- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dshk
aktív tag
itt láttam magyarországon: ebolt Bővebben: link (vajon mire volt jó ezen a fórumon, hogy nem lehet látni az urlt?). De ennek a telefonnak nincs honlapja, számbillentyűzete stb., úgyhogy nem volt meggyőző.
Én ezt használom pár napja - bár csak egy internet szolgáltatón belül -, a skype online shop-nak becézett linkgyűjteményében találtam, de ha skype-ra és usb-re guglizol akkor van rengeteg fajta: CyberPhone K Bővebben: link
Tegnap néztem a hagyományos telefon elé helyezendő kütyüket, de egyszerűen nem találtam olyat, amit ne az elmebeteg paypal rendszerével kellett volna fizetni - márpedig azoknál magyarok nem fizethetnek. Szemmel láthatólag most indul az egész skype hardver biznisz, néhány hónap múlva biztos elmúlik a káosz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest