Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Üdv.
Na ez az újdonsült Simson csak szivat engem,szerintem nem szeret.

Próbáltam mindent megtenni hogy jó kis moci legyen belőle,de szó szerint sz**at.
Már van berúgókar rajta,új dugó gyűrű a blokkba minden csapágy cserélve,mostmár szikra is van,megszakító,kiskondi cserélve lett,gyújtás is be lett állítva neki és nem akar indulni a kis szemét.Alig 1 órája hoztam haza ismerőstől aki szerelgette,ott indult először rúgásra,majd csak tolásra de akkor épphogy meg kellett lökni.
KB.8km-t jöttem vele hazáig,és annyit vettem észre hogyha nem húztam a gázt akkor állt lefelé,de egyébként szépen jött végig,erő is volt benne.Nem nagyon gyilkoltam az új dugó,gyűrű miatt.Hazajöttem,bementem lecuccoltam,kimentem és azóta nem indul.
Raktam bele egy új NGK BP6HS gyertyát,akkor egyből beindult rugásra,de előtte tekertem bentebb az alapjárati csavaron és nagyon bőgött,ahogy tekertem kifelé leállt,azóta se indul tolásra sem.
A szikrája baromi erős.........Karburátornak nem lehet köze hozzá vajon????
Új hozzászólás Aktív témák
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest