Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
axlfsi #10538 üzenetére
Igen gondoltam, hogy ezeken már rég túl vagy, csak más ötletem nincs nagyon. De ha jól látom a gép mindig ugyanaz, csak a memóriakártyákat cserélgetted, illetve a kapcsolat típusát.
Anno én is csak ennyit csináltam, mint amiket most te leírtál, mégis rosszak lettek a képek, végül véletlenül derült ki (valamiért át kellett dugnom a fényképezőt egy másik (szintén Linuxos) gépre, ahol meg jól jelentek meg a képek), hogy az akkori (hangsúlyozom nagyon régi verziójú) Debian képkezelője cseszett el valamit egy egyszerű "felmásolom és megnyitom" módszerű képnézegetés közben. Ezért gondoltam, hogy érdemes ezt is megemlíteni és kipróbálni, hátha még nem próbáltad ki más gépen és valami rejtett kis hülyeséggel van gond (nekem például az "image lib package" volt a hibás).
(#10539) AndrewTdi: Na és drága volt?
(#10543) axlfsi: Na akkor végre rendben van. Bár elég fura, hogy egy ilyen paraméter cseszi el a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest