Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- NVIDIA® driverek topikja
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4734 üzenetére
Nem veszem leoltásnak, miért venném?
Olvastam a fészbúk csoportot, illetve láttam egy csókát aki osztotta az észt hogy melyik a hamis és melyik nem... (ők is forgalmaznak, csak SD28 a kódneve) ebbe most nem akarok belemenni. Aki ismeri Sencsen (Shenzen- Hong Kong) az tudja, hogy a világ egyik legnagyobb reexport állomása...
Igaziból nekem a WIFI-s izgatja a fantáziámat, de nagyon mivel látom hogy mit veszek vele. Nézegettem videókat róla, (volt köztük ami ide is be volt linkelve) nem annyira gyorsan reagál a mobilon a kép amit az eszköz "lát", de majd gondolom jobb lesz ez ha a verziókat majd frissítgetik, aztán a kommunikáción javít.
Írtad hogy villog egy visszajelző link, de az nem a hátulján van bal oldalt? Kék meg sárga talán, egymás alatt. Illetve van a tetején, a bekapcs gomb mellett. Mert az elején én nem láttam ilyet, hogy jelezne hogy "OK veszek"
A kiegészítőkkel kapcsolatban egy gondolat. Van ez az digitalwen (http://www.digitalweb.hu/SJ4000-akciokamera-/-Gyartoi-eredeti-modell) cég, elég komolyan felháborítónak tartom azt, hogy a monopodot (csak magát a botot) 3,5 ezerért árulja, de konzol nélkül, a konzol hozzá másik annyi. Még így is olcsóbb mint a GoPro-hoz, de milyen már az? Veszek egy telefont újonnan, de vegyem meg hozzá külön a töltőt... na mindegy.
A GoPro stúdió: letöltöttem, működik, a lényeg az, hogy a mappa amiből szerkeszteni kívánod a videódat, NE LEGYEN ÉKEZETES (hülye angol ugye...) iPhone 4-el felvett videót tudtam szerkeszteni vele, hang az nem volt, rá kell még jönnöm miért. Nagyon fain beépített effektjei vannak, gépigénye nem egy hasravágós, de jó ha van alá gyors processzora az embernek.
Megvárom a WIFI-s tesztedet, mert még azt nagyon újnak gondolom, lehet még nincs kiforrva. Várok még vele, addig meg tanulmányozom a videókat és az írásokat.
A videófelvétellel kapcsolatban csak annyi észrevételem és kérdésem lenne, hogy nem mosódik el nagyon? Néztem SJ4000-es bicajos videót, hát... össze-vissza rázkódott és mosódott az egész felvétel. Nyilván utómunkával jó ki lehet hozni belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fujifilm X
- Mazda topik