-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Én most veszek majd 1-2 hét múlva... Motorhoz esetleg plusz kiegészítők?
-
mm89
őstag
válasz
clavell1977 #11314 üzenetére
Én nem tudok róla. Érte valami fizikai behatás a kamerát?
-
mm89
őstag
válasz
clavell1977 #11312 üzenetére
Próbálj fw frissítést. Hátha.
-
clavell1977
csendes tag
Sziasztok. Olyanba futott már valaki, hogy egy pár hete nem használt kamerát mikor bekapcsolja, akkor fekete kijelző, semmi hang, csak a kék led világít a hátulján, illetve a borostyánszínű a tetején, és ennyi. Ha töltőre dugom, akkor még a hátsó piros is világít, de semmilyen módon nem lehet kibillenteni ebből az állapotból. El sem jut odáig, hogy az sd kártyához nyúljon ill. nem firmware frissítés idézte elő ezt. Volt aksi kivétel és visszatétel, semmi. A kikapcsológombot hosszabban nyomva a kék led kialszik, ill. újbóli megnyomásra újrakigyullad, de semmi más reakció. Ha valaki találkozott már ilyennel, akkor megköszönöm az ötletet, ha van.
-
Slyer
senior tag
válasz
sityupityu #11310 üzenetére
igazából szeretem ha mindig up to date minden tech cuccom, csak eddig ez valahogy kimaradt. Nem használom semmi másra, csak kocsiban, amikor megyek. de ha esetleg bárminemű minőségjavulás elérhető új fw-vel, akkor beleugrok
-
Én még a büdös életben nem frissítettem, mert nem láttam értelmét. A kamerával nagyjából elégedett vagyok, ha meg többet szeretnék akkor veszek egy drágábbat, mert ha jobbat akarok akkor tudom, hogy azt egy fw csere úgy sem tudja orvosolni. Én érdemi változást amiért érdemes lenne frissíteni még nem olvastam, ezzel szemben szívást annál inkább.
Ha nincs semmi bajod vele szerintem hagyd úgy ahogy van és csak használd. De majd biztos lesznek olyanok akik meg akarnak győzni a fw frissítés előnyeiről.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Lehet már ki van vesézve a téma, de a kérdésem a következő:
Amióta megvan a cam, nem nagyon foglalkoztam firmwarevel, csak használtam. jelenleg N201405270ZV01 van rajta. Érdemes lenne frissíteni újra? Ha igen, melyik kell nekem, és mi az ami megbízható letöltési forrás?
Köszi!
-
habmalac
tag
válasz
Turbobacsi #11303 üzenetére
Köszönöm az ötletet, teljesen jó nekem.
-
mm89
őstag
válasz
stereodead #11306 üzenetére
Akkor tappancsok kellenek és egy mellheveder (chestmount), a hátsó lábtartóra én a kormány rögzítővel raktam fel.
Szerintem vegyetek néhány tappancsot, mert azt úgyse lehet kölcsönözni, mellhevedert meg próbálj innen a fórumról. Én szívesen odaadnám kölcsönbe az enyémet, de nem hinném, hogy Szegedre eljössz érte(bár nem tudom hova valósi vagy)
-
axlfsi
veterán
válasz
Turbobacsi #11303 üzenetére
A garancia kérdésről nem is beszélve!!
-
slipkorn86
csendes tag
válasz
stereodead #11298 üzenetére
Próbáld meg a myactioncam.hu-nál. Náluk lehet kölcsönözni kamerát, lehet hogy adnak rögzitéseket is
-
habmalac
tag
válasz
Turbobacsi #11301 üzenetére
Érzek némi iróniát a válaszban. Kizárt, hogy az legyen. Most készülök venni, keresek egy kedvező áru de biztonságos beszerzési forrást. Ötlet esetleg?
-
habmalac
tag
Üdv! Szerintetek ez eredeti lehet?
http://www.tinydeal.com/original-sjcam-sj4000-wi-fi-ntk96655-12mp-1080p-fhd-sports-camera-p-142569.html
-
mm89
őstag
válasz
stereodead #11298 üzenetére
A kamera honnan lesz? Ott nincsenek rögzítők?
-
stereodead
csendes tag
Sziasztok!
Videoklipet forgatunk és kell bele egy csomó motoros jelenet. GoPro-t kapunk hozzá, ami viszont még kellene az mindenféle mount amivel kormányra, sisakra, mellkasra és a motor egyéb részeire tudjuk rögziteni a kamerát. Honnan tudok ilyen mountokat és egyebeket kölcsönözni?
Előre is kösz a válaszokat!
-
-
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #11294 üzenetére
Ez bizony nem SJCAM
-
-
festool
csendes tag
Új csomagolásban érkezik a kamera [link]
-
Yack
csendes tag
Sziasztok!
SJ4000-nek a tetején levő sárga lámpának leesett, és persze elveszett a takarója.
Van valakinek ötlete mivel lehetne pótolni? Vagy ne foglalkozzak vele jó az úgy. -
AndrewTdi
addikt
válasz
don pardon #11289 üzenetére
Leírás alapján ugyanaz a hardver és a szenzor mint a 4000+ban. Csak nagyobb és színes a kijelző. Description alapján legalábbis.
-
don pardon
aktív tag
válasz
don pardon #11289 üzenetére
Latom mar, hogy az sj5000 forumon megy a diskurzus rola...
-
don pardon
aktív tag
Ratevedtem az sjcam.com-ra es talaltam egy ilyet: sj5000x
Hallottatok mar rola? Nem hangzik rosszul, 2k, gyro... -
ChrisAdam
csendes tag
én eléggé meg vagyok elégedve vele, 4000+om van mondjuk.. nem volt vele gondom, az ár-érték arány elég jó. kicsit talán néha nem bírja a nagy fényességet, de jó színei vannak. a firmware-t én is csekkolom.
az egyetlen rossz tapasztalatom, hogy szörnyű egy appja van telefonra, sokszor bajlódok vele. egyébként jó kis cam, bár most lehetőségem volt venni egy goprot, így félig-meddig feleslegessé vált, el is adom emiatt. egyébként nem sokkal jobb a drágább változata.
-
z.z
csendes tag
válasz
baboss #11284 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam. De nagy valószínűséggel sztem nem tud ilyet. A legkézenfekvőbb okból már csak azért sem, mert ha a mikro sd-n nem tud 32GB-nál nagyobbat kezelni, akkor hogyan tudná azt egy külső meghajtón?
Amúgy meg ha tudna is, nem tudom, h. lenne-e értelme. Egy 32GB-s kártyára ca. 5 órányi felvétel fér el FHD-ban, annyit meg úgy se bír ki az akksi. Tehát akku csere miatt amúgy is ki kell kapcsolni, abba meg belefér egy kártya csere is. -
Leki78
tag
Van egy sima SJ4000-es (eredeti).
Ezt írja a Version menüpontban:Model: SJ4000
Version: N20150530V01
Date: 18:57:18
Firm: SJCAMLehet-e tudni ebből, hogy régi van új kijelzős?
Érdemes rárakni újabb firmware-t, változik valami a nyelven kívül? -
baboss
őstag
-
z.z
csendes tag
válasz
baboss #11278 üzenetére
Hali!
Nemrég vásároltam én is ilyen kamerát. Pont e két típus volt a fő kiszemelt. A +-os a 4k felbontással és a 120fps-sel (de csak 720p-nél) tud többet a simánál. Ez utóbbi miatt nagyon a +-os felé hajlottam volna.Megnéztem tucatnyi tesztvideót a youtube-on, és szerintem kiábrándítóan rosszabb a képminősége a +-osnak Beégett, kontrasztszegény... Akár be- akár kikapcsolt hdr-rel. Ráadásul a sima néhány esetben még a 3x - 4x drágább goprokat is kenterbe vágta. Így végül én a simát vettem meg.
-
baboss
őstag
Van egy nemrég vásárolt SJ4000 kamerám,szükségem lenne a wifire.
Akitől vettem az beszámítaná egy másiknak az árába.
Melyiket érdemes megvenni.SJ400 WIFI - SJ4000+ WIFI ? -
Krumpleeh
újonc
válasz
Turbobacsi #11275 üzenetére
Rápróbálgattam korábbi fw-ket, valóban azok működnek csak, végül maradtam egy 2014 augusztusinál, köszönöm a segítséget.
-
slipkorn86
csendes tag
bocs, elnéztem
köszi, hogy szoltatok
ki probalom a javaslatokat -
Krumpleeh
újonc
Sziasztok!
A minap rendeltem eustock.hu-tól a kamerát, meg is érkezett már, teljesen jól működött minden, de gondoltam célszerű rátenni a legújabb firmware-t. Nos minden lépést követve a kamera képernyője valamiért nem akar visszakapcsolni, bármennyire is noszogatom. Mi lehet a probléma?
-
don pardon
aktív tag
válasz
slipkorn86 #11270 üzenetére
-
mati12
senior tag
válasz
Pont 26 hszt. kell visszaolvasnod és ott találsz rá majd választ.
-
baboss
őstag
válasz
Én nemrég vettem a kamerát és a videókat Pinnacle Studio Ultimate 18 al szerkesztem.
-
slipkorn86
csendes tag
sziasztok!
egyszer már kérdeztem, de nem igazán kaptam egyértelmű választ.
Ki mibe menti a videóit Sony Vegasban? hol találom meg, melyik lenyiló szarban a sok közül? szeretném a full hd-t de nem 100 gigáért
köszönöm -
baboss
őstag
-
baboss
őstag
válasz
_seth_ #11258 üzenetére
Így csináltad ?
"Hogyan lehet a firmware-t lecserélni?
-Letöltöd a készülékedhez való firmware-t (ld. korábban), melynek FW96650.bin a neve.
-USB-n rácsatlakozol a számítógépedre. Az SJ4000-en „Mass Strage” lehetőséget választasz, hogy elérd az SD kártyát.
-Rámásolod az üres SD kártyára az FW96650.bin fájlt.
-Lecsatlakoztatod a készüléket.
-Bekapcsolod.
-10-15 másodpercet vársz, míg elindul a készülék.
-A beállítások között leellenőrzöd, hogy a megfelelő firmware fut a készüléken.
-Formázod az SD kártyát (vagy törlöd az FW96650.bin fájlt a kártyáról), ellenkező esetben minden bekapcsoláskor felülírja az aktuális firmware-t a készülék.Nem vagyok benne profi,kb 1 hete vettem és használom az SJ 4000-ret.
Sziámit az is,hogy milyen kijelzővel van felszerelve."Milyen kijelzővel szerelt a kamerám?
Ha a készüléked saját menüjében az alábbi firmware azonosítók egyikét olvasod, akkor „régi” kijelzős SJ4000-ed van: 20140110V01, 20140324V01, 20140324V02, 20140616V01
Ha a készüléked saját menüjében az alábbi firmware azonosítók egyikét olvasod, akkor „új” kijelzős SJ4000-ed van: 20140329, 20140424V1, 20140507V01, 20140523V01, 201405270ZV01" -
AndrewTdi
addikt
Van új FW SJ4000+-ra is
-
baboss
őstag
válasz
Szolti #11254 üzenetére
1. nincs benne magyar nyelv.
2.magyar nyelvű,most raktam én is fel tegnap adták ki.SJCAM Firmware oldalon Frissítve október 12, 2015 3) SJCAM SJ4000 Firmware Download link: SJCAM SJ4000 Firmware V1.0 -
Szolti
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy SJ4000-et, amin N20140929V01 firmware van.
Gondoltam frissítem a fw-t, mert miért ne, biztos jobb lesz stb. stb.biztosan ismeritek ezt ez érzéstSegítsetek kérlek, melyiket tegyem rá:
1. http://www.sjcam.com/content/9-sjcam-sj4000-action-camera-firmware
vagy
2. http://www.sjcamhd.com/uploads/2015/10/144439104896.rarVan olyan weboldal ahol a N20140929V01-tól a legújabb fw-ig fenn van a Change Log?
Mit jelent a fw nevében az "N", "G","U" stb?THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest