Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
teljesen igazad van, bár lényeges különbséget nem vettem észre sebződésben a skineknél
de valahogy mintha a két csajos skin - a Widow, és SARA tényleg jobban mozogna.
Utóbbi időben egyébként változtatom hogy melyiket veszem fel épp (látod a rocketes screenshotokon is), mivel úgy is az összes skin megvan, meg majdnem az összes sipka is (az afro kivételével mindegyik megvan, az afro nem tetszik
)a sheriff + pumpkin (vagy halloween) kombót azért használtam sokáig, mert egyedi és vicces volt

most már akármelyik csaló megveheti, de mivel ez egy rare-item volt, vagyis csak egy ideig volt megvásárolható jó régen, ezért gyakorlatilag senkinek nem volt meg a játékban ma már
De igen, okozott gondot, főleg az elején amikor hozzá kellett szokni hogy alig látsz valamit tőle, de aztán meg lehet szokni, és mivel úgy is folyamatosan mozgok ezért a látóteremet nem takarta ki annyira, mintha egy helyben állnék - amit amúgy se teszek
amik az igazi gondok voltak vele az inkább az, hogy pl.
- mindenki azonnal felismeri hogy melyik csapatban vagy, így az ellenség mögé belopózós akciókban nem jeleskedik ez a skin+ hat combó
- a mesterlövészek könnyen céloznak rád, szinte kötelességüknek is érzik hogy először engem lőjenek, mert feltűnő
viszont van egy kevés előnye is, pl.:
- egyszerűen poén használni, oldja a stresszt
- lelki hadvisselés: ha egy mosolygós tökfej kinyír az valahol megalázóan vicces, kicsit le tudja törni az ellenfelet
- és mindemellett valahogy lelkesíti is a csapattagokat, úgy gondolják, hogy egy különleges figura van velük
(ami a sok csaló előtti időben igaz is volt, akkor még jobb voltam a harcban
)egyébként én nem bánnám, ha nagyobb eltérés lenne a karakterek között, pl. a Beast kicsit lassabb lenne, de több sebzést bírna el, a widow, gyorsabb lenne de kevesebb sebzést állna, stb.
aztán persze lehetne tovább menni ezen a vonalon, hogy egyes fegyverekre bónusz sebzést/pontosságot kapnának bizonyos karakterek, pl. R.A.T.S. a lézer fegyverekkel pontosabb lenne, Widow a mesterlövés cuccokkal, Slade a warmonger vonallal, Beast a shotgunokkal, stb stb
állat lenne
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)