Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
És akkor ha már így megjelentetek hirtelen a semmiből és a régi kérdésekre nem válaszoltatok... (vagyis sokkal inkább eltüntetek) egy másik kérdés, hátha erre kapunk választ...
A wifi-s változattal mi a helyzet!? (bár az sd28 wifi, de attól engem személyszerint még akár érdekelhet is... mikor lesz raktáron!?)
-
maj-viktor
őstag
A firmware továbbra is csak az általatok megkapott / elküldött-el működik!?
Azaz tegyük fel veszek tőletek egyet, akkor a foxoffer-es linkről letöltött firmware-el nem fog működni továbbra sem!? Ez a szállítmány sem!?
Mert senkit sem az érdekel, hogy mi van a dobozra írva... hanem a hardver / szoftver mit tud...
-
törölt tag
Ne hagyjuk ezt a fake, nem fake dolgot szerintem. Ugyanis a Foxofferes EREDETI SJ4000-el, működik az FPV mód. A ti SD28-as kamerátokkal nem. Pont az eltérő fimware miatt. Tehát ti igen is félrevezetitek a vásárlókat, mert egy olyan kamerát árultok, aminek tudnia kéne az FPV módot (megfelelő kábel, és FW frissítés után).
-
Petyus1
tag
Hú basszus, tegnap délután óta hogy felpörögtek az események.
Azért ez a mobilx-es mondat tetszett:
Csak, hogy tisztán lásson mindeki!
Ez ahogyan KIZS is írta az előbb úgy működik Kínában, hogy van egy pár fejlesztő cég, aki elékszít egy tervet egy adott termékről, majd értékesíti annak gyártási, licensz jogát több gyárnak akik vagy azonos, vagy közel azonos kóddal eklezdik gyártani a megtervezett terméket- Lefordítva: Kína / fejlesztő cég = Veszünk fél tucat goprot, szétbontjuk, és csinálunk belőle valamit.
- Értékesíti annak gyártási, licensz jogát: Na ez kőkemény!
- Majd pedig az egyik tolvaj lop a másiktól. Ettől függetlenül szeretünk SJ4000! (az enyém szerencsére az!)Panda és friss troll társainak: tudomásul kéne vennetek, hogy ez egy szakmai fórum. Valszeg a ti SD28-asotokat sosem fogjátok frissíteni (vagy ha mégis akkor irány az SD28 topic, ha lesz ilyen), sosem fogjátok összehasonlítani más kamerákkal, stb. Itt vájtfülű kütyüs emberek éldegélnek, akiknek ez hobbi, csak most cukrot szórtak a benzintankjukba.
Szóval kár itt puffogtatni, hogy az én SD28-asommal milyen faszán felvettem a szomszéd macskák párzását, mert ez itt senkit sem érdekel.ui:
- szerintem meg ez az "eredeti" gyártó! http://www.chitec.net/about-us
- és ezek vajon mit árulhatnak? http://sj4000.boltaneten.hu/kinalat/1_kamera/ -
-
maj-viktor
őstag
Ahogy láthattad én egyáltalán nem ellenetek vagyok... Sőőőőt! Épp ezért is kerestelek meg titeket e-mailbe, hogy tisztázzuk a titeket ért vádakat, ahogy az e-mailbe is megfogalmaztam...
Szóval a véleményem még most is az, hogy ha annyira a 12évre "veritek magatokat", elég amatőr dolog lett, hogy ebbe belebuktatok... feltételezem, akkor azért jobban utánanéztek, mit - honnan - hogy szereztek be... Mert hiába bizonygatjátok, hogy az SD28 is van olyan jó, mint az SJ4000, akkor sem ugyanaz a 2termék... firmware ügyileg... és ahogy láthatod eléggé kiveséztük az SJ4000 firmware témáját... nyers teszt videókkal, stb. Hogy igenis sokat számít, hogy milyen firmware is van az adott készüléken...
És igen, 10ből max. 2embert érdekel, meg frissítgeti a firwmare-t, de azért szakmai fórum ez, mert minden kivesézünk...
-
maj-viktor
őstag
Segítesz, hogy kinek is kéne... ha nem publik - jöhet PM-be!
Mert azért ahogy futólag végig olvastam a kommenteket, azért jogosan írt mindenki ellenetek írányuló kommentet, mert igaza van, esetleg a véleménynyilvánítás módjával lehet gond, mert én is inkább az ellenetek kommentelők közé tartozom, de én próbálom kultúráltan kifejteni a véleményemet...
És azért azt se mondd, hogy te is csak "most csöppentél ide" - max most regeltél, hogy legyen egy gyors helyzetjelentés, mert eléggé képbe vagy az SJ4000-es dolgokkal, meghogy én miket kommenteltem / teszteltem itt idáig... a 2hónap alatt, amióta itt aktív vagyok ebbe a topikban... Ami nem is baj feltétlenül én örülök, hogy valaki úgy kezd el forgalmazni egy terméket, hogy utánajár és nem csak odabassza a vásárlónak, hogy nesze fogd, add ide nekem a pénzt / hasznot! (bár ez most pont balul sült el nálatok, mivel belenyúltatok, hogy nem SJ4000-et kaptatok - táraztatok be)
-
OccsE
aktív tag
A probléma továbbra is csak azzal volt ami jó magyar szokás: kiderül hogy vmit "elszurtunk" és nem elismerjuk, hanem megmagyarázzuk...
Szerintem ha egyből reagaltok a dolgokra és korrekten kiirjatok azokat az infókat amiket itt a fórumon.... Utólag... Nem lett volna ez az egész...
-
gerexd
csendes tag
Én nem akarom bántani a mobilx-et mivel a telefonom is tőlük van(nagyon patent,semmi baja fél év komoly használat után) csak ez engem hirtelen meglepett,szerintem jegelem ezt a nagyon vásárolhatnékot egy pár napig amég tisztázodnak a dolgok mellesleg ez az állítólag hamis sem csinál olyan rossz videót ahogy elnézem a fórumot
-
greef
tag
Az a baj, hogy nem érted amit írtam.
A külföldről vásárol kameráknak volt egy nagy problémája. A gyártó kifogyott a régi típusú kijelzőből, így máshonnan rendelt. A külföldi sj4000 alap firmware-el sötét, néha szemcsés, néha pixeles képeket/videókat készített. Ezért vártuk mit a messiást az új firmware!
Mikor megérkezett, napokig izzott a fórum, hogy cseréljék le, mert jobb az uj firmware. Sokan olvasták a fórumot, és akik tőletek rendeltek kamerát, azok is ezt a firmware akarták frissíteni. Nekik ez nem sikerült. Ez a probléma. Nem azt mondtam hogy a Ti általatok forgalmazott kamerával van. -
Feribacsi555
senior tag
Elhihetitek nekem is van jobb dolgom, de hozzáteszem végig pörgettem 400 hsz-t és 95%-ban korábbról ismerősek voltak a tagok, akik hozzászóltak a témában.
Más:
Úgy vettem észre, hogy a mi kompatibilis és mi nem már annyira misztikussá fajult, hogy inkább belinkelem mégegyszer a cikket, hogy a foxoffer szerint mik a különbségek:
Akiknek esetleg segít a fordítás:
1: a vízálló tok különbözik (lásd képeken)
2: a csomagoláson elírás látható, miszerint a Foxoffer által titulált hamis sj4000 ezzel az írással rendelkezik: water resistabt
3: ami a kiegészítőket illeti: nem egyforma az akksi, az sj4000 akksi töltő nem kompatibilis ennek a verziójának az akksijával.4: amit már én teszek hozzá. A support nem egyezik. Ugye a Foxoffer által eredetinek titulált sj4000-hez jönnek firmwarek, amik nem egyeznek az SD28-as gyártó fw-jével. De ahogy a mobilx írta, az a gyártó is ad ki fw-ket csak nem kompatibilisek egymással. Ezek a papírra vetett különbségek, úgyhiszem minőségbeli különbségekről meg hamarosan tele lesz a youtube.
Így már minden félnek korrekt?
-
maj-viktor
őstag
Most ennyi erővel, mondjam, hogy a "titeket ajnározó emberkék" reg dátumát is nézzük meg!?
Mind 1hsz-es mai...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_2128-2128.html
&
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_2148-2148.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest