Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
bigman00
üzenetére
Jah igen
én itt gondolkodtam azon is, hogy jó lenne, ha olyan életük lenne a Simeknek mint nekünt idő minden úgy menne, de hát...
, valahogy hosszabbra kellene alkotni a dolgokat mit tom én azért 1 óra ne 1 perc legyen kb 30 perc lenne egy óra, nem? és így igazán életvitelesebb lenne az egész, meg hogy a szükségletek ne csökkenjenek olyan gyorsan, de hát lehet ezt csak én gondolom, így, nah este reméljük lesz még szerencsém kirpróbálni a Pet's kieget 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én itt gondolkodtam azon is, hogy jó lenne, ha olyan életük lenne a Simeknek mint nekünt idő minden úgy menne, de hát...
, valahogy hosszabbra kellene alkotni a dolgokat mit tom én azért 1 óra ne 1 perc legyen kb 30 perc lenne egy óra, nem? és így igazán életvitelesebb lenne az egész, meg hogy a szükségletek ne csökkenjenek olyan gyorsan, de hát lehet ezt csak én gondolom, így, nah este reméljük lesz még szerencsém kirpróbálni a Pet's kieget