- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpety
tag
Igen
Szeretném majd részletesebben is bemutatni (videóval), ezért vártam vele, de akkor leírom röviden, amiket tapasztaltam:Szóval nekem a Boost csomagjuk van, ez a legkisebb.
- Az ígért hardvert megkaptam teljes mértékben.
- Érzékeny az internet kapcsolat stabilitására nagyon, tehát packet lossos, nagy válaszidős kapcsolatokkal problémásabb lehet, ám 4G-n is még teljesen használható volt (50ms körül)
- Kábelen 30ms és az alatt már sokkal jobb a helyzet, FPS játékok is bátran játszhatóak vele, az input lag nagyon elenyésző, nem lehet észrevenni. Magasabb ping-nél ez már nem igaz, 40-50 és afölött egyre jobban érződik. Bizonyos játékoknál még ez sem zavaró.
- 5 GHz WiFi-vel majdnem olyan, mint a kábelen, ha a router stabil. De nyilván a kábel fogja nyújtani a legkisebb ping-et.
- Végre elérhetőek újra az iOS/Apple TV kliensek. Az Apple TV kliens elég fapados, úgy látszik, mintha a válaszidő is nagyobb lenne vele. iPhone-on viszont teljesen jó és MacBook-on is (ugyanez igaz Windowsra és Androidra is, de azzal nincs személyes tapasztalatom).
- Kontrollerek átmennek rajta, illetve USB eszközöket is lehet használni, direktbe átadni a Shadow-s gépnek.
- A gép sávszélje brutális, 1 Gbit le, 100 Mbit fel, és ez a játékok letöltésénél megmutatkozik.
- Bármit telepíthetsz rá, tehát ha neked van egy ISO archivált játékod, akár azt is. Ezt úgy is megteheted, hogy a gépeden létrehozott torrent fájlt megnyitod azon a távoli gépen, és úgy másolod át. Nyilvános tracker használata viszont nem javasolt.
- A Shadow PC szokott adni játék kulcsokat is, gyakorlatilag az első két hónapom már megtérült 2 játékkal, ha a jelenlegi teljes árukat nézem, ezek között volt Steam kulcs, vagy a fejlesztő oldaláról letölthető és online aktiválható kulcs is.A gép hardvere teljesen kihasználható, tehát amit tud a benne lévő kártya az teljesen a miénk + a streaming (ez minimális terhet ró csak a GPU-ra). Az alap 256 GB SDD kevés lehet némelyik játékhoz, de bővíthető szerencsére. A gép mindig rendelkezésre áll, tehát ha kell 1-2 percen belül elindul, de fél óra inaktivitás után kikapcsol (ha nem fut a Shadow kliens program), tehát nem szerver üzemre van kitalálva.
Az előrendeléssel kapcsolatban:
Volt egy kis botrány, mert nem tudják időre teljesíteni az erősebb gépeket. Akik azt rendeltek, nekik is a legkisebb csomagot adják addig, annak a havidíjáért, de a legkisebb csomag elvileg kis várakozással már aktiválásra kerül, és később is lehet bővíteni az erősebbekre.
Ez pedig a GTA V, kimaxolt grafikával, illetve statisztika 5 GHz-s Wifi-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Asztali PC , i3 10100 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 500GB NVME
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Asztali PC , R5 3500X , GTX 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szeretném majd részletesebben is bemutatni (videóval), ezért vártam vele, de akkor leírom röviden, amiket tapasztaltam: