- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonis
csendes tag
válasz
-Jackson- #20 üzenetére
Jakson, nekem is ilyen monitorom van (LG F920B), és lenne egy kérdésem vele kapcsolatosan!
Ha például egy monitortesztelő programmal (mondjuk Nokia Monitor Test)megnézem a cuccot, behozok egy geometriát tesztelő olyan képet, ami tök fekete, és fehér rácsháló van rajta (ugye el tudod képzelni?), akkor a monitor széle felé haladva finoman láthatóan egyre kisebbek lesznek az amúgy elvileg szabályos négyzetek.
|------||-------||--------||---------||--------||-------||------|
Na, leegyszerűsítve kb. így néz ki egy sor ''négyzet'' a monitoron!
Mindez egyébként nem zavaró, mert rendszerint nem tesztképernyőket bámulok rajta, de mondjuk a Total Commander-nél egész jól észrevehető, hogy a bal oldali panelen, ahol ugye a fájlnekvek a kép szélén vannak, ''sűrűbbek'' a betűk, mint a jobb oldali panelen, ahol meg majdnem a kép közepén helyezkednek el fájlnevek.
A kérdésem tehát az lenne, hogy nálad is ugyanez tapasztalható? És ez a flat képcső miatti természetesnek vehető dolog, vagy egyszerűen szarul legyártott monitorról van szó? Esetleg meg tudnád nézni valamilyen tesztprogival is? Azt nagyon megköszönném...
A Nokiásat itt találod meg: Bővebben: link .
Előre is kösz a segítséget, üdv! -
Krystal
csendes tag
tft után 2nappal vettem egy ViewSonic 19'' grafikai moncsit,sztem az elég csúcskategóriás a 80ezres árával
,de az olyan hibás volt h kifolyt a szemem, a monitor két oldalam meg full homályos volt,nem lehetett állítani semmit,csere moncsi nem volt ,nagy nehezen pénz vissza.
Fontos szempont volt nálam a minőség mellett a szín is.Köztudott h nem sok crt monitor kapható nálunk ami ezüst-fekete.
A samsung nem tetszett,HP-nek nem volt sík monitorja ,különben a változatosság kedvéér azt is vettem de ahogy hozták vitték is vissza mert 1általán nem volt sík.
A lényeg h nem volt szerencsém a monitorokkal ,pedig nem voltak magas elvárásaim ,mint egy tervezőnek pl
A neten megláttam a MAG -ot olvastam róla, +tetszett ,a tulajdonságai is +feleltek így esett rá a választás.
Gáz lesz ha vissza kell vinnem ,mert egy szaküzletben vettem ahol nincs raktáron ilyen monitor,csak +rendelésre hozták
Na megyek elűzöm az átkokat rólam mert már kicsit gyanus a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest