Hirdetés
- HP EliteBook / ZBook topik
- OLED TV topic
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Akciókamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leki78
tag
Van egy sima SJ4000-es (eredeti).
Ezt írja a Version menüpontban:Model: SJ4000
Version: N20150530V01
Date: 18:57:18
Firm: SJCAMLehet-e tudni ebből, hogy régi van új kijelzős?
Érdemes rárakni újabb firmware-t, változik valami a nyelven kívül? -
Leki78
tag
Aki a Sony Vegas-t (12) használja a videók vágására az milyen kimeneti formátumot választ renderelésnél?
-
Leki78
tag
válasz
Domike84 #10831 üzenetére
Nálam is van, de csak víz alatti felvételeknél, ha nem azt figyelem észre sem veszem. Viszont kintieknél akármilyen színű háttér van ott nincs.
8kati:
White Balance: Fluorescent és az Exposure: +1/3 én ilyennel használtam nyaralás alatt (víz alatt is) és nagyon jó videókat készített. Autóról mindenképpen érdemes átállítani.[ Szerkesztve ]
-
Leki78
tag
válasz
szacsee #10772 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam mint te. Melyiket vegyem? Nekem a wifi nem volt szempont 60fps se igazán és azért döntöttem az SJ4000 mellett, mert jó áron hozzájutottam (Ipon.hu 23000ft akcióban, eredeti lekaparható matricás). A fehéregyensúly gondot és a következő beállításokkal küszöböltem ki. White Balance: Fluorescent és az Exposure: +1/3. Bámulatos videókat készített a kamera nyaralás alatt, az autó beállítás valóban rossz. Szóval ha engem kérdezel SJ4000.
-
Leki78
tag
Ti mivel szoktátok a mov file-kat kisebb méretűvé konvertálni? Sikerült nyaralás során 22,5 gb-ot filmeznem. Olyan megoldás kellene amivel a képminőség nem "romlana" szemlátomást, de a file méretre jótékony hatással lenne. A Freemake Video Converter-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata egyszerűnek tűnik és gyors is, de vannak-e hátulütői?
-
Leki78
tag
Vásároltam az ipon-tól egy SJ4000-et. A dobozán volt egy lekaparható címke ami alapján eredeti a kamera.
A version menüben ez található:Model: SJ4000
Version: N20150530V01
Date: 18:57:18
Firm: SJCAMVan ennél újabb firmware rá?
-
Leki78
tag
Vettem egy PowerBank-ot és az lenne a kérdésem, hogy tölthetem-e az SJ4000-es hálózati töltőjével? A Powerbank-ra ez van ráírva: Bemenet: DC 5V-600mA (max) a kamera töltője pedig DC 5V 1000mA ad le. Lenne-e baj, ha ezzel tölteném fel? Vagy maradjak az USB-s számítógépes megoldásnál?
-
Leki78
tag
Objektív védő kupakot hol érdemes venni hozzá? Gondolom nem árt ha van rajta.
-
Leki78
tag
A memóriakártyát milyen file rendszerűre kell formázni Ntfs vagy exfat?
-
Leki78
tag
Szeretnék venni egy SJ4000-es kamerát és az lenne a kérdésem, hogyha vennék egy ilyent:
[link]
Akkor ezzel tudnám használni a kamerát úgy hogy az aksi lemerült és erre dugnám rá és erről működne? Ellátná elég energiával? Ha igen meddig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- HP EliteBook / ZBook topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...