Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Undoroid #6870 üzenetére
Erről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert eddig nem használtam. Nem is igazából tudom mit jelenthet az, hogy "felzabálja az erőforrást". Nyilván a RAM-ot használja, nálam most ha elindítom 500MB-ot (a 32GB-ból), de kb. semmi nincs még benne, mert sosem használtam, csak egy 2 fős csoportos csevegés.
De mondjuk a Messenger még szarabb, abban a kliens mégcsak tray ikonba sem rakható... Böngészőben praktikusabb futtatni. Meg ugye ahogy a Skype-ból, a Teams-ből is van "business" verzió.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Undoroid #6862 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igen, többször leellenőriztem, +3630...
Egyszer sikerült - valamiért akkor is csak úgy, hogy kijelentkeztem mobilon az app-ból. Gépen indítottam az SMS-kérést, meg is jött, be is írtam.
Aztán bejelentkeztem mobilon és ott már nem láttam a hitelesített számot - mint ahogy aztán gépen sem a ki-be jelentkezést követően -
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #6845 üzenetére
Úgy látom, hogy ez valami egyedi probléma lesz, bár semmi mást nem csináltam (telepítés - eltávolítás) a gépemen. Mindössze ennyit látok!
A bal-felső sarokban látható " (3) " az azért van, mert három olvasatlan üzenetem van! Tehát maga a program döcög még, fogadja az üzeneteket, de már semmi másra nem képes!
Vajon, ha az egész Skype alkalmazást újratelepítem, akkor az eddigi kontaktjaim el fognak veszni?
-
pibácsi
senior tag
válasz
Undoroid #4557 üzenetére
Szia Undoroid!
Hát ezek szerint az a megoldás - ami nálam bejött, mert muszály volt - hogy az SP3-at fel kell telepíteni és utána legalább a 6.18-as Skype verziót. A kisebbeket nem fopgadja be, egyszerűen nem lehet feltelepíteni.
Nálam ezután már működött. Ma még nem néztem. Hogy az SP3 milyen problémákat fog okozni a fent lévő programokban még nem tudom. Viszont állandóan jönnek a reklámok a Skype oldalon. Valószínű, ezek miatt kellett frissíteni, mert a korábbiak nem tudtak reklámokat megjeleníteni. És nem is lehet véglegesen kiktatni őket. Valamiből "élni" kell nekik is.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest