- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal
csendes tag
tft után 2nappal vettem egy ViewSonic 19'' grafikai moncsit,sztem az elég csúcskategóriás a 80ezres árával
,de az olyan hibás volt h kifolyt a szemem, a monitor két oldalam meg full homályos volt,nem lehetett állítani semmit,csere moncsi nem volt ,nagy nehezen pénz vissza.
Fontos szempont volt nálam a minőség mellett a szín is.Köztudott h nem sok crt monitor kapható nálunk ami ezüst-fekete.
A samsung nem tetszett,HP-nek nem volt sík monitorja ,különben a változatosság kedvéér azt is vettem de ahogy hozták vitték is vissza mert 1általán nem volt sík.
A lényeg h nem volt szerencsém a monitorokkal ,pedig nem voltak magas elvárásaim ,mint egy tervezőnek pl
A neten megláttam a MAG -ot olvastam róla, +tetszett ,a tulajdonságai is +feleltek így esett rá a választás.
Gáz lesz ha vissza kell vinnem ,mert egy szaküzletben vettem ahol nincs raktáron ilyen monitor,csak +rendelésre hozták
Na megyek elűzöm az átkokat rólam mert már kicsit gyanus a dolog![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de az olyan hibás volt h kifolyt a szemem, a monitor két oldalam meg full homályos volt,nem lehetett állítani semmit,csere moncsi nem volt ,nagy nehezen pénz vissza.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)