Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
béla12
tag
Van egy kis problémám.
Második napja bírja azt csinálni a gépem, hogy skype van, viszont net nincs.
Mivel elég régi a rendszer gondoltam ídőszerű az újratelepítés. Fogtam egy másik hdd-t és dobtam rá egy rendszert. Viszont itt jön az, hogy be kéne jelentkeznem a skype-ra. Na a jelszót viszont nem tudom már. Az "elfelejtette a jelszót" sem segít, mivel azt mondja a skype oldal, hogy anno nem adtam meg mail címet. A párom felhasználó nevével viszont működött a jelszó kérés és küldött is egy mail-t a skype.(bár az Ő jelszava megvolt)
Tehát a kérdés, hogy a régi rendszerből ki tudom-e nyerni valahogy a jelszavam vagy valamilyen formában átvihető-e a felhasználóm az új rendszerre?
Próbáltam azt is, hogy a működő skype-omon az adatlapra raktam még mail címeket, de ez nem segített a mail cím hiányban. Bár szerintem ezteket az adatokat nem köti a login-hoz a skype server.
Ha valaki tudja a megoldást, kérem jelezze! Bár nekem az is jó, ha a net probléma megoldódik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs