Legfrissebb anyagok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
A táp pontos típusa SIRTEC ATX-350-202. Egyébként a Dunántúlon lakom, Győrben vettem a cuccot. Valószínűleg máshol lesz a gond tényleg, mert a tápot mint mondtam kicseréltettem egy másik példányra és azzal is ezt csinálja.
Node akkor a régi gagyi Codegen 300W-os tápommal, amiről azt hittem már a végét járja, meg miért megy vígan most a gép?
Kipróbálom még majd másik VGA-val, vagy fogalmam sincs... nincs kedvem az egész hóbelebancot kicserélni... Ja a mostani VGA Gigabyte Radeon 9000.
Ezek a Sirtec tápok nem tűnnek amúgy gagyinak, elég testesek, nehezek, szóval biztos benne van az anyag, kapcsoló is van rajta, normális ventirács meg minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest