Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonis

csendes tag

válasz -Jackson- #20 üzenetére

Jakson, nekem is ilyen monitorom van (LG F920B), és lenne egy kérdésem vele kapcsolatosan!

Ha például egy monitortesztelő programmal (mondjuk Nokia Monitor Test)megnézem a cuccot, behozok egy geometriát tesztelő olyan képet, ami tök fekete, és fehér rácsháló van rajta (ugye el tudod képzelni? :) ), akkor a monitor széle felé haladva finoman láthatóan egyre kisebbek lesznek az amúgy elvileg szabályos négyzetek.

|------||-------||--------||---------||--------||-------||------|

Na, leegyszerűsítve kb. így néz ki egy sor ''négyzet'' a monitoron!

Mindez egyébként nem zavaró, mert rendszerint nem tesztképernyőket bámulok rajta, de mondjuk a Total Commander-nél egész jól észrevehető, hogy a bal oldali panelen, ahol ugye a fájlnekvek a kép szélén vannak, ''sűrűbbek'' a betűk, mint a jobb oldali panelen, ahol meg majdnem a kép közepén helyezkednek el fájlnevek.

A kérdésem tehát az lenne, hogy nálad is ugyanez tapasztalható? És ez a flat képcső miatti természetesnek vehető dolog, vagy egyszerűen szarul legyártott monitorról van szó? Esetleg meg tudnád nézni valamilyen tesztprogival is? Azt nagyon megköszönném...

A Nokiásat itt találod meg: Bővebben: link .

Előre is kösz a segítséget, üdv!

• Krystal

csendes tag

válasz -Jackson- #7 üzenetére

tft után 2nappal vettem egy ViewSonic 19'' grafikai moncsit,sztem az elég csúcskategóriás a 80ezres árával:D ,de az olyan hibás volt h kifolyt a szemem, a monitor két oldalam meg full homályos volt,nem lehetett állítani semmit,csere moncsi nem volt ,nagy nehezen pénz vissza.
    Fontos szempont volt nálam a minőség mellett a szín is.Köztudott h nem sok crt monitor kapható nálunk ami ezüst-fekete.
    A samsung nem tetszett,HP-nek nem volt sík monitorja ,különben a változatosság kedvéér azt is vettem de ahogy hozták vitték is vissza mert 1általán nem volt sík.
    A lényeg h nem volt szerencsém a monitorokkal ,pedig nem voltak magas elvárásaim ,mint egy tervezőnek pl:)
    A neten megláttam a MAG -ot olvastam róla, +tetszett ,a tulajdonságai is +feleltek így esett rá a választás.
    Gáz lesz ha vissza kell vinnem ,mert egy szaküzletben vettem ahol nincs raktáron ilyen monitor,csak +rendelésre hozták :O
    Na megyek elűzöm az átkokat rólam mert már kicsit gyanus a dolog;]

Új hozzászólás Aktív témák