Hirdetés
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krumplista
tag
Logikusan kiszámolva (ha a gyári 900-as, és az 1100-as is valós adat) 22 %-kal. Tehát ha vesszük alapnak a 90 percet, akkor 110 perc ( azaz 1 óra 50 perc), tehát kb. 20 perccel bír többet.
"Az adatok tájékoztató jellegűek, a csomagolás nyomokban mogyorót tartalmazhat!"szerk.: mire leírtam kelzsoca megelőzött
-
-=RelakS=-
veterán
Hasonlítsd össze a kapcsolat adatait.
www.sjcam.com:
VIOFO LTD
401, Block B, Baoshan Industrial Zone, Minfu Road Minzhi Street, Shenzhen, China
Tel +86 755 8526 8909
Email sj@sjcam.comwww.sjcamhd.com:
SZ Hongfeng century Technology LTD.
Add: 3/F, Building C, District 2, Road 1, ShangXue Industrial Area, Bantian Street, Longgang District, ShenZhen, China 518129
Email: support@sjcamhd.comAhogy látom, kb az a közös bennük, hogy Shenzhen-ben vannak.
-
loosht
senior tag
Nézz át a Sony-s fórumba. Ott vannak róla tesztképek és ott ki is van tárgyalva ez a téma. Az SJ4000 csak szoftveresen élesít, azért látod élesebbnek.
Más: Amúgy kb. két hét levelezés után (bangiékkal) sem kaptam vissza a pénzemet. A paypalhoz fordultam és csak úgy kaptam vissza. Egy biztos, tőlük nem rendelek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest