már telepítette a skype legfrissebb verzióját" . De nem értem miért
. Az automatán felfrissítés elviekben biztonságos (lenne ha menne) nem ?
-
Fürkésző
tag
válasz
#47205632 #6175 üzenetére
2017.10.30-tól asztali verzióban oprendszertől függő számozást alkalmaznak:
v.7.40.0.151 for Windows 10
v.7.40.0.104 for Windows 7 and Windows 8
(Ekkor jelent meg Windows-ra a Skype megújult 8-as verziója is.)Skype 7.27-es asztali verzió óta hiába van letiltva az automata frissítés a programban, mégis felvarázsolja a legújabb verziót.
Érdemes ezeket még megtenni: Skype Update tiltása
Továbbá: a Windows Updater-ben is le kell tiltani a Skype frissítését, ha megjelenne benne. -
törölt tag
válasz
Ciccuka #6169 üzenetére
Ez volt az utolsó hetes verzió, ez még működik és ha települt rögtön a beállításokban az automatikus frissítését kikapcsolod. Aztán használod amíg le nem tiltják.
Partnerlista beállításait ha jól emlékszem online felületen lehet kikapcsolni, de a régi kliens érzékelni fogja úgy is annál nem kell állítani. Én nem tudom mit szívtak ezek a nyolcas verziónál annyira szar lett, de kettéhasadt a tudatuk az biztos.
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Azt már régebben tapasztaltam, hogy a Skype a 7.27-es asztali verzió óta kérdés nélkül frissül, ha az automatikus frissítés engedélyezve van.
Az asztali verzióra is hamarosan megérkezik a 8-as használhatatlan, ocsmány kiadás (mobilosok ellenkezése dacára erőltetik még midig ezt az újítást). Ezért a beállításokban letiltottam az automata frissítést. A sokk aztán ért, hogy mégis suttyomban, alattomos módon felkúszott a legújabb verzió. Az első kérdésem költői: minek ez a beállítási lehetőség, ha nem veszi figyelembe a program? A fontosabb kérdésem:
Hogyan lehet a Skype újabb asztali változataiban megakadályozni az automata frissülést?
(Lehetőleg egyszerűen és visszafordíthatóan, mint ahogy a reklámot le lehetett tiltani néhány oldal elérésének akadályozásával. A registry piszkálását mellőzném, ha van rá mód.) -
pibácsi
senior tag
Biztos találkozott már más is vele, nem csak én, hogy amikor megnyitom a Skype-t, akkor az első, ami bejön, hogy „ A Skype kezdőoldal jelenleg nem érhető el. Látogasson ide később, hogy megnézhesse híreit és figyelmeztetéseit.” Ez baloldalon a „Kezdőlap” címet viseli. Soha nem ad ki több információt, nem tudni, mire való. Ha a feladatkezelőben leállítom, azonnal ujraindúl, néha több szálon is. Ezen kivűl terheli a processzort. Ez a „SkyeBrowserHost” indítás. Ez az utóbbi idők frissítéseivel jött be, azelőtt soha ilyet nem láttam. Mivel felesleges, le kell állítni, de ha símán kitörlöm a Skype telepítő-Browse mappából, akkor instabillá válik a Skype. A megoldás a következő:
Zárja be a Skype-t, ha már fut. Hozzunk létre és nyissunk meg egy szöveges fájlt a „Jegyzettömb” segítségével az asztalon (vagy bárhol máshol). Hagyjuk üresen, ne írjunk bele semmit, majd „Mentés másként”, módosítsuk a „Fájl tipusa” – „Minden fájl”-ra. Mentsük el „SkypeBrowserHost.exe” fájlként. Kapunk egy üres kockát. Nyissuk meg a C-Program Files – Skype – Browse mappát és ott töröljük az ott lévő eredeti „SkypeBrowserHost.exe” fájlt és a helyére az új exet tegyük be. Ez nyitáskor becsapja a Skype-t. Ezután a program gond nélkül és a szöveg nélkül indúl. Viszont ha frissűl a program, akkor ezt sajnos mindig meg kell tenni, érdemes elrakni a kész pótlást egy külön mappába. (és a frissítést leállítni, csak ha muszály, akkor frissítsünk.).
Már korábban – amikor a Skype átállt a Microsofthoz - a reklámokat sikerűlt leállítanom, mostmár ez is a helyére kerűlt.Üdv. Pibácsi
-
bango
tag
A f*nak kell ez az állandó frissítés kikényszerítés? (én tudom hogy mindent meg lehet magyarázni) akinek bejött egy korábbi verzió miért ne használhatná azt? nem beszélve arról hogy az eszközeim nem bírják el lassabbak lesznek tőle, vagy eleve nem is tudják futtatni az újabb verziót, belekényszerítenek hogy készülékekbe is ruházzak be.
-
McLaca
őstag
válasz
< CyberBob > #6037 üzenetére
Ez az utolsó régi dizájnos. Az automatikus frissítést a playen ne felejtsd el kikapcsolni telepítés után, mert először nekem is 5 percen belül visszafrissítette a legújabbra.
A RAM használatig el sem jutottam, annyira sokkolt az új verzió.
Üdv!
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
írok újra, mert kezd "kiakasztani" ez az új verzió erőltetése...
Előzmény: a múltkor rákattintottam a frissítésre és ezután feltelepült 11.16.595.0
Ezzel párhuzamosan fenn van még a gépemen a 7.35.0.103 verzió is.
Jelenleg ezt használom még mindig, mert az újban nem látom a régi beszélgetéseket.
A régi verzió minden indításkor felajánlja, hogy frissítsek az újra
Tényleg lehetnek ennyire amatőrök, hogy nem veszik észre, hogy már fen van a gépemen?
Hol lehet az ügyfélszolgálatnak írni, hogy nem látom a régi beszélgetéseimet az új verzióban?Ja és még valami: ma hajnalban eMail is jött, hogy július 1-től már nem használható a régi verzió.
Kaptatok ilyet Ti is?
Üdv -
Fürkésző
tag
A MS kitalálta, hogyan veszítheti el a Skype-hoz még ragaszkodó felhasználóit is:
Radikálisan megújul a Skype
Lehet tiltani a frissítéseket! Egy évre talán el lehet vele halasztani a majmolós verziót. Aztán mókolás nélkül már úgysem enged belépni a többé-kevésbé normális verziókkal. -
ph2012
senior tag
Skype-re a Windows 10 appját használom és nem a telepített Skype-ot. A hanggal gond volt a legutóbbi használatkor. Nem lehet, hogy a 1703-as frissítés miatt van? Eddig nem volt probléma és akkor is a Skype előzetes verzióját használtam.
Nálatok minden rendben a Skype app hangjával a Windows 10 frissítése után?
-
pimmi
senior tag
nekem egy csoportnál ez van most a legújabb verzióra frissítés után is, megoldás esetleg?
A csoportos csevegést frissíteni kell a hívási és üzenetküldési funkciók megőrzéséhez. A frissítéshez írja be az /update kifejezést a csoportos csevegésbe. További információ
A frissítés nem sikerült, kérjük, próbálkozzon újra később. -
pimmi
senior tag
sziasztok, eddig régi skype-om volt de a mai nap nem engedett bejelentkezni, szóval kötelező volt a frissítés, ez az új egy ocsmány de ez van, kérdezném a beszélgetések feletti hirdetéssávot hogy lehet kiiktatni? gondolom az hogy ez a verzió SkypeSetup_6.21.0.104 tovább működjön az már nem menne, vagy igen?
köszi -
G.F.
aktív tag
Egy különös dologban kérem a segítségeteket. A legutóbbi frissítés után 2 felhasználóval vagyok bejelentkezve a Skype-ba. Az egyik a Win10-es, a másik ugyanolyan néven, de win 8.1-es (ezt írja a /showplaces parancs) 8.1-es win már minimum 1 éve nincs a gépemen, mikor még ingyen lehetett frissíteni, akkor átálltam win 10-re. A /remotelogout-tal kijelentkeztetem, de pár nap múlva újra 2 felhasználóm van. Se win-es másik gépem, se más eszközöm nincs, a Microsoft fiókomban sincs másik eszköz felvéve. Azóta csináltam egy teljes Skype újratelepítést, jelszócserével kombinálva, mégis visszatér a probléma. Mit próbáljak még?
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok. Már mindent elkövettem ezzel a fossal. Egy ideig többé-kevésbé "normálisan" működött, de a legutóbbi frissítés után behányt + megvolt a globális hiba is, de ez a mai napig nem megy.
Képtelen vagyok életrekelteni. A jelszó bekéréséig eljut, onnan már nem pörög, csak áll, majd kivágja az alábbi ablakot.
Az op Win7 professional. Már letöröltem az összes, 2005, 2008, 2010 és 2015 C++ runtime-okat is, újraraktam mindet. Gép újraindítva ezerszer, Skype-ból, hivatalos oldaláról letöltve telepítve a legújabb verzió, az eggyel régebbi, több verzióval régebbi, és nem lép be. A jelszókérésig eljut, megkapja, majd áll, nem is pörög, onnan sajnos nem sikerült csatlakozni ablak. Az idegeimet szétcincálta.Valakinek valami konkrét ötlete, hogy mit tudnék ezzel a rohadékkal még kezdeni?
-
Louro
őstag
Amióta megvette a M$ a Skype-ot egyre jobban utálom. Nem használom sűrűn, de 10-ből 8-szor nem működik. Ha működik, akkor meg szemcsésedik a kép valamiért.
Most is nagyon kellene, erre bejelentkezni se tudok.
Régi account, nem emailcím, nem telefonszám, csak egy szimpla, mezei felhasználónév. Kb. 10 éve.
Win10, ami legális és naprakész.Már régi Skype-ot is kerestem a netről, hátha....De nem. Pedig nem érzem, hogy többet kapnék a frissítésekkel. Valahogy már csak a megszokás faktor dolgozik. Lehet váltani kellene.
-
w.miki
veterán
Legújabb Skype (7.33.0.105) nem hajlandó kapcsolódni.
Sajnos nem sikerül kapcsolódni a Skype-hoz.
Előtte egy 7.x valamelyikről frissítettem, mert az már nem indult el, azt írta túl régi.
XP, internet van.
Emlékszem annak idején egy itt leírt módszerrel blokkoltam a régebbi Skype reklámokat, és automatikus frissítést, de már nem emlékszem mi volt.
Nem tudom az zavar-e be.
Host file-t visszaállítottam eredetire, de az új Skype úgy sem hajlandó kapcsolódni.
Van valakinek ötlete, i lehet a baj? -
Fürkésző
tag
válasz
kuyarashi #5782 üzenetére
Kék körös kapcsolat-keresgélés ismerős. Néhány napja jelentkezik. Nálam nem köthető frissítéshez. Utolsó frissítés kb. 3 hete volt, az meg néhány napja.
Nem tudom, ehhez kapcsolódik-e, de a chat és üzenetküldés problémájának megoldásán dolgoznak Skype-éknál:
Skype heartbeat -
prabhu
senior tag
Aki nem szeretné a frissítést javaslom a download.skype.com letiltását a host file-ban, majd a temp mappa tartalmának törlését (sunyiban oda szedi le a telepítőt). A services-ben is le kell tiltani az update-et.
Régi verziókat lehet találni a neten, pl. a szoftverbázison.
A host használható a reklámoktól való megszabadulásra is, ezt a Destroy Windows Spying progival a legegyszerűbb megoldani (amúgy is javasolt felrakni), szépen letiltja a MS megfelelő oldalait. -
poli27
veterán
-
JulianSinulf
őstag
Köszi a linket!
Ha a W10 feltette magától, akkor fenn van a szülinapos. Én nem szoktam foglalkozni a frissítéseivel, csinálja magától.
A programok között olyan van, hogy Skype letöltése. De ez mindig is ott volt. Erre hozza be a weboldalt.
A store-on megnéztem a skype-ot is, többen panaszkodnak az értékelésnél arra, amire én is. Ezek szerint mindegy, hogy melyik van a gépen.
Apám gépén W10 home fut, neki nincs ilyen gondja. Ami azt illeti, a rokonságban jelenleg senkinek nincs ilyen gondja és W10-et használnak. De, ha jól tudom, mind home.A másik idegesítő dolog, amit elfelejtettem írni korábban, hogy mikor befejezem a videótelefonálást, a kamerát lekapcsolja egy kicsit, majd vissza. Ezt már elég régóta csinálja. Ilyenkor a beállításokban ránézek a kamerára és az ablak bezárásakor rendesen lekapcsolja. Ha más programmal nézek a kamerára és utána kilépek, akkor is rendesen lekapcsolja. Csak beszélgetés után nem hajlandó azt tenni, amit kellene.
-
Fürkésző
tag
"magától spontán elindul"
A 7.27 verziótól kezdve változtattak a frissítési mechanizmuson.
Hiába állítod be úgy a Skype-ot, hogy ne induljon a rendszerrel együtt, csak akkor, amikor saját kezűleg elindítod, rád erőltetik a frissítést. MS szerint - újabban - a felhasználó hülye, segíteni kell neki, hogy a legfrissebb progam-verzióval rendelkezzen. (Nem ismerős a Windows 10-re frissítés erőltetéséből?) Ezért, ha van új verzió, ők elindítják a frissítést és ezzel együtt a Skype-ot is. Az érdektelen, hogy esetleg Te éppen nem akarod minden ismerősöd orrára kötni, hogy éppen gépközelben vagy. (Egyes kommentek szerint akkor is elindul a frissítési folyamat, ha az automatikus frissítés ki van kapcsolva). -
8th
addikt
Legális Win7 összes frissítéssel (a gép vírusmentes) + Skype 7.29.0.102 a saját weboldalukról letöltve.
Beszélgetés végén minden alkalommal összeomlik a program, úgy kell bezárni egy Windows felugró ablakban. Ami még érdekesebb, hogy már másodszor tapasztalom, hogy csak úgy magától spontán elindul.Mi a franc ez? Tapasztalt valaki hasonlót?
-
fcc
aktív tag
Helló!
Az miért van, hogy ki van kapcsolva az automata frissítés, de mégis frissíti magát a Skype? -
SpongyaBob
veterán
válasz
zoltan6 #5714 üzenetére
De igen, Asus hangkártyám van.. nem lenne baj a újjal ha megjelenne lent jobb oldalon az értesítési területen (tálcán), de egyszerűen ezt nem lehet beállítani. Egyébként nekem simán indul a rendszerrel a régi is a frissítés óta, de ez a hiba baromira idegesít, ami amúgy volt már korábban aztán eltűnt majd most a frissítés után jött elő újra.
-
zoltan6
addikt
válasz
SpongyaBob #5712 üzenetére
nem asus hangkártyád van? mert többünknél ezt csinálja,volt már róla szó a topikban. Egyébként nekem már ki is kapcsolta a windows új frissítése a régi asztali skypot.(nem indul automatikusan) mert az újat erőlteti,ami egyenlőre tettszik is nekem.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Skype telefonon, tabeleten megy, de mától PC-n nem frissül a chat. Leszedtem, újratelepítettem, felraktam a Win 10 Évfordulós Frissítés frissítést, semmi változás. Laptopon 9:24-ig ment, azóta ott sem frissül. Ezen még nem volt Évfordulós Frissítés. Mi lehet a gond?
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
androidos skypeal van problémám. A tabletet nemrég frissítettem Android 6.0-ra 5.1-ről, de mindkettővel ugyanaz a hiba.
Ha felveszünk valakit 3.nak konferenciába, akkor kikapcsol a tablet kamerája, és a másik 2 PC-s félnek kiírja, hogy az anroid nem támogatja a funkciót. A tabletet karácsonyra vettük, eleinte még működött a dolog, aztán valamelyik skype frissítés óta, kb február óta van ilyen gondunk.Google nem volt a barátom. Annyit tudtam csak meg a hivatalos oldalról, hogy ha a legújabb verzió van fenn, akkor az minden problémát megold...
Persze a legújabb van fenn, kb hetente töltődik le play áruházból.Köszönöm
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #5559 üzenetére
Nálam sosincs frissítés, mégis volt a hiba egy pár napig, majd eltűnt uígy nyomtalanul.
-
w.miki
veterán
Bemásoltam egy régebbi verziót a Docus/User/AppData/Local/Temp könyvtárba SkypeSetup.exe néven, majd a Tulajdonságait írásvédetté tettem, és most úgy tűnik békén hagy a frissítéssel
-
w.miki
veterán
válasz
Hequila #5351 üzenetére
aha most nézem, ezek szerint 7.2-re van ez a parancssoros megoldás, de újabb változatokon már nem tiltható a frissítés?
ez a reg file-os megoldás újabbak esetén sem megy, igaz?
Ez a batch file csak XP-n működik, vagy Win7 esetén is? -
w.miki
veterán
Skype frissítést hogyan lehet kikapcsolni?
Úgy értem, a beállításokban ki van kapcsolva az automatikus frissítés, de mégis, minden skype indításnál feljön egy ablak, ami frissíteni akar.
Ezt hogyan tudnám kikapcsolni? -
spiritex
veterán
válasz
szakallasgy1 #5515 üzenetére
Az sajnos nem elég, mert akkor is cseszteti az embert, hogy Frissítések állnak rendelkezésre.
-
G.FeT
tag
Itt se enged be, frissítés óta. Skype verzió: 7.16.85.102, Win XP SP3.
-
myke01
senior tag
A Skype webes változata csak a bővítménnyel működik együtt ,amit le kell tölteni hozzá :
" A hang- és videohívásokhoz telepítenie kell a bővítményt, amely a későbbiekben automatikusan telepíti majd a frissítéseket."Aztán a következő üzenet :
"Ez a bővítmény a legjobb felhasználói élmény érdekében automatikusan frissít. Ha ezt nem szeretné, kérjük, ne telepítse a bővítményt."Kérdés : mennyire "okoskodik" ez a bővítmény a továbbiakban ? Az "okoskodást" arra értem ,hogy mennyire használja az erőforrásokat ? Mennyit "netezget" a háttérben ?
-
mikk2000
őstag
válasz
Nakivagyok #5364 üzenetére
Kösz az infót, a lényeg akkor, hogy új verzióra kell frissíteni. Nekem egyből 7.10 lett, és ránézésre már el is menti a kilépéskori státuszt.
De gondolom van aki még mindig nem hiszi el hogy ez hiba volt
Persze vannak érdekességek, frissítések utáni induláskor sose képes beloginolni ez a szerencsétlen, de érdekes, hogy a következő indításra már igen. Mondjuk pont ez a verzió még az újraindításba is belefagyott
De ismételt újraindítás után már jónak tűnik. Reklamált a tűzfal hogy valami skype auto update service szeretne hazatelefonálni, engedjem-e, hát...
-
krealon
veterán
válasz
#73820095 #5318 üzenetére
Khm.... neked sem tartott volna tovabb, mint 2 perc, hogy rakeress a frissítés szora a jobb felso sarokban, es megtalald
pl ezt:
Skype frissítés tiltásaHa ekezetek nelul keresel a frissites szora, akkor pedig a korabban altalm irt hozzaszolas is elobukkan.
-
dethroner
veterán
Akkor mégegyszer!
Megtenné valaki hogy megírja mit kell ahhoz csinálni hogy bejelentkezéskor ne dobja fel a frissítési ajánlást? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Az automatikus frissítés ki van kapcsolva, mégis minden indulásnál jelzi a program hogy új frissítés vár telepítésre. Vagyis már letöltötte, és frissíteni akarja, én meg nem akarom. Szeretném ezt a letöltött frissítést törölni. Van rá valami lehetőség?
-
Visormail
addikt
válasz
zoltan6 #5299 üzenetére
Csak off-ba mondom, hogy win10 bug miatt ott egyáltalán nem működik az spdif-en keresztüli DD live/DTS interactive a játékokhoz (a sima passthrough filmekhez az megy). Az ms elismerte, hogy náluk van a hiba és nem a hangkártya driverekben, szóval azt hiszem minden kártyát érint. Illetve most jött egy frissítés amivel a dolby már megy, bizonyos programokban, némelyik embernél...
-
törölt tag
Új verzió, mely manuális frissítést igényel:
-
Bigyo13
őstag
Az egyszerű filemegosztás nincs bekapcsolva
Nincs benn a pipa!
Mert a többi fájlnál van a BIZTONSÁGI fül(#5132) spiritex: ja hát ilyen felülírásról szó nem volt.. és amúgy felesleges továbbra is ez a sok munka, mert egy 300 bájtos REGEDIT parancs kikapcsolja, hogy keressen frissítést és ellenőrizze a verziót
-
spiritex
veterán
válasz
Bigyo13 #5131 üzenetére
XP-n is működött nekem évekig, csak kicsit gondolkozni kell, egyszerűen a jelenleg működő Skype verzió telepítő exe-jével felül kell írni a frissítésre letöltöttet, majd írásvédetté kell tenni, ennyi volt anno.
Azt meg, hogy először TXT-t kell csinálni, azt nem tudom honnan vetted... -
Bigyo13
őstag
válasz
spiritex #5129 üzenetére
XP-n ez nem működik!
"és csinálni kell egy 0 byte-os file-t ugyanazzal a névvel, majd a file Tulajdonságaiban fel kell venni egy Everyone nevű felhasználót és minden jogot Deny-ra kell tenni. Ennyi."Nincs a file-nak tulajdonságai, ahól lehet az engedélyeket állítani!
Főleg nincs egy TXT-nek!
És ha a TXT-t EXE-re módosítom, akkor sincs PONT az az egy lehetőség, amit írsz, vagyis nincs BIZTONSÁG fül -- és így engedély beállítási lehetőség sehol!
Már múltkór is próbáltam ezt, és azért találtam meg a sokkal egyszerűbb megoldást, mert csak egy KLIKK és soha többet nem akar letölteni semmit és nem kell csereberélni fájlokat a frissítés miatt!Mert nem keres frissítést! És szerintem ez egyszerűbb
-
Bigyo13
őstag
válasz
#73820095 #5125 üzenetére
Szívesen!
jól írtad, csak az általam linkelt exe fájlt kell cserélni ott, ahol a jelenlegi Skype exe indul a gépeden!
Nem kell telepíteni az egész INSTALLER csomagot, mert úgyis csak az UPDATE szarokat tenné fel megint.. az meg nem kell nekünk szerintem!
(#5126) prozodus: kinek köszönted?
Frissítési cseszegetés kikerülése:
Akkor nem kell senkinek a REG fájl, ami kikapcsolja a frissítésre figyelmzettetést a REGEDITBEN? -
törölt tag
Köszönet mnd2töknek, kezdtem a régebbivel, de tároltam az újabbat is minden eshetőségre
Egyelőre úgy tűnik, pöpecül mükszik, még csak nem is ugrál frissítésért
Most csak azon kötekedett, h más a kinézete, mint az előzőnek -
törölt tag
válasz
Bigyo13 #5123 üzenetére
Köszönöm!
Du, este kiderülÚgy érted, nem kell telepíteni, csak azt az egyszem fájlt cseréljem le?
Azt hittem, telepítőt raktál fel, nem figyeltem elsőreWin7 alatt nálam frissítéstelenítve van. Megcsináltam az xp-n is a tubusos videóval, szépen működött, de másnap kezdte a cirkuszt, úh meg vagyok gyanúsítva, h én csesztem el, hiába mondom, h anélkül is probléma van a skype-pal
Te is azzal csináltad az xp-n vagy van különbség?
-
Bigyo13
őstag
válasz
#73820095 #5121 üzenetére
7.4 -is elindul még rendesen a 7.5 nekem se megy, dll hibát ír!!
Itt van a 7.4 exe, feltettem Neked: Skype 7.4.exeCsak elég az exe-t megcserélni erre .. jó lesz!
én találtam megoldást, hogy ne figyelmeztessen a Skype a frissítésre, de én XP SP3-at használok.. de a többi rendszeren is ez a lényege: a REGEDIT-es kikapcsolás, akit érdekel XP-re szóljon
-
zoltan6
addikt
válasz
Bigyo13 #5111 üzenetére
most kipróbáltam nekem működik a képküldés,viszont nekem meg olyan gondom van, pár hete duplán vannak az ismerőseim. a nevük alatt messenger felirattal még a saját microsoft fiókómat is odarakja messenger felirattal az ismerőseim közé, próbából felhívom semmi reakció.ezt miért csinálja?
szerintem ez is a mostani frissítések után lett ilyen,kérdeztem ismerőseimet,mi ez a messenger? senki nem tudja.facebook kizárva,mert valakinek nincs is facebook-ja.
-
-
spiritex
veterán
válasz
Istvan74 #5075 üzenetére
Hol van a mellékelt frissítési ablak? Ha win7 alatt meg lehet oldani, hogy ne akarjon frissíteni, akkor XP alatt is. Meg kell neki engedni, hogy letöltse a Temp vagy valamelyik mappába a SkypeSetup.exe (vagy hasonló) nevű file-t, le kell törölni és csinálni kell egy 0 byte-os file-t ugyanazzal a névvel, majd a file Tulajdonságaiban fel kell venni egy Everyone nevű felhasználót és minden jogot Deny-ra kell tenni. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged