Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Superman
nagyúr
Hát a PH!-s autóverseny topikba nézz el, meg a honlapunkra is, ide:
Bővebben: link
Egyébként ETCC liga (European Touring Car Championchip) És Trans Am versenysorozat indul. Előbbi az F1 Challenge díjnyertes modja, utóbbi a szintén dínyertes Nascar Racing 2003 modja (amerikai sportkocsik, név szerint Dodge Viper, Fprd Mustang, Jaguar, Chevrolet Corvette). Nem kaptál kedvet?
-
Superman
nagyúr
Az, hogy te kifogtál egy jó példányt, még semmit sem jelent. A környezetemben minden második ember pedálgondokkal vitte vissza gariba a MOMO-t, vagy ha nem ez történt, akkor javítgathatta mozso leírása alapján. Na nekem ezért nem kellett. Ha pénzem lett volna Angliából hozatok BRD-t, de hát ugye az anyagiak...

-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Gondolom a Windows saját driverével telepíti, de ez nem elég neki, hanem kellene a Microsoft szotver is és ezért nem programozhatóak a gombok és nincs FFB. Az enyém is csak a szoftverével hajlandó maximálisan együttműködni.
A gond, hogy a Microsoft már nem gyártja Sidewindert, a gameportosat meg pláne nem támogatja, új driver sincs hozzá. Szerintem a megoldás az lehet, hogy felteszel egy Win98SE-t erre a célra. mert külföldi fórumokon sem láttam megoldást erre. Egyszerűen nincs support a kormányhoz már. -
Superman
nagyúr
Sok fórumot (külföldieket is) elolvastam ezzel kapcsolatban, mivel alig használtan vettem egy MS Sidewinder FFB Wheelt, de ez USB-s. A drivere Win98SE alá készült, de minden további mélkül megy XP-n is. Sokat segítene, ha leírnád, hogy a gameportosnál mit tapasztalsz pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Battlefield 6
- Autós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Assetto Corsa Competizione
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest