Új hozzászólás Aktív témák
-
szalabala
csendes tag
Próbálkozhatsz a Samsung 1200NF-el is, az se lehet rossz (igaz én csak a 959NF-ig jutottam)
''Igy van ez minden sík monitorral először horpadtnak látod aztán megszokod és az lesz a normális akkor meg majd a domborúakkal lesz gond....Ez velem is így volt mikor elkezdtem használni a síkképcsöves moncsit...+kell szokni...''
ellenkeznék... én láttam anno LG 795FT-t s az tényleg homorúnak tűnt, ezért én maradtam a hagyományos S-950p-nél. Aztán vettem a családba egy 959NF-et és egyszerűen csak sima (és tökéletes) a képe, semmi homorúság vagy domborúság, semmi torzulás vagy életlenség. (Most a 910T és 1200NF között, no meg a pénztárcám között tipródom) -
-Jackson-
őstag
aham, enyémis ezüst/sötétszürke (996pf2)
lg f920b azthiszem ez a tipusa, azis ezüst/fekete, bár az előlapja első ránézésre vajszínű, de ahogy rásüt a fény, akkormár ezüst. tökéletesen annaksem lehet beállítani a képét, bár sztem egyiknek sem lehet tizedmilliméterre. ha nagyon figyeled, csak akkor zavaró, egyébként nemtűnik fel
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Ha a vízszinte szélei a képnek nem egyenesek akkor azon sajnos nem tudsz állítani...
Vidd vissza, de nem biztos, hogy kicserélik, mivel nem hiszem, hogy a 2-2,5cm-es tűréshatárt túllépte, a jóindulatukra van bízva...
Most ránéztem aprónetre és akpásból árulnak 48k-ért SONY G500-ast (21'')
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged