Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfk3y
tag
A mail cím amivel még akkor regeltem az freemail volt (sajnos). Egyik napról a másikra egyszer csak nem tudtam bejelentkezni, mondanom sem kell hogy egyből csináltam az ilyenkor szokásos dolgokat de a fiókot nem tudtam elérni sehogy se. Na akkor fogtam magam és írtam is a freemail supportnak hogy mégis mi lehet. Nem sokra rá jött is a válasz hogy az említett email cím törölve lett...na Bumm, erre én csak néztem balra jobbra hogy ez mégis hogy lehet, hozzá teszem azóta se jöttem rá hogy történhetett hogy csak úgy törölve lett, és tényleg törölve lett, mert mindig a mailer daemon jött vissza. A support meg onnantól kezdve nem tudott segíteni, úgyhogy volt egy freemail címem.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest