- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonplay
csendes tag
Sziasztok.
A mai nap reggel felraktam egy új firmwaret amit a mobilx küldött el nekem.
Ez elött nekem a 201405270ZV01 volt meg.
Úgy csináltam mint eddig, mindent letöröltem, felraktam a file-t majd vártam DE! a kék led 1mp után eltünt, majd full fekete kép.. a hangot hallani de csomoszor nyomni kell a gombot + a kikapcsolást is én döntöm el, hogy mikor legyen, mert akkor kapcsolom ki ha elengedem a gombot nem pedig magától.
Ha rákötöm az usbre mind a két led pirosan világit ( ha jól tudom a felsőnek kéknek kéne lennie )
Az usb-t nem érzékeli ez a szutyok hiába nyomkodom az OK gombot.
Probáltam az sd kártyát telóba,mp3ba berakni és egy másik firmwaret rárakni majd vissza de sikertelen eddig minden ötlet...Remélem ti tudtok valami fajta megoldást adni.
-
jasonplay
csendes tag
válasz nbence94 #3992 üzenetére
Ha nem írják oda, hogy sd28hez van, hanem csak a legújabb firmware (+magyar menü) elküldik akkor miért ne írhattam volna rá? + honnan tudjam, hogy minden szutyok magyar cég kamut árul..
Meg beszéltem velük és azt mondták, hogy nem romolhat el emiatt de nemtudom.. de azér örülnék ha nem leugatás lenne egyből bár magyar mentalitás mindig megmarad[ Szerkesztve ]
-
jasonplay
csendes tag
válasz maj-viktor #4000 üzenetére
Szóval akkor most tönkre ment az SJ4000rem.. fasza többet se vásárolok gopro kamukat inkább gyűjtök egyre
-
jasonplay
csendes tag
válasz maj-viktor #4005 üzenetére
HÁHÁ Nem vágtam tönkre!!!!! Nagy nehezen de sikerült.
-
jasonplay
csendes tag
válasz maj-viktor #4007 üzenetére
Mivel sikerült megoldanom, így nem de megyek Belgiumba és majd az onnan szerzett pénzből fogok igen.
-
jasonplay
csendes tag
Úgye felraktam az sd28-ast amitől beszart úgye..
Felraktam mindent ami eddig volt nekem DE! a foxoffer vagy melyik oldalon van egy topic amibe van hogy új - régi kijelzős firmware.. na felraktam a régit ( pedig nekem az új van) és akkor már elkezdett tölteni ami haladásnak számitott! Aztán azzal csak fehér kép volt de arra meg a youtuben fent van a megoldás, felraktam azt a firmwaret is és úgy már sikerült! Szóval aki sd28at felrak sima sj4000re ne dobja ki, mert van rá megoldás aki szerint meg nincs az hülye! ( Nekem sikerült így mindenkinek sikerülhet aki ezt csinálta! ) -
jasonplay
csendes tag
válasz Real_Necro #4014 üzenetére
Én megbocs a hirtelen felindulásért csak nagyon felkúrt, hogy a mobilxel is beszélgetek és telibeszar
-
jasonplay
csendes tag
válasz maj-viktor #4016 üzenetére
De most mondom, hogy sikerült a mobilxnek csak annyi, hogy ők küldték a firmwaret és segitséget kértem tőlük ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mazda topik
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest