Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
-
KIZS
aktív tag
válasz
szabieable #3136 üzenetére
Ok. Csak írj rám, amikor úgy gondolod és azt előbb utóbb észreveszem
-
KIZS
aktív tag
válasz
szabieable #3124 üzenetére
Ha meg tudunk alkudni valami minimál összegben engem érdekelne a kamera, kiegészítők nélkül.
Aztán vagy meg tudom barkácsolni, vagy nem.Vagy add el a kiegészítőket és ajándékozd nekem a kamerát
Ha PC-re dugod, akkor látja a kamerát storage-ként? (Összedugod USB-vel, picit vársz és megnyomod az OK gombot a tetején.)
[ Szerkesztve ]
-
-
KIZS
aktív tag
válasz
bazsi11 #2989 üzenetére
Igen. Sima külső storageként működik, a felvett filmeket/képeket meg tudod nézni, sokat használtam így.
Webkamerás működéshez driver kéne én még olyat nem láttam. Esély van rá, de minimális.Én pedig androidos tablet-ről és telefonról beszélek (mert látom Win8-ast már írt valaki).
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
Hasonló módon pukkadt meg a régi kamerám. Töltés közben elkezdett halkan sípolni, ekkor gyorsan lehúztam, de már késő volt. Azóta fekete képernyő + félerővel világító kék led. Szétszedtem és pár alkatrésznek a nyákon le van pattanva a teteje (olyan kis pici tekercseknek néznek ki, nem értek hozzá).
De az ezelőtti kamerám is töltés közben purcant ki a kocsiban. Sőt az működött közben, csak be volt dugva a szivargyújtóba. Ezután soha többet nem akart kijönni töltés módból. Ha kihúztam a töltőt, akkor is töltést jelzett tovább (és azt sem érzékelte, hogy elmerült az aksi).
Mindkét kamerát régi, bejáratott töltőkkel töltöttem, már telefonok, tabletek, GPS-ek tucatjaival használtam őket probléma nélkül.
Szóval az SJ4000 töltésével vigyázni kell, mert egy kalap...
A jelenlegi (még működő) SJ4000-et a Sony Xperia SP töltőjével vagy a Lenovo A660-om töltőjével töltöm (vagy PC-ről). Az egyik 500mA-s, a másik 800mA-s. Ezeket bírja úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz
LolokeBacsi #2318 üzenetére
Nem egyszerű, mert a széles látószög miatt eléggé torzít a kép széle, emiatt nagyon nehéz összepasszintani a képeket. Igen könnyen szellemképes lesz a végeredmény...
-
KIZS
aktív tag
Esetleg érdekes lenne megnézni egy szétszedett SD28-at. Nekem van egy szétkapott SJ4000-em lefotózom szívesen és egymás mellé tehetjük a képeket.
-
KIZS
aktív tag
Egyszer egy másik kínai kütyü kapcsán belefutottam egy táblázatba, hogy az adott kütyüt hány kínai gyárban gyártják. Nos kb. 30 "gyárban" (inkább manufaktúrában) nyomták ugyanazt a terméket. Pici eltérések időnként akadtak (más típusú memória, más IO vezérlő, más órajel generátor), de alapvetően kompatibilisek voltak a egymással.
Aki anno belefutott esetleg az általam berhelt MK808 firmware-ba, akkor ott annyi történt, hogy szétkaptam a saját ketyerémet és a kernelt az abban pontosan benne levő hardverre optimalizáltam. Így értem el brutális gyorsulást a gyári kernelhez képest. Viszont az MK808-ok kb. felén az én kernelem nem működött...Szerintem valami ilyesmi lehet itt is. Vélhetőleg az egyik beszállító úgy döntött, hogy olcsóbb neki magának árulni a már befutott terméket ami valószínűleg 90%-ig megegyezik, de a gyári szoftver már pont nem fut rajta.
A kérdés leginkább az, hogy milyen a termék minősége (egyébként én az eredeti SJ4000-től sem vagyok hasra esve, miután gyors egymásutánban kettő is elpukkadt a kezemben), illetve adott esetben tényleg lesz-e hozzá firmware frissítés.A youtube-on egyébként van egy összehasonlítást az eredeti SJ4000 és SD28 között:[link]
Nem néz ki túl nagynak az eltérés (oké a színek tök mások), de mondjuk nem is ilyen virág fényképezős álmodozós szituban jön ki a lényeg, hanem a sisakon zuhanás közben. Vagy pl. a motoron mennyire remeg be a kép...
-
KIZS
aktív tag
Csináltam pár új motoros videót. Íme az egyik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz
DreaD88 #1661 üzenetére
Felpattintottam a szellőző "fedelét" és aláfúrtam két órás csavart. Ezek fogják a biztonsági drót végét.
Ha fent van a kamera, akkor a plexit pont fel tudom nyitni teljesen, de az állrészt már nem. Annyira felnyílik, hogy fel-le tudjam venni a sisakot kényelmesen, de a felső rögzítési pontba már nem akad be. Magyarán a felnyitott állrész + kamera kombó nem működik menet közben.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1656 üzenetére
Nem én fékeztem, hanem pont a zebránál a járdán álló autó indult el rém vagányan...
Gondolom kitört belőle mind az 54 lóerő. -
KIZS
aktív tag
Felszereltem a sisakra a kamerát. Majd kicsit fentebb kell állítani, hogy jobban lássa a tájat, de azért ígéretes.
Eléggé sütött a nap reggel és azt tűnt fel, hogy néha a sárga taxi fehérnek látszik. Foltokban sárga, foltokban fehér. (De ezen a videón ilyen pont nem látszik.)
Mondjuk nem automatikusra volt állítva a fehéregyensúly, hanem tungstam-ra. Hazafele automatikusra állítom.Praktikus lenne egy távirányító a kamerához...
-
KIZS
aktív tag
válasz
LolokeBacsi #1595 üzenetére
Ötletes. Én még ragasztanék egy vékony műbőr/filc réteget az aljára, hogy ne karcolja össze feleslegesen a fényezést.
-
KIZS
aktív tag
Voltam ma kirándulni és lőttem pár képet az SJ4000-rel. Szerintem egészen elfogadható a minőség.
(antishaking off, hdr off, tungsten, sharpness soft, ISO auto, 12MP, fine)összehasonlításul ezt egy Nikon D60-nal lőttem:
Azért látszik, hogy a fényképező nagyságrendekkel jobb képet csinál, főleg ha belenagyítunk.
Viszont nem fér el a zsebemben[ Szerkesztve ]
-
-
KIZS
aktív tag
A videónak is egyértelműen szebb a képe, de motoron továbbra is nagyon remeg. Ezt szoftveresen nem tudom már utólag kiszűrni, szóval az látszik, hogy valami jobb felfogatás kell neki. Mondjuk már nem tudom mit tegyek alá.
-
KIZS
aktív tag
válasz
djbahool #1363 üzenetére
Persze. A gép működik, csak a kijelző nem.
Tehát ha USB-n rádugod a PC-re és pár másodperc múlva megnyomod a tetején az OK gombot, akkor ott lesz mint USB-s meghajtó. Rámásold a neked tetsző FW-t, szabályosan lecsatolod a PC-ről, újraindítod és voila!
Csak a végén töröld le az FW-t az SD-ről, különben minden bekapcsolásnál felírja -
KIZS
aktív tag
válasz
djbahool #1356 üzenetére
Én nem tudok jobb megoldást annál, hogy felteszel egy új fw-t és ha működik, akkor új készüléked van. Ha nem működik, akkor a régi. Ha nem működik, attól még simán visszatehető a régi fw.
Érzek némi kavarodást az fw körül egyébként. Szerintem ugyanazzal a verziószámmal több fw-t is kiadtak. Nekem gyárilag ezen a kamerán 20140329V01 volt. Viszont az általam letöltött 20140329V01 nem működik rajta. És nem működik rajta a 20140324V02 sem. Viszont a 20140507V01 igen és mint látszik az N201405270ZV01 is. Totális káosz...
-
KIZS
aktív tag
N201405270ZV01
Fehéregyensúly:
Auto (Daylight):
Cloudy:
Tungsten:
Fluorescent:
A Cloudy már túl sárga, a Daylight túl kék, a Tungsten áll a legközelebb a vlósághoz, illetve a Fluorescent sem rossz.
-
KIZS
aktív tag
"The new firmware can not be used for old LCD screen.
Video quality improved, but I don't got too much to test it, wish someone can share more info here for new firmware."Magyarán (állítólag) javítottak az éjszakai felvétel minőségén, kevésbé lesz zajos a kép.
Ez az FW nem használható a régi képernyős kamerákon (tehát amiken a januári, március fw van).
Javítottak a videó minőségén, de nem tesztelte még a srác.
Ez az FW az új (wifis) kamerákhoz készült, de használható a régi (de új képernyős) keszülékeken is.Én már feltettem, tényleg használható.
Videót még nem próbáltam, fényképeket szépeket csinált (de az előző fw-rel is szép képeket csinált).Saját tapasztalat: az élességnél továbbra is fel van cserélve a soft és a strong. És érdemes cloudy-ra állítani továbbra is, mert auto-n túl kék lesz a kép.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
N201405270ZV01
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_0605_NEW_PCB.zip
"This firmware is for new PCB board version, but can also used for old PCB board version.
It improved night video quality a little, less white dots.
Also it add TV mode option, it is useful for FPV, only new PCB board support this, we will write a blog about how to use this function.
Also the new PCB board solved the USB port drop off problem."Még nem próbáltam.
Törött, de működőképesnek tűnő SJ4000 vennék. Kijelző vagy lencse hiba/törés nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
N201405270ZV01 verziójú firmware-vel összefutott már valaki?
Ennyi infót leltem róla: "it is latest version for old PCB board. From June, the manufacturer will use new PCB"A "new PCB" már a wifis változat lesz szerintem.
-
KIZS
aktív tag
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_20140329.zip
Ez van (gyárilag) a működő kamerámon. (Nem az én dropboxom, csak rátaláltam.)
-
KIZS
aktív tag
Az összes kínai termékkel ez a gond.
Tök jó dolgokat csinálnak, de a támogatás hozzá (kevés kivételtől eltekintve) szinte nulla. Ráadásul úgy ülnek a forráskódokon mintha valami kincs lenne. Pedig szerintem sokkal jobban járnának ha megosztanák a közösséggel (sőt van ahol kötelező is lenne megosztani és mégsem teszik). Ez van a telefonoknál és a tableteknél is. -
KIZS
aktív tag
válasz
djbahool #1200 üzenetére
https://www.facebook.com/notes/jmb-synergiz/sj4000-firmware-upgrades/489598037808882
Az "SJ4000 - Apr 24" az.
-
KIZS
aktív tag
A 20140507V01 simán letölthető, de a tied még ennél is újabb. Az nem tudom hol lelhető fel.
A 20140324V02 -es fw-nél volt váltás a két kijelzőtípus között. Pontosabban a 20140324V02 az első firmware az új kijelzős kamerákhoz. Minden előtte levő verzió csak a régi, minden utána levő verzió csak az új kamerán működik.
A nem hozzávaló fw-rel is működik a kamera, csak a kijelző nem mutat semmit (fehér). Tehát kipróbálni ki lehet, de használni így nem nagyon tudod.
-
KIZS
aktív tag
A hang a januári (és előtte) verziókkal teljesen jó volt nekem (az új típusú kamerával is), a 20140424 (avagy 20140507V01) verziókkal pedig borzalmasan túlvezérelt. Most a működő kamerámon 20140329V01 -van és ezzel sem olyan rossz a hang (bár lehetne jobb). Mondjuk én a teljesen zárt burkolatot használom a motoron.
Kocsiban egyik firmware verzióval sem volt gond, hiszen ott alapvetően csönd van
Motoron a januári fw. 100-120 -as tempó felett kezdett el zajosodni, a 20140507V01 pedig már az álltó helyi gázfröccsöket sem bírta.
És persze továbbra is érdekel törött SJ4000, amennyiben működőképesnek látszik (USB-n felismeri a PC).
-
KIZS
aktív tag
Lemerüléskor lezárja az utolsó fájlt, ebből a szempontból tehát mindegy.
Én 3 perces beállítást használok egyébként, mert adott esetben könnyebb kezelni.---
Törött SJ4000 érdekel. Kijelző, lencse nem érdekes, de úgy általában működőképesnek tűnjön a gép. (Tehát pl. USB-n keresztül lássa a PC.) -
-
KIZS
aktív tag
Engem még mindig érdekelne törött/színhibás/kijelzőhibás, de még egyébként működőképesnek tűnő ilyen kamera. Érdekelne teljesen hibátlan is, tartozékok (akár akkumulátor) nélkül.
-
KIZS
aktív tag
Ha valakinek véletlenül lenne egy kamerája aminek összetört a lencséje/kijelzője és ezért nem tudja használni, akkor esetleg jutányos áron megvenném tőle.
-
KIZS
aktív tag
válasz
Drótszamár #955 üzenetére
Ez az izolátor jó ötlet, agyaltam valami ilyesmin. Nem tudtam, hogy már létezik
Köszi! -
KIZS
aktív tag
Elvileg itt is van antishaking opció, ami be is van kapcsolva.
Tegnap egyébként egész este azzal játszottam, hogy rázkódásmentesítsem a felvételeimet, de nem sikerült. Próbáltam Linux alatt (transcode) és Windows alatt (Virtualdub + Deshaker) is, de nem ment. Olyat sikerült csinálnom, hogy a kézben tartva veszek fel valamit, akkor azt valamennyire kisimítja, de a motoron készített videók nagyfrekvenciás rázkódásával egyik sem csinált semmit.
Biztos fel lehet paraméterezni úgy ezeket a szoftvereket, hogy működjenek erre az esetre is, de sajna én ehhez béna vagyok.
Pedig egy csomó biztató példát találtam a szoftveres rázkódásmentesítésre:
[link]
[link] -
KIZS
aktív tag
Éééés, elpukkadt a második SJ4000-em is! Nem vagyok boldog...
Tegnap este még működött, ma reggel már nem kapcsolt be. Félig világít a kék led, mintha firmware-t frissítenék (pedig nem) és nem kapcsol be. És nem piszkáltam egyáltalán, csak ott állt az asztalon.Vidám...
-
KIZS
aktív tag
A januári fw "blank screen" hibát produkál a kamerán, a legújabb viszont működik. Szóval 2-es kamerám van ez biztos. Szerintem minden firmware V01-re végződik, legfeljebb csak egy verzióból volt V01 és V02 is.
Egyszerűen az a mondás, hogy a régi kamerák az X verziónál régebbi fw-t használják, az újak meg meg a X verziónál újabbakat. És az ominózus X verzióból lehet V01 és V02 is (bár én V02-t még nem láttam).
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #889 üzenetére
Szép képet csinál nincs ezzel gond. Ha erre a remegésre sikerül megoldást találni akkor én maximálisan elégedett leszek. A megoldás lehet firmware alapú vagy utólagos szoftveres feldolgozás is (van egy csomó megoldás rá, csak időigényes illetve nálam sajnos nem bírják kezelni, hogy száguldozás közben remeg a kép).
Illetve lehet, hogy valami más rögzítési technikával is meg tudom oldani a dolgot. De direkt végignéztem a gopro-s "hogyan rögzítsük motorra" oldalakat és ott nem pöcsörésznek túlzottan. Simán kirakják egy 1.5 méteres rúdra fölfelé vagy egy 40 centis elhajlított tartóra oldalra. Ezeknek pedig több centis kilengése lehet menet közben és mégis halál stabil az összes videó amit láttam.
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #823 üzenetére
A tükör szárának a tövére van erősítve a gyári tartójával, tökig meghúzva. Pont így volt régebben is. Sőt ha az összehasonlítós videót nézed, akkor látszik, hogy ott még forgatom is a kamerát menet közben a régi felvételen. A régi kamera is be tudod remegősödni egyébként, de ahhoz már bőven 100-110 fölött kellett mennem.
Most jön az az időszak amikor játszok vele és rögzítési pontokat keresek, bár nincs sok
Most kocsival kellett mennem a dolgomra és bepattintottam a kamerát. Kézzel állítottam fix napos időt (hiába borús most), illetve az exposure -t -2/3-ra vettem. Tökéletes felvételt produkált. Picit sötét lett, de egyébként hibátlan.
-
KIZS
aktív tag
válasz
Drótszamár #817 üzenetére
Ez a záridős dolog logikusan hangzik. A tegnap készült felvételnél iszonyat napsütés volt, napszemcsi nélkül nem is bírtam sokáig vezetni. Nem hiszem, hogy a régi felvétel idején világosabb lett volna (bár tény, hogy a szem érzékelése és a műszerek mérése nem feltétlenül cseng egybe
). Ami viszont rögtön feltűnt, hogy hazafele jövet (amikor a régi FW futott az új gépen) mennyire sötét képet rögzített a kamera.
-
KIZS
aktív tag
Az új gépre ma feltettem a régi fw-t is és csináltam egy csomó videót azzal is. Ugyanilyen remegős lett csak sokkal sötétebb a kép.
-
KIZS
aktív tag
Na, csináltam videókat meg előbányásztam egy régit.
Tapasztalatok:
Az új firmware és a januári között (az új gépen) annyi különbséget látok, hogy a januárival jó a hang és sokkal sötétebb a kép. Nem veszem észre, hogy a régi fw (vagy az új) jobb minőségű lenne. Az előbányászott videó alapján a régi gép és az új gép között pedig én úgy látom, hogy a régi gép képe sokkal kevésbé remegett. Ha nem remeg, akkor az új kamera is szép képet csinál, de nagyon érzékeny a remegésre és olyankor rohamosan csökken a minőség. Ha beremegett, akkor a régi is sokat romlott, de kevésbé volt érzékeny erre.
Direkt ugyanoda szereltem a kamerát, ugyanazokkal a tartókkal, ugyanazon az útvonalon nagyjából ugyanolyan sebességgel mentem.Illetve azt tapasztaltam, hogy az új fw-rel tovább bírja az akksi. A régi fw-fel szinte perc pontosan 1.5 órát bírt a gép (kikapcsolt képernyő, beindítottam és ment amíg bírt). Az új fw meg közel két órát bírt és utána én kapcsoltam ki kézzel.
Szóval az előbányászott régi videót és ma csinált újat egymás mellé tettem. Ha nézitek a műszerfal tetejét, akkor látszik a régivel tök stabil a kép, az újjal pedig remeg.
A bal a régi, a jobb pedig az új SJ4000 képe.
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #782 üzenetére
Nos, annyi biztos, hogy a régi firmware-vel is működik a kamera (a fehér kijelzőt leszámítva).
Itt szobán belül nem látok lényegi eltérést a két felvétel között (elég szépnek tűnik mindkettő), de holnap ha lesz mániám kimegyek és teszek egy kört a motorral.[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz
icerockk #777 üzenetére
Én már most csalódott vagyok nagyon. Az előző kamera iszonyatosan jó volt ez meg átlagon aluli.
Szar a hang, szar a kép. Teljesen élvezhetetlen. Nem arról van szó, hogy kicsit rosszabb mint az előző, hanem totálisan rossz.Asszem futok egy kört Geekbuying-gal megint, bár nem ők tehetnek erről...
Ezt pedig most csináltam hazafele.
Ég és föld. A kép is és a hang is.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
Itt lényeg, sajna nem tudok visszaállni a januárira:
"The manufacture use two different screen for SJ4000, the driver for screen is different, if use the latest firmware for old SJ4000 camera, it will cause white screen, it can be fixed by firmware update.
For the camera used old screen, please use 0329 firmware:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_20140329.zipFor the camera used new screen, please use 0507 firmware:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_20140507B.zip" -
KIZS
aktív tag
válasz
maj-viktor #747 üzenetére
Az új kamerámon más firmware van mint a régin (20140424v1, a régin meg talán januári volt) és úgy veszem észre, hogy az újnak sokkal rosszabb a képminősége. Mintha nem lenne annyira éles kép, illetve már kisebb sebességnél is elcsúszik a képernyő teteje/alja. És a motor rezgése is sokkal jobban bezavar.
Más nem tapasztalt ilyet?
Ez a régi kamerával készült:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/44128030/15150006.MOVEz pedig az újjal:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/44128030/08430012.MOVMindkét videó elején egy zebránál állok és ott nagyon látszik a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
Valami 3200 forint volt és ajánlott levélként lett feladva, ragszámmal, 20 ezer forintos értékmeghatározással.
Nagy bubis borítékba rakott kis bubis borítékba csomagoltam.Igazándiból én csak odamentem a postára és ott szépen megcsináltak mindent helyettem
A lényeg, hogy levél legyen és ne csomag. A csomag drága. -
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #560 üzenetére
Nekem is svéd ragszámom van és 7-e óta ennyit ír a track17, hogy "order in transit". A svéd posta oldala meg nem találja ezt a számot...
Szerintem ezt is Kínában adták fel, csak valami logisztikai központon keresztül aki úgy döntött, hogy a svéd postával továbbítja felém. Gondolom van joga svéd ragszámot osztani, majd eljuttatja Svédországba a csomagot (onnantól lesz svéd nyomkövetés is) és utána fogom én megkapni. Hasonló módon küldhetik a német, svájci, stb... ragszámú küldeményeket is.
Időt nem nyerek vele, de talán a vámon könnyebben átcsusszan svéd ragszámmal. Bár csodálkoznék, ha a vámosok nem jönnének rá ránézésből, hogy bár svéd posta, de nem Svédországból jön eredetileg... -
KIZS
aktív tag
-
KIZS
aktív tag
Ha jó megnézed, akkor a te ragszámod RG...DE, míg a szingapúriaké RX...DE. Nagyjából ezt nézhetik a vámosok is. Egyébként szerintem nem is érintette Németországot a csomag, egyszerűen csak a német posta szingapúri kirendeltségén adták fel. Kicsit utánaolvastam és van "svájci" és "francia" csomagfeladás is onnan.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
Szerintem a fickó azt akarja kihasználni, hogy Kínából is fel tudnak adni valahogy német ragszámú csomagot.
Mondom, velem is volt már olyan, hogy Kínából rendeltem és DE végződésű ragszámot kaptam. Ott volt, hogy "RX...DE", de a feladási hely Hongkong volt. Gyanítom ez egy ideig működött is a vámosok átverésére, de mostanság már inkább megnézik hol adták fel ténylegesen a küldeményt.Én erre gondolok. Kíváncsi vagyok a végeredmény(ek)re, mert akartam ettől a fickótól rendelni én is.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
Egyébként létezik az SJ4000 akkumulátorához külön (12V-os) töltő? Mert sokszor pont az lenne a lényeg, hogy folyamatos üzemben tudjon működni órákon keresztül. Amíg az egyik elem működik, a másik töltődne az ülés alatt.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #216 üzenetére
Na, nekem 3300 volt értéknyilvánított levélként feladva két bubis borítékba csomagolva. 1500 lett volna értéknyilvántartás nélkül.
-
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #216 üzenetére
Valami elpukkadt és állandóan azt hiszi a kamera, hogy tölt. A felvételeket rendesen megcsinálja, csak nem kapcsol ki lemerült akkumulátornál, hanem amíg van pici kis áram is addig működik és aztán nyekk. Ezután kicsit macerás életet lehelni bele (tölteni kell ahhoz is, hogy kiírja töltődik) és persze elfelejti a dátumot (ami miatt viszont meghülyül a ciklikus felvétel, mert nem tudja melyik a legrégebbi). És ugye nem működik a "car mode" sem.
És persze a "nyekk" pillanatában rögzített felvétel menthetetlen.Írtam a gyíkbájingnak és végül arra jutottunk, hogy küldjem vissza és megcsinálják (erre mondjuk kíváncsi vagyok). Remélem majd kapok tőlük egy újat.
-
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #214 üzenetére
Mennyiért viszi a posta? Holnap adom fel én is az enyémet...
-
KIZS
aktív tag
Az történt tegnap, hogy a kocsiban töltöttem a kamerát (miközben működött) és valahogyan töltés módban maradt.
Most ha bekapcsolom azt mutatja, hogy töltődik éppen. Ha megint megnyomom az bekapcsoló gombot, akkor működik rendesen, de továbbra is azt jelzi a kis ikon a sarokban, hogy töltődik. Nyilván töltő a közelében sincs ilyenkor.A gép hátulján levő led jól működik, az csak akkor világít, ha tényleg töltőn van.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz
Goliat0720 #150 üzenetére
Ja-ja, még tanulnom kell hogy TDM-re váltottál
-
KIZS
aktív tag
válasz
Goliat0720 #112 üzenetére
Jé Goliat! Most nézem, hogy te vagy az? Én meg a KIZS
Csináltam én is nappali felvételt a motoron: [link]
És estit is: [link](Ezt is letölteni érdemes és nem beágyazva megnézni, mert úgy elég kuka a minősége.)
Kormányra rögzítve (visszapillantó szárának a tövére) a vízálló tokban.
Az éjszakai felvétel nem annyira penge. A videón nem látszik, de közvilágítás nélküli utcákban elég béna képe van. Kicsit az áltudományos szellemvadász videókra hajaz...
A nappali felvétel szerintem viszont hozza azt ami kell. Nekem nem remegett be alapjáratnál (bár a Bandit négyhengeres, talán nem vibrál annyira mint a TDM).
És ami meglepett, hogy a hangja is egész tűrhető. Arra számítottam, hogy csak szélzaj lesz és semmi más... -
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #103 üzenetére
Köszi!
-
KIZS
aktív tag
Rendeltem én is ilyen kamerát a geekbuyingról és egy hét elteltével sikerült is feladniuk nekik ma...
Az lenne a kérdésem a tapasztaltabbak felé, hogy a legjobb minőséggel számolva egy 16GB-s kártyára hány kb. percnyi filmet tud rögzíteni a kütyü?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- GoPro Hero 12 + 2 db aksi + töltő + ND/PL szűrőkészlet
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS