- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minidisc walkman - tapasztalatok - tanácsok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifiO
aktív tag
Hello!
Nem tudom, hogy ez vista vagy sidewinder probléma és, hogy hova írjam, mert az a problémám, hogy van egy game portos sidewinderem, és egy game port --> usb adapterem, de sehogyse tudom működésre bírni, már próbáltam az usb-s 4.0-ás driverrel, de semmi. Ja, és mellesleg vistám van!
előre is köszi a segítséget!
üdv.: Dulifi -
ÁjjLe BoBBi
tag
milyen driver gondok?
nekem (is) microsoft sidewinder ffb kormányom van és tökéletesen megy...
bár ez USB-s...lehet ám hogy azért nem ok neked -
Victor-y
aktív tag
-
Victor-y
aktív tag
-
Superman
nagyúr
Hát vannak segítségek kezdetben. Kormányzási, kipörgésgátló, blokkolásgátló, szóval mindenféle, amíg megszokja az ember. A Trans Amet sem volt könnyű megszokni, mert jóval nehezebb az F1 Ch-nél, de sikerült és így már fantasztikus élményt nyújt...

-
Füles
tag
Semmi.

Csak nem vagyok hozzászokva, illetve nem ehhez vagyok szokva.
-
Superman
nagyúr
Az irányítás az alapjátékból jön, de a fizika nem. Szép is lenne, ha egy F1-es autó mozgásával rendelkezne egy túraautó.
Azt átdolgozták és átparaméterezték, már amennyire az F1 Ch motorja engedte. Mi a gondod az irányítással és a fizikával? -
Füles
tag
-
Superman
nagyúr
Mindenkit szerettel várunk. Ha csatlakozni akarsz, dobjál egy mailt, az adataimnál látható emailre és írd meg, hogy melyik versenybe szeretnél bekapcsolódni (ETCC, Trans Am) és persze gyakorolj sokat.

-
Travelos
őstag
-
Robaj
addikt
Próbáld meg a driverguide.com-on!
A jelszó:
név: driver
jelszó: all -
Superman
nagyúr
-
Füles
tag
Hát a PH!-s autóverseny topikba nézz el, meg a honlapunkra is, ide:
Bővebben: link
Egyébként ETCC liga (European Touring Car Championchip) És Trans Am versenysorozat indul. Előbbi az F1 Challenge díjnyertes modja, utóbbi a szintén dínyertes Nascar Racing 2003 modja (amerikai sportkocsik, név szerint Dodge Viper, Fprd Mustang, Jaguar, Chevrolet Corvette). Nem kaptál kedvet?
Nem vagyok odáig sem a NAscar-ért, sem az F1C-ért...
Nem tudnám pontosan megmagyarázni, de ez van...
Azért benézek hozzátok.
-
Superman
nagyúr
Hát a PH!-s autóverseny topikba nézz el, meg a honlapunkra is, ide:
Egyébként ETCC liga (European Touring Car Championchip) És Trans Am versenysorozat indul. Előbbi az F1 Challenge díjnyertes modja, utóbbi a szintén dínyertes Nascar Racing 2003 modja (amerikai sportkocsik, név szerint Dodge Viper, Fprd Mustang, Jaguar, Chevrolet Corvette). Nem kaptál kedvet?
-
Füles
tag
-
Füles
tag
Na ja, csak hátha lehet olcsón kapni egy félhalottat...

Bár télleg nem egy kipukkanós fajta, nekem ez alatt az öt év alatt kapott eleget, mégi semmi baja!
Na meg mit kezdjek egy tökéletes, működő példánnyal, ha lesz egy komplett jó másik??
-
Superman
nagyúr
-
Viktor77
titán
Az, hogy te kifogtál egy jó példányt, még semmit sem jelent. A környezetemben minden második ember pedálgondokkal vitte vissza gariba a MOMO-t, vagy ha nem ez történt, akkor javítgathatta mozso leírása alapján. Na nekem ezért nem kellett. Ha pénzem lett volna Angliából hozatok BRD-t, de hát ugye az anyagiak...

Haveromnak is tökéletesen működik. Ez már 2-ből 2.
-
Superman
nagyúr
Az, hogy te kifogtál egy jó példányt, még semmit sem jelent. A környezetemben minden második ember pedálgondokkal vitte vissza gariba a MOMO-t, vagy ha nem ez történt, akkor javítgathatta mozso leírása alapján. Na nekem ezért nem kellett. Ha pénzem lett volna Angliából hozatok BRD-t, de hát ugye az anyagiak...

-
Viktor77
titán
A MOMO-nak se. Jóval több mint 3 hónapja nyúzom, és tökéletes.
Ráadásul NFSU-ztam nagyon sokat. Ha ez alatt a game alatt nem kopik el a gázpedál, akkor sehol. -
Superman
nagyúr
Nekem mondom, 1999 óta van meg, nagyon jó, szeretem.

Azóta 98SE van alatta.
Amúgy az XP alá nem lehet, 2000 alatt állítólag (MS weblap) lehet, de nekem eddig nem hagyta. De még birkózunk...
Amúgy Neked ugye USB-s van? Minden működik rajta? Mert ha igen, akkor kerítek egyet, akár mechanikai hibával is, és átoperálom az enyémbe az elektronikáját...
Nekem USB-s van és minden tökéletesen működik XP alatt. Szerintem keríts egyet és az ne mechanikai hibás legyen.
Optikai érzékelője van, kitűnő anyagokból van felépítve, pontosan ugyanolyan jó, mint a MOMO Racing, sőt. Ennek ugye nem romlik el a pedálja 3 hónap után. -
Füles
tag
Nekem mondom, 1999 óta van meg, nagyon jó, szeretem.

Azóta 98SE van alatta.
Amúgy az XP alá nem lehet, 2000 alatt állítólag (MS weblap) lehet, de nekem eddig nem hagyta. De még birkózunk...
Amúgy Neked ugye USB-s van? Minden működik rajta? Mert ha igen, akkor kerítek egyet, akár mechanikai hibával is, és átoperálom az enyémbe az elektronikáját...
-
Superman
nagyúr
Apróneten nézz körül, én is hirdetés útján vettem, 15000HUF-ért és nem bántam meg. Fanatsztikus a kormány. Egyébként nem sikerült beüzemelni a gameportosat? Win98SE alatt próbáltad?
-
Füles
tag
Egyébként pedig valaki nem tud eladó (esetleg új!) MS Sidewinder FF USB kormányt, normális áron?
Köszi! -
Füles
tag
-
Superman
nagyúr
Na igen, sajnos hosszas tépelődés után tegnap jutottam el odáig, hogy a lassacskán elavuló (!) 98SE-t nyugdíjba küldjem, és XP-re cseréljem. De ez a lépése teljesen padlóra tett, mert itthon elsődlegesen versenyezgetni szeretek, és a kis öreg kormány hihetetlenül jól bírja. Nem úgy az oprendszer, ugyi...
Végülis '99 óta használok 98-at.
)
Igen, csak a saját szoftverrel megy rendesen, legalábbis a 98 alatt így van. Több fórumon olvastam már én is, de az ember mindig reménykedik, hátha...
Midenesetre köszi a válaszokat, mindenkinek!Mivel versenyzel egyébként? nem jössz a ligánkba?

-
Füles
tag
Gondolom a Windows saját driverével telepíti, de ez nem elég neki, hanem kellene a Microsoft szotver is és ezért nem programozhatóak a gombok és nincs FFB. Az enyém is csak a szoftverével hajlandó maximálisan együttműködni.
A gond, hogy a Microsoft már nem gyártja Sidewindert, a gameportosat meg pláne nem támogatja, új driver sincs hozzá. Szerintem a megoldás az lehet, hogy felteszel egy Win98SE-t erre a célra. mert külföldi fórumokon sem láttam megoldást erre. Egyszerűen nincs support a kormányhoz már.Na igen, sajnos hosszas tépelődés után tegnap jutottam el odáig, hogy a lassacskán elavuló (!) 98SE-t nyugdíjba küldjem, és XP-re cseréljem. De ez a lépése teljesen padlóra tett, mert itthon elsődlegesen versenyezgetni szeretek, és a kis öreg kormány hihetetlenül jól bírja. Nem úgy az oprendszer, ugyi...
Végülis '99 óta használok 98-at.
)
Igen, csak a saját szoftverrel megy rendesen, legalábbis a 98 alatt így van. Több fórumon olvastam már én is, de az ember mindig reménykedik, hátha...
Midenesetre köszi a válaszokat, mindenkinek! -
Viktor77
titán
-
Superman
nagyúr
Ezt próbáltad már? (Egy ingyenes regisztráció kell a letöltéshez.)
MOD: A kód: DRIVER/ALL.
[Szerkesztve]Ez a 4.0-ás szoftver, de ez USB-s kormányhoz való, mint az enyém. Ez van fenn nekem is. Bár ne lenne igazam és működne a gameportos példánnyal is.
-
Superman
nagyúr
Én is próbálkoztam keresni a választ, de addig jutottam, hogy Control Panel/ Game Controllers, és ott kiválasztani a listából.
Na eddig stimmel is, de nincsenek programozható gombok, de ami rosszabb, nincs FF...
A saját (98-hoz kapott) driverrel egyszerűen nem hajlandó feltelepülni, hibával kilép.
Először persze szól, hogy ez a meghajtó nem erre a rendszerre való...Gondolom a Windows saját driverével telepíti, de ez nem elég neki, hanem kellene a Microsoft szotver is és ezért nem programozhatóak a gombok és nincs FFB. Az enyém is csak a szoftverével hajlandó maximálisan együttműködni.
A gond, hogy a Microsoft már nem gyártja Sidewindert, a gameportosat meg pláne nem támogatja, új driver sincs hozzá. Szerintem a megoldás az lehet, hogy felteszel egy Win98SE-t erre a célra. mert külföldi fórumokon sem láttam megoldást erre. Egyszerűen nincs support a kormányhoz már. -
Viktor77
titán
Én is próbálkoztam keresni a választ, de addig jutottam, hogy Control Panel/ Game Controllers, és ott kiválasztani a listából.
Na eddig stimmel is, de nincsenek programozható gombok, de ami rosszabb, nincs FF...
A saját (98-hoz kapott) driverrel egyszerűen nem hajlandó feltelepülni, hibával kilép.
Először persze szól, hogy ez a meghajtó nem erre a rendszerre való...Ezt próbáltad már? (Egy ingyenes regisztráció kell a letöltéshez.)
MOD: A kód: DRIVER/ALL.
[Szerkesztve] -
Füles
tag
Először persze szól, hogy ez a meghajtó nem erre a rendszerre való... -
Füles
tag
-
Superman
nagyúr
Sok fórumot (külföldieket is) elolvastam ezzel kapcsolatban, mivel alig használtan vettem egy MS Sidewinder FFB Wheelt, de ez USB-s. A drivere Win98SE alá készült, de minden további mélkül megy XP-n is. Sokat segítene, ha leírnád, hogy a gameportosnál mit tapasztalsz pontosan.
-
Viktor77
titán
-
Füles
tag
-
Luka
csendes tag
segítsetek! Gyorsan szükségem lenne Microsoft Sidewinder Force Feedback driver-re. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Teljesen ÚJ - iPhone 17 Pro 256 GB Kártyafüggetlen - Fóliás - 0 ciklus - Apple garancia
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- RYZEN 7 5700X3D (8 mag/16 szál, 96MB L3 cache)! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Intel Core i3-4160, 16GB DDR3 félkonfig - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- 2 darab Metalica VIP Superior 2 napos jegy csere 4 darab egynaposra
- Asus Tuf Gaming RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi 13T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)