Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Sziasztok!
Gondoltam én is írok már ide egy végszót a játékról. Látom, hogy eléggé haldoklik a topic, de ez most nem meglepő, mivel ha jól látom a játékot már leállítják a fejlesztők március végével.
Nagyon szeretem pedig a játékot, ez volt a kedvencem, soha nem hagytam fel vele, de most már kénytelen leszek sajnos.
Nagyon bele lehetett jönni a játék irányításába, a lövésekbe, gránát hajításba. Szóval nagyon fog hiányozni ezen csaták hangulata. Keresünk majd valami hasonlót a jövőben, bár ezt nehéz lesz felülmúlniuk ebben a kategóriában.
Gratula a fejlesztőknek ezért a pár évért!
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Én még nyúzom.
Van valami más hasonló? Quake3-on "nőttem" fel. Sajnos jelenleg droidra ami van hasonló az mind lassabb és mind vásárlós fegyvervásárlós.
(mc versus sem jött be mert túlzottan tolják az erősebbel sorsolunk össze hogy vásárolj algoritmust) -
Rickeffe
aktív tag
Up.
Valaki játszik még? Bár Pcs topic de láttam hogy vannak mobilosok is. Vagy tévedek? -
f(x)=exp(x)
őstag
Valaki?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Aki most is játszik (a fenti két kollégára gondoltam),írjatok már egy hsz-t, és akkor írok egy két dolgot, valamint játszok párat...
-
smokin
aktív tag
Sziasztok neki kezdtem megint.
a nevem smokin87hun -
Véreshurka
senior tag
Hali!
1 hete tolom a játékot, nem rossz.Rá lehet kapni, bár van amit még mindig nem értek:
1. Lövés vagy futás gombbal tudom az ellenfelet fellökni?
2. Jól sejtem, hogy hiába tartom a célkeresztet az ellenfelen, mivel össze-vissza rohangálnak így kikerülik a golyót? Márminthogy lassú a golyó sebessége, és inkább kicsit elé célozva lesz jó? Vagy akkor lesz jó ha piros X-el befogtam?
Jelenleg 13-as szinten vagyok, egy full felfejlesztett Big Boy-al nyomulok, megy egy alap plazmaágyúval. Már van 65 ezrem, mit lenne érdemes venni? Olvasom itt, hogy dícséritek az agony-t. Touchscreen-en nyomom, közelharcban még elég béna vagyok. Tervbe van véve vmilyen shotgun is, sztem a doomhammer lesz az. Sőt lehet agony helyettmegveszem azt, egy darabig még talán elvagyok a Big Boy-al.
Deathmatch-eket szoktam játszani, zonecontrol egyelőre a pályák nem ismerete végett nem bejövős, de majd csak megismerem azokat is. Általában 6.-4. helyezés között szoktam végeredményben tanyázni, nagy ritkán van szerencsém top 3-ba is bekerülni

-
Davebowman
senior tag
Ezt a játékot hogy lehet telefonon játszani? Képtelenség egér/billentyű nélkül!!! Ezt pc-re találták ki

-
f(x)=exp(x)
őstag
Na, valaki jelentkezik?
Én újra kezdtem a játékot, Warmonger/agonnyal nyomom.
Írjon privátot, aki akar közösen nyomulni. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Warmongerre gondoltam!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Davebowman
üzenetére

Az agony bejött? -
Davebowman
senior tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Van de most nyáron kilőve...
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok! Visszatért a kedvem a játszáshoz. Valaki van még itt?

-
smokin
aktív tag
Sziasztok valaki játszik még?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Na mikor jön?

-
Davebowman
senior tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Warmonger

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Davebowman
üzenetére
Hogy döntöttél?
-
Davebowman
senior tag
Szia sztok épp most jött össze 180k-m és tanakodok, melyiket vegyem warmonger, vagy Annihilator? Jelenleg AGONY-val tolok szinte minden pályát, annyira bejön, de azt olvastam az agony-nál a warmonger nem jobb a "lebutítás után". Ez igaz, vagy azért érdemes ráfejleszteni? Annihilatorral az a baj, hogy még az OSOG sincs meg, tehát a ANih sokkal később lenne meg. Tanácsotok előre is köszi.
Ha kell még info: Jelenleg lvl27, PC-ről, 1.Agony, 2.Barrage + Gránát, sentry + run1
-
bostone
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Nem csak te.

-
f(x)=exp(x)
őstag
Csak én játszok a játékkal?

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Én már 100 meccse nem találkoztam csalókkal...pedig összekeveredtem pc-sekkel nem 1-szer.

-
Én a frissítésig szüneteltem már pár hónapja. Csak frissítés után fogom újra megnyitni ezt a f0shalmazt...
már bocsánat a kifejezésért, de jelen állapotba a cheaterek miatt játszhatatlan. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Májusban összegyűjtöttek egy csomagnyi kívánság listát ebben a fórum topicban azért hogy kiadjanak egy updatet
első hsz-ben benne van minden info
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Ez mit jelent? Link?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
jönni fog egy frissítés a játékhoz hamarosan, reméljük akkor feltámad a topic

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Kihalt a topic (is).

Ma tértem vissza az utazásból, így játszogattam. 10 meccset lenyomtam, 9-szer a top 3-ba bennevoltam, de a végére már ellaposodtam. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
?

-
f(x)=exp(x)
őstag

-
Dr.Anonymus
addikt
ilyenkor általában kilépek
egyrészt utálom ha tehetetlenül kell néznem ami történik
pláne mivel nem szoktam olyan szerencsésen esni hogy alulról tudjak hatékonyan lőni is
meg a tár is kifogy egy idő után
és ráadásul még a saját csapatomat is szívatnám, egy kieső ember nagyon sokat jelent, még ha csak golyó töltelék akkor is
-
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Én is egyszer a pálya alá kerültem. Ott is döglöttem meg a végéig!

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
LOL, igen, minden ilyen kiesésnek meg van maga érdekes storyja
egyébként én is sajnáltam hogy múlt héten csak később tudtam felmenni játszani, általában 7 után, így nem tudtunk összefutni, de majd bepótoljuk
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Láttam fennvoltál, ha 4 perccel hamarabb megyek fel....
Ne mindegy, majd ha nem lesz ennyi munka, elmesélem hogy hogy estem le a pályáról.
-
Dr.Anonymus
addikt
egyébként próbálgatva kicsit S.A.R.A. skint, nekem továbbra is a sheriff a kedvencem
nem tudom miért, de hozzá szoktam már a sheriffhez
többször halok meg ha S.A.R.A-val megyek csatába
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
én ritkán, menet közben váltok redeemerre és annihilatorra, hogyha nagyon beáll a meccs az ellenséges sniperek miatt, és amúgy is nyerésre állunk

egyébként a jó öreg shoti és valamilyen roham puska kombóval tolom

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Pontosan, invasion map, kék csapat, vesztésre áll a csapat. Agonnyal és mace-val szerencsétlenkedek egy sort. Kill:1, dead 9. Kéne egy fegyver és itemváltás.
Fegyvercsere: OSOG és launcher (az első, nem jut eszembe a neve). Taposóakna helyett bomba. A csapatomból senki sem vitte ezt magával, így az ellenfél nem volt felkészülve rájuk. Következő dead-nál már 9 killem van. Na azóta az agonnyal és OSOG-gal nyomulok. Történetesen mától.
(Bocsi a szedett-vetett írástól csak siettem). -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
jaja, néha jó, sniperek ellen

-
f(x)=exp(x)
őstag
Elkezdtem használni az OSOG-ot. Nagyon bejön most felfejlesztve.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
ha lehetne klán háborúkat rendezni (vagyis hogy nem csak a barátaidat de az ellenségeidet is megválaszthatod), akkor csinálhatnánk olyat, hogy mindenki szándékosan, megegyezzés alapján használ boostot, hogy egymásnak aranyat jutassunk
abba úgy benne lennék
mert akkor úgy is mindenkinél lenne boost
de csak megegyezett meccsekre -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Mostanában csak PC-seknél szokott boost lenni, annak még örülök is, épp az előző játékban szereztem 2 aranyat emiatt (ha megölsz egy boostot használót kapsz 1-et).
Nekem még megvan az összes boost szinte, kivéve a demage, abból még most is van 21.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
hát én ezen már csak röhögni tudok, olyan szánalmas
de szerencsére nem gyakran rak össze pc-sekkel.az viszont nagyon zavar ha nem pc-sekkel játszva, akár az ellenség akár a saját csapatomban van csaló, vagy akár egy booster használó is
nekem tök mindegy hogy valaki ajándékba kapta vagy aranyon vette a boostot, vagy meghekkelte a játékot
attól az még ugyanúgy csalás, és a játék élményt rontja
szóval lassan már azt a szabályt vezetem be hogy akár a saját akár az ellenfél csapatában van akár egy boosteres is, akkor én kiléptem
csalókkal nem közösködöm
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
.
Engem nem is zavarnak már, ha a saját csapatomba vannak jól járok, ha nem, kilépek.
A boostos kemény, ilyennel még nem találkoztam.
A boxot úgy gondoltam hogy oda feltöltöd, 20 év múlva is ott lesznek, onnan le tudod tölteni.
-
Dr.Anonymus
addikt
na akkor a jó kis imageshackes megoldásnál maradva..

a linkek az említett screenshotokhoz: -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
lol, annyira azért nem működik simán még ez a kép megosztás..
ja látom a direkt linkhez upgrade kellene
hát óriási mindenért fizetni kell..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
talán a legolcsóbb sisak is jó lenne
egy fejlövéstől véd
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére

Gondolkodok lassan a fegyvervásárláson.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Működik újra
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
+1
Legalább játszottam egy kis DT2-t.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
ja, most próbáltam én is
az összes európai szerver áll
mondjuk miért pont hétvégére teszik a szerver karbantartást azt nem tudom
de remélem egy két óra múlva játszhatunk
egyébként annyiban pozitív az ilyen, hogy ilyenkor kisöprik a csalókat is
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ez a gond.

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
még munkahelyen vagyok, szóval nem tudom kipróbálni..

egyébként tegnap próbálgattam kicsit a warmongert és a shreddert, nem rossz egyik sem, csak kicsit bátrabban kell támadni vele, hogy megfelelően közel távolságba kerüljön az ember az ellenféltől -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Átmentem Ázsiába, a karakterek össze-vissza ugráltak, nem akart spawn-olni.
De most jó per pillanat.Nálam van valami gubi? -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
engem is nehezen engedett fel tegnap előtt
de tegnap este már simán lenyomtam pár meccset olyan 9 fél10 körül
próbálj meg átmenni ázsiába, vagy amerikába, hátha -
f(x)=exp(x)
őstag
Most mi van pár napja? Európára állítva, reggel, délben, este is max. 70-en vannak fenn.

Nem tudok játszani, pedig akarok.

-
f(x)=exp(x)
őstag
-
-
f(x)=exp(x)
őstag
Amúgy ezek a fegyverek a vicc kategóriába tartoznak. Ha valakit eltalálsz egy ilyen fegyóval (bármelyikkel), az ottmarad, nem kell 5-6 lövés, még páncéllal sem.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
hamar kidobta az ellenfeleidet a játék

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Aha, csak a szöveg lemaradt.
Azt akartam írni, hogy ez volt eddigi legvéresebb küzdelme.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
biztos hogy a jó screenshotokat töltötted fel?

-
f(x)=exp(x)
őstag

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
az egy nagyon ütős kombó
bár én rákaptam mace pótlékként a redeemerre, vagy doomhammerre mostanában
agonyt meg néhány pályán violatorral pótolomjaja, biztos összefutunk, jó lenne

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Agony és mace.
Remélem hétvégén vagy valamikor összefutunk, bár ezt a játékot sehogy se lehet megunni.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
csak keményen

mostanában milyen fegyóval nyomod? -
f(x)=exp(x)
őstag

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
köszi, akkor egy két screenshot feltöltést már megspórolhatok

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Találtam néhány videót.

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
köszi, majd kipróbálom a box-ot
pontosságban régebben is az agony volt a nyerő, egyékbént a warmonger mindenben jobb volt, de akkor még én se jutottam hozzá hogy kipróbáljam
szóval inkább a bőrömön éreztem hogy jó, mert engem lőttek vele 1.0-ban még..
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Köszönöm!

A régi invasion mappot úgy megnézném, sőt méginkább játszanék rajta.
Régebben a warmonger mindenbe jobb volt mint az agony? Vagy én nézem rosszul.
Képfeltöltőnek ott a Box pl..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
hát rákerestem a madfingeren a fórumba ahol ezeket megosztottam, de persze azóta az imageshack leszedte a screenshotokat, úgyhogy illusztrálni csak később tudom

most már azon gondolkozok hogy nyitok egy kamu facebook oldalt nulla baráttal és oda töltöm fel a screenshotokat, ott legalább megmaradnak..
szóval ami változott:
- sok fegyvert butítottak még, pl. Shitstrom 2-es anno erősebb volt mint a mostani Redeemer
de az Agony is olyan 39 körüli sebzést okozott, akkor volt igazán állat,
volt egy időszak amikor mindenki azzal rohangált
persze 1.0-ban még durvább volt (lásd itt)... akkor még ilyen 60as damaget osztott, kár hogy lefokozták- kis trükközéssel fel lehetett pakolni a turreteket magasabb helyekre, pl. fedezékek tetejére, nagyon hasznos volt, kár hogy kivették ezt a lehetőséget
- a diversation pálya tiszta bug volt
az összes falra ki lehetett mászni, és fentről lövöldözni
a középső spawn point el volt csúszva, így ha az egyes számmal jelölt végéről indultál a pályának akkor garantáltan hamarabb értél oda középre,
sok esetben ha az 5ös végére került a csapatod, akkor már az elején borítékolni lehetett hogy buktátok a meccset
- ami viszont tényleg nagy kár hogy megváltozott az az invasion map,
a középső rész régen eléggé izgalmas volt mivel középen volt egy rés amin simán le lehetett ugrani,
a középső spawn pointot meg akár alulról akár felülről meg lehetett hódítan
vicces volt, fentről le, lentről föl röpködtek a gránátok rakéták.. egy percig nem volt nyugi..
gondolom azért változtatták meg mert a kezdők nem értették hogy miért nem tudják megszerezni a középső spawn pointot, ha sehol egy ellenfél alul - az gondolom nem esett le nekik hogy fent is ki kell tisztítani a terepet, így gondolom jelentették sokan hibaként hogy rossz a pálya
de ezzel a változtatással jól megszívták a noobok, mert most jóval nehezebb lett megszerezni a középső pontot: ha beül 2-3 jól képzett sniper a fedezékek mögé akkor gyakorlatilag el van döntve a meccs - régen ez nem így voltEgyébként az invasion mapen több változatás is volt, pl. a 3as rész felé nem voltak leszorva ezek a konténerek mint manapság, úgyhogy gyakorlatilag semmi fedezék nem volt ha jöttél a középső spawn point felől... szabályos mészárlások voltak ott, mert a 3as pont két oldalára beálltak páran agonyval és nyomták neki, esély se volt kijutni. (ez mondjuk pozitív változás hogy most van esélyed)
Valamint nem volt feljáró a 3-asnál lévő fenti sniper fedezékhez oldalról, így onnan csak lefelé lehetett jönni, vagy kerülővel feljutni
szerintem ezt kár hogy megváltoztatták, adott egy érdekes jelleget annak a mapnek.- ami még változott, az pl. az hogy butítottak a grafikán, mivel eleinte túl sokszor kidobott a meccsről a szerver
és valahogy erre az lett a megoldás hogy lebutították az egész grafikát, kár mivel eleinte olyan szinten szép volt a kidolgozottság mint a tegra only shadowgunnálmost kb. ennyi jutott eszembe
szerk. hétvégén majd megpróbálok előásni és felpakolni régi screenshotokat, van egy pár vicces

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
sok minden apróság

de ezt már csak holnap írom meg pc-ről, mert most csak droidról vagyok
ok, de nem tervezek új játékba belevágni egy jó ideig, most egy kicsit a real life xp-t és money-t akarom turbozni
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Mik változtak a legelejétől? A fegyverek leromlottságán és a menün kívül?
SZÓLJ NYUGODTAN, HA ELKEZDESZ EGY FEJLŐDŐS JÁTÉKOT, FEGYVER VAGY A NÉLKÜL, OK?
Ami még lehetne benne az harckocsik, repülők stb., mint a gameloft FPS-ében, ott 4-4 jármű van a csapatoknak, mind különböző.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
jó régi, v1.1.2-es
az nagyon ős kövület, szóval semmi köze a prémimum acchozigen, szerintem is eléggé gáz lett az új menü, nagyon gyerekes a grafika, a régebbi ott volt
az OSOG néha jó, ha a zoom upgradet nem veszed meg hozzá, akkor roham sniperkedésre kifejezetten jó
de én megvettem, szóval nekem az kimarad
max akkor használok Annihilatort ha győzelemre áll a csapatunk, és az enemy teamben van vagy 3 sniper
olyankor már lehet hátradőlni és szórakozni
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Ez mikori kép?
Esküszöm a madfiegér a frissítések után mindig gagyibbra csinálja a kezdőképernyőt...Dead Trigger 2-nél is ez a helyzet. (Vagy ez a prémium acc. miatt van?)
A Vega-t én se használo amúgy. De nekem az OSOG se jött be...egyáltalán nem. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
jaj, no para, csak vicc volt

a vega is jó, ha pl. pcről nyomod, egyébként annyira nem nyerőhogy milyen az agonyhoz képest? hát jó szar, mivel erősen nerfelték

amikor indult ez a játék akkor a warmongerrel egyszemélyes hadsereggé váltál
olyan pusztítást végzett, hogy más nem is kellett ezen kívül
sajnos csúfos butításon ment át, így ma már csak árnyéka hajdani önmagának, szóval csak specko helyzetekben tudom ajánlani
mint pl. közepes távolság, ahol a shotgun már nem túl célszerű, viszont kellene a nagy fire rate, de az agony-s pontosság még nem fontos annyira
feljebb említettem talán az összeszerelő műhelyt, ott jól lehet használni, egyébként csak egyes pályarészeken ajánlhatóDe sok más fegyvert is butítottak sajnos, pl. a shitstorm, vagy a doomhammer is nagy király volt régen, de ez utóbbi legalább a gyengítés után is használható maradt.
Hajdan ő volt DH, a shotgun király:
-
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Agony rulz, mindenhova jó! Warmongerrel nem tudok annyi embert kaszabolni, mint agony-val.
Talán még a shredder, ami nekem bevált, de az sem annyira. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Elnézést mester!

És, milyen? Az agonyhoz képest kérdezem persze...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
egyébként meg van persze a vega is, csak nem használom

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
imageshack, de jó szar, mert letörlik
imgur is leszedi fél év után
már nem tudom hova tenni..
vega?
hát így nézek én ki?
most mond meg ilyen embernek ismertél meg engem?
komolyra fordítva: nem vagyok vegetáriánus, az egy warmonger, talán a legszebb fegyver ever:

ok az agony felveszi vele a versenyt

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Teljesen igaz.

Te melyik alkalmazás szervereire tolod fel a képeket?
Ott felül a tökös képeidnél melyik fegyó van a smasher mellett? Vega? -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
thx for info,
legalább szépek lettek a screenshotok
a szépségért meg kell szenvedni
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
A tabon van egy gomb amit ha megnyomok behozza ezt a quick valamit (LG-s dolog), és ilyenkor álltalában kifagy a játék, most is ez történt, befagyott és így nem tudtam spawn-olni a játékba, ezt csinálta amikor rányomtam.

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Már nem menő a repülés...
Vagyok az egyik állomásnál, elkezd valaki lőni, mintha lentről jönne. Meghalok, megnézem már a játkosokat, honnan szedtek ki. Ezt találtam:

Kezd elkeserítő lenni az egész.
PC-s csoport természetesen... 
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
hát csak szép sorjában

nem úgy megy az
az összeset meg kell venni
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Köszi.
. Ebből redeemer lesz. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
nem lettél elfelejtve

-
Dr.Anonymus
addikt
teljesen igazad van, bár lényeges különbséget nem vettem észre sebződésben a skineknél
de valahogy mintha a két csajos skin - a Widow, és SARA tényleg jobban mozogna.
Utóbbi időben egyébként változtatom hogy melyiket veszem fel épp (látod a rocketes screenshotokon is), mivel úgy is az összes skin megvan, meg majdnem az összes sipka is (az afro kivételével mindegyik megvan, az afro nem tetszik
)a sheriff + pumpkin (vagy halloween) kombót azért használtam sokáig, mert egyedi és vicces volt

most már akármelyik csaló megveheti, de mivel ez egy rare-item volt, vagyis csak egy ideig volt megvásárolható jó régen, ezért gyakorlatilag senkinek nem volt meg a játékban ma már
De igen, okozott gondot, főleg az elején amikor hozzá kellett szokni hogy alig látsz valamit tőle, de aztán meg lehet szokni, és mivel úgy is folyamatosan mozgok ezért a látóteremet nem takarta ki annyira, mintha egy helyben állnék - amit amúgy se teszek
amik az igazi gondok voltak vele az inkább az, hogy pl.
- mindenki azonnal felismeri hogy melyik csapatban vagy, így az ellenség mögé belopózós akciókban nem jeleskedik ez a skin+ hat combó
- a mesterlövészek könnyen céloznak rád, szinte kötelességüknek is érzik hogy először engem lőjenek, mert feltűnő
viszont van egy kevés előnye is, pl.:
- egyszerűen poén használni, oldja a stresszt
- lelki hadvisselés: ha egy mosolygós tökfej kinyír az valahol megalázóan vicces, kicsit le tudja törni az ellenfelet
- és mindemellett valahogy lelkesíti is a csapattagokat, úgy gondolják, hogy egy különleges figura van velük
(ami a sok csaló előtti időben igaz is volt, akkor még jobb voltam a harcban
)egyébként én nem bánnám, ha nagyobb eltérés lenne a karakterek között, pl. a Beast kicsit lassabb lenne, de több sebzést bírna el, a widow, gyorsabb lenne de kevesebb sebzést állna, stb.
aztán persze lehetne tovább menni ezen a vonalon, hogy egyes fegyverekre bónusz sebzést/pontosságot kapnának bizonyos karakterek, pl. R.A.T.S. a lézer fegyverekkel pontosabb lenne, Widow a mesterlövés cuccokkal, Slade a warmonger vonallal, Beast a shotgunokkal, stb stb
állat lenne
-
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Téged nem zavar a nagy tök a fejeden? Kevesebbet látsz, takar sok mindent illetve könnyebben kiszúrnak. Én ha karakterre költenék pénzt csak a legvékonyabb robotcsajra költenék, meg a legkevésbé látható sisakra. Azokra nehezebb célozni én utálom ha olyan jön velem szembe.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Legalább a tárak méretét láttam.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
no time for healing

hát igen, van ilyen szívás
nekem a legabszurdabb, amit láttam amikor valaki az invasion pálya meredek fal szakaszának tetejéről egy shotgunnal lövöldözött... azt hittem harakirit követek el..
LOL, ezt benéztem, pedig hányszor meghaltam, hogy jól sikerüljenek a fotók..

ok, akkor ha hazaérek akkor lövök képet a kimaxolt rocket launcherek statjáról is
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Teljesen igaz. Én az elején mindig megyek elfoglalni a zászlókat, majd miután meghaltam, megnézem hogy melyik a legerősebb játékos, és azt követem.

Jól járok vele, mert meggyengíti az ellenfelet, nekem már csak egy lövés agonnyal, és by-by thedranonymus.
. Régebben vittem magammal painkillert (doboz), meg töltényeket, azzal is segítettem, mert szinte mindenki bombákat visz csak (1-es és 2-es szintű), ezért eleg gyorsan adja az XP-t meg a $ a két doboz. 
Azt én se értem, hogy miért áll be mindenki fedezék mögé, vannak pályák amiknél érthető, de általában simán ki lehet kerülni az ellenfelet, és hátulról elfoglalni az állomásokat. Kedvencem mikor Barrage-el próbálja valaki leszedni a pálya másik végében tartózkodó, mozgó ürgét.!! Mire odaér a lövedék már rég elmegy onnan az illető, arról nem is beszélve hogy ki is szedik hamar onnan.
A launcherekről úgy gondoltam a képet hogy melyik részeit lehet fejleszteni, mert a barrage-el ezt szúrtam el, szinte nem is lehet fejleszteni, pedig jó fegyver lehetne. Az érdekelne még hogy a 3 közül melyik szerinted a leghasználhatóbb, és miért.
Én úgy vettem észre hogy nem értik, hogy mit akarsz nekik mondani, múltkor egy 23-as csávótól kértem fájdalomcsillapítót (szembe álltam vele). Nem adott, na így jártam, nincs. Arrébb megy, meglövik, erre nem le rak egyet.
Remélem majd összefutunk még valamikor.
-
Dr.Anonymus
addikt
de egyébként úgy vettem észre, hogy ha jó játékosokkal dob össze egy csapatba a játék akkor nem kell megbeszélni a stratégiát, mindenki tudja mit kell tenni, mert már-már egyértelmű
ha meg kezdőkkel hoz össze sors, akkor hiába szólok nekik (van ugye ez a lehetőség, hogy jelezz nekik néhány parancsot), úgyse teszik, talán nem is értik

szóval igazából mindegyén csak akkor szoktam kiakadni, amikor vesztésre áll a csapatunk és ott ül békésen 4 sniper egy-egy fedezék mögött, mint ha nem kellene támadni...
hogy ez 10-es szint alatt előfordul azt még megértem, de hogy 25+osok nem fogják fel hogy miről szól a zone-control az már nehezen érthető..
ilyenkor szoktam velük üvöltözni, hogy támadjanak (villám és egyéb egyezményes kézmozdulatok
)
de semmi hatása nincs általában..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
de komolyan.. recsegett mint valami öreg rádió, nem hagytak nyugodtan gyilkolni..

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
egyszer kipróbáltam régebben amikor még prémium voltam, de valaki állandóan bömböltetett valami zenét, szóval azonnal leálltam vele, annyira zavart
Ezen nevettem vagy 2 percet. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
de a Redeemert igen
jó cucc
-
Dr.Anonymus
addikt
jó lenne, de főleg a pc-seknél lenne megvalósítható
tableten nehéz lenne gépelni is meg játszani isde egyébként van a prémiumosoknak voice chat
egyszer kipróbáltam régebben amikor még prémium voltam, de valaki állandóan bömböltetett valami zenét, szóval azonnal leálltam vele, annyira zavart -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Köszi.
Nem szoktad őket használni? -
Még amit hiányolok a játékból az a chat játék közben. Jó lenne néha kommunikálni a jó csapatmunkáért.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Here you go

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
A 3 launcherről dobj már fel képeket légyszíves.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
egyébként tök jó volt hogy összefutottunk

jó lesz nyomni majd közösen
egy ph-s csapat nem lenne baj ha összejönne
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
+1
Reggel is colt egy repülő csávó, na ő rosszul csalt, mert mindenki őt lőtte, 20 mp-kent meghalt egyszer.
-
Dr.Anonymus
addikt
tényleg nem boost
engem is kb. minden 10-ik meccsnél pc/fb-sek közé pakol (pedig tablettel nyomom)
ilyenkor 100% hogy minimum 2 csaló lesz a pályán
olyan sebességgel közlekednek, hogy ahhoz képest a speed boost "mami átkel a zebrán" tempó...
esélyed nincs, pláne mivel gyakran a fegyvereiket is tunningolják illegállisan
vagy valamilyen célzó bot-ot használnak, csak annyit veszel észre, hogy levegőt se veszel már halott vagy ráadásul olyan kevés lövéstő amitől még nem lehetnél hulla
(pláne mivel nem sninper lő le) -
f(x)=exp(x)
őstag
Nem boost volt, akkor egy kicsit lehet látni, olyan mint amikor spawn-ol a játék, csak kis részletekbe. A gyorsaságnál meg nem volt körülötte semmi jelzés (ez szokott lenni), q sokkal gyorsabbak is voltak.
A boost-okat én is el szoktam használni. A géppel ti mennyit nyrtetek eddig? -
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Láthatatlanság az boost! De észre lehet venni, csak figyelni kell. Ha sikerül meglőnöd, jobban látszódik és végül meg is szűnik így a láthatatlansága.
A gyorsabbak alatt azt érted repkedett a pályán? Mert ha nem megint csak boost szerintem.
Én is szoktam néha ezeket használni, mert van amit ingyen megkapsz néha. Nézd meg milyen boostok vannak. -
f(x)=exp(x)
őstag
Áá, bedobott a játék a pc-sek közé.

9 emberből 5 csalt. Láthatatlanok voltak, 5-ször olyan gyorsan mentek mint normálisan.
Ha valaki tudja hogy mikor fog játszani, vagy akar játszani, itt privátba rámírhat, és akkor tolhatjuk.
-
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ezeket a boostokat én is kilőném. Illetve ami nagyon szar, hogy nem lehet mapot választani. Vannak kedvenceim és vannak olyanok amiket utálok.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Már most is azok vannak.
Minden 4. embernél van valamilyen Boost.
Élvezetes játékmenetek vannak, még így is, bár egy kicsit nehezebb. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
lesznek majd kemény meccseid

de annál jobb lesz a játék
-
f(x)=exp(x)
őstag
20-as szint felett. Kemény, az biztos.

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
helyes, helyes

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére

Ez se lett rossz.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
csak így tovább szép munka

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére

-
f(x)=exp(x)
őstag
Néhány eredményem ma. 3 szintet léptem.

[link] -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
LOL, nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen bókot kapjak férfiaktól

én is bírom, csak nagyon nagy
nehéz kilátni mögüle
mostanában a csalók egyébként ezt a sipkát is be tudják szerezni,
de régebben meglehetősen egyedi volt, mivel csak egy ideig volt elérhető a játékban, de ma már előfordul, hogy ketten nyomjuk

ez a repkedő, csak egy csaló, egyébként fogalmam sincs hogy csinálta, de pc-ről sok mindent lehet
a fegyvereket is felturbózzák, a sebességet is, mindent
ezen a meccsen konrkétan szóhoz se jutottam, olyan sebességgel futottak, repkedtek a játékosok körülöttem (több csaló volt mind2 oldalon), hogy a speed boost szar se volt ezen srácok tempójához képest
már csak poénból maradtam bent, hogy lássam -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Komoly.

És ez mi vagy ki? A játék dobja be?
Jó a tököd.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Hasznos infók voltak. Az agonyt meg is vettem, nagyon bejön.
Még nem.
-
Tele vannak mostanában cheaterekkel...
Nagyon várom az updatet, mert nekem elveszi a kedvemet így. Bár én csak PC-vel nyomom, a tablet iszonyat kényelmetlen nekem. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
legközelebb gondold meg kérdezel-e, mert mint látod a végén még válaszolok

és akkor nem úszod meg pár oldalnyi szöveg alatt
egyébként láttál már repülő cheatereket a játékban?
Nekem tegnap volt "szerencsém"
esélyem se volt ellenük, mivel nagyon gyorsak és fentről lőnek
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Köszönöm!

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
változó
nagyon sok mindentől függ hogy milyen fegyver jó
ha pc-ről nyomod akkor teljesen más arzenál kellhet mint tabletről
megint más mobilrólmivel én tabletről nyomom ezért a kedvenc fegyóim (összes megvan kimaxolva, szóval volt módom összehasonlítani őket):
- agony (közelre, távolra, mindenhova tökéletes másodlagos fegyver - régen még jobb volt, de sajnos ez is a nerfelés áldozata lett)
-mace / doomhammer (mind2 nagyon jó shotgun, a doomhammer 33-as damageről lerontották sajnos de még így is üt. Igazából hogy melyiket viszem csatába elsődleges fegyverként az attól függ, hogy mennyire vagyok fáradt. Ha nem vagyok túl jó formában akkor nehezebben megy a célzás és olyankor a jól jön a mace nagy pontossága és gyors firerate-je, ha jobb passzban vagyok, akkor jöhet a doomhammer a nagyobb damage miatt - egy kívétel van csak, az pedig az outpost map, ott mindig a mace a nyerő a térkép fordulékony jellege miatt)ha lenne harmadik fegyver slotom akkor vinnék magammal vagy egy:
- violator-t (meglepően jó tud lenni bizonyos helyeken, tipikusan nagy nyílt tereket tud jól levédeni, ha pl. az invasion map közepét akarjátok meghódítani egy keményebb ellenféllel szemben akkor elengedhetetlen lehet
viszont ha pl. a palace az itteni felső képen látható részét kell lefedni akkor az agony hatékonyabb)
- vagy redeemer-t (vannak helyek ahonnan nagyon hatékony, tipikusan ilyen a trainyard felső emeleti részei, ahonnan lefelé lődözve vele, eszméletlen pusztítást lehet végezni, a középső spawn pointról érkezőknek szinte esélyük sincs leszedni téged, te viszont nagyon könnyen ki tudod iktatni őket - pláne a szűk vonatátjárón)shredder vonalat nem kedvelem , utálom ha egy nagy csata közepén tár cserére kell pazarolni az időmet
ha már kisebb tár és nagyobb fire rate kell akkor inkább Warmonger, régen egy nagyon jó fegyver volt
olyan szinten, hogy ha birtokoltad, akkor egy magad megszerezhetted a csapatodnak a győzelmet gond nélkül
sajnos annyire nerfelték, hogy az agonynál is rosszabb lett, de mégis... van ahol még a Warmonger a király, pl ha az összeszerelő műhelybe dob be a játék akkor mindenképp próbáljátok ki, mivel annak a pályának a jellege (közép hosszú lövés távolságok szinte mindenütt, ahol még nem kell nagy pontosság, de shotgunhoz már túl távol van az ellenfél)
abszólút a Warmongerre van szabva, legyőzhetetlen lehetsz veleaz item-eket nem kérdezted de azok közül csak annyi, hogy általában 2 gránátot és egy turretet viszek magammal, több slotom sajnos nincs
ha a vortex, trainyard pályákat kapom akkor a turretet amint lehet cserélem két taposó aknára
azokon a pályákon vannak olyan helyek, ahol 80% hogy belemászik valakia warzone egy fura pálya, ott mind a turrett mind az akna jól jöhet, ha aknát választasz akkor a vékony átjáró bejáratához érdemes egyet tenni, valamint a mellette lévő ablak alá
ugyanis sokan rafináltak és tudják hogy akna lesz a bejáratnál, és az ablakon másznak ki, hagy legyen nekik meglepi ott is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Kedvenc fegyó(k)?

-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok!
Volt egy régi topic, még a bétának, de jó hogy most van egy új.
Jómagam elég régóta nyomom (lvl50), hosszabb rövidebb kihagyásokkal.
DrAnonymus néven futok.
Nyugodtan dobjatok be havernak, de facebookos/pc-s emberekkel nem harcolok közösen, mert ők egérrel sokkal pontosabban céloznak, ami nem túl fair.Egyébként régebben sokkal jobb volt ez a játék.
A mostani verzió nem az igazi, néhány pályát lebutítottak.
Sok fegyvert legyengítettek, mert sírtak a noobok.
Viszont a legutóbbi update óta van ez a "booster" nevű dolog, ami egyedül arra jó, hogy tönkretegye az ember játékát...
Remélem a beígért új update-el eltörlik, és akkor kicsit régi fényében tündökölhet a játék.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nevetek?
Nekem: attilasd1
16-os szint.
Eddig 3 magyar ismerősöm van. Csinálhatnánk egy team-et, így együtt nyomulhatnánk.
Fegyverben én a nagyfiút használom, bár most gyűjtögettem, így van pénzem más fegyverekre. Annak a fegyónak mi a neve ami hosszú lézer "oszlopot" lő ki? -
válasz
Davebowman
üzenetére
Fegyverek:
Agony vagy Shredder
Mace vagy OSOG
(Ezek függenek a pályától.)Kiegészítők:
Grenade2
Health2
-
Davebowman
senior tag
10 Spate+Vega és gránát +Health1 Az első 5-ben tuti benne vagyok. Másnál?
-
Lassan meglesz a 30!

-
Nem vagyunk túl sokan...

-
orangez
csendes tag
22

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)