Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
A 3.8-as Skype nekem is jobban tetszett. A legidegesítőbb, hogy ez az új képtelen megjegyezni a default video eszközt. Itt arra gondolok, hogy ha kihúzom a notimból az USB-s webcam-et akkor ugye vissza kapcsol a beépítettre, majd mikor vissza csatlakoztatom az USB-set akkor továbbra is marad a beépítettnél, nem veszi észre, hogy csatlakoztatva lett a default eszköz.
Ez csak azért idegesítő, mert napközben ugye a beépített kamerát és mikrofont használom , amikor haza megyek meg csatlakoztatom az USB-set. A régi automatikusan felismerte és átállt arra, de a 4-es képtelen erre, akármit állítok be. Most minden nap be kell lépnem a menübe és manuálisan megcsinálni. Tudom, tudom, csak fél perc, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest