Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
kmarco05 #17920 üzenetére
Ez már a 2. kör volt, ki kívánkozott belőlem, mert bizony nagy igazságtartalma van. Tudod, ahogy mondják a pokolba vezető út is jó szándékkal van kiközve. :)
Két különböző nézőpont találkozott, a gyári előírások, illetve a fejlődő technológia miatti lehetőségek. Nem vitatom el, hogy a gyári előírás 15W40.
Viszont, meggyőződésem, hogy az 5W40 sokkal jobb a motornak. (Feliciának)Még valami, Vil, Neked javaslom, hogy ugyanígy írj le mindent amit gondolsz, de tedd hozzá hogy szerinted. :)
Sokkal korrektebb, mint tényként beállítani esetleg hibás információkat. :) Én is többnyire a saját véleményem írom le, de ezt meg is említem, nekem a 200000 km alatt ezek váltak be. :)Élettartamtól nem félnék (sokkal inkább a 15W40-el), nekem is korábban itt ajánlották, de az biztos hogy néznem a helyedben egy ideig az olajszintet, mivel ha rövidebb utakon használod a kocsit, akkor a korábbi kenés miatt valószínűleg csipegetni fogja hidegen az olajat. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest