Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Egérpad topik
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Próbáltam Fraps-szel rögzíteni a replayt, és volt, amikor 5 fps-re leesett, pedig csak 1 gép volt a kamera látószögében. Ezt a játékot marhára elrontották valamivel
Kormány lagról ne beszéljünk, ha nincs kikapcsolva minden segítség, nincs 100%-on az érzékenység, és nem néztük meg a telemetriát... SZVSZ
Az az Impreza borzalmasan néz ki!
Ilyen ócska szar sufni tuningot még az életemben nem láttam. A hátsó vasalódeszka rajta kétszer olyan széles, mint az autó, egy zebránál kb midnen ott álló gyalogost lefejezne
Az Integrale-ét is elrontották, lefelé van álíltva a hátsó szárny, mint a Forzanál. Ha meg bódé 3-ast választot valami Golf I első szoknya figyel az ég felé. Borzalom!
AI-n nem lehet állítani? Ha neki csapnak a szalagkorlátnak (Szerintem ez az egyetlen animé van leprogramozva
), akkor is egy körön belül utolérem őket... Túl gyengék!
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor is egy körön belül utolérem őket... Túl gyengék!