Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MRegina
csendes tag
válasz
üzenetére
Kikapcsoltam betettem a fiókba,pár óra múlva elővettem bekapcsoltam és eltűnt a fele kijelző. Visszaküldtem mivel volt még rá garancia,pár hét múlva felhívtak,hogy repedt a kijelző arra nincs garancia. Elmondtam ,h.sérülés nem érte szóval érdekes. Anyit mondtak 14000-ér megcsinálják,vagy vegyek újjat. Na azóta a dobozában pihen.

-
MRegina
csendes tag
Amint hazaért vele a párom,mert levitte hátha tudnak valamit kezdeni vele. De pár perc és írok,köszi.
-
MRegina
csendes tag
A visszaállítást is próbáltam és semmi. Egyszerűen nem értem,mert egyébként más baj nem lenne vele,de billentyűzet nélkül sokat nem tudok kezdeni vele.
-
MRegina
csendes tag
Na ez abibi,ezt én is próbáltam,annyi van,h.alap billentyűzet es ha rábökök,nem csinál semmit

-
MRegina
csendes tag
Szép napot! Ismét egy kis segítségér jöttem,bár nem a témába vágó,de ti itt olyan nagy guruk vagytok,gondoltam hátha...szóval kaptam ma egy telefont acer z4...örültem mint majom a farkának...aztán gondoltam beírom a wifi jelszót és hajrá....na eddig jutottam...nem adja be a billentyűzetet. Valakinek valami ötlet? Előre is köszi.
-
MRegina
csendes tag
-
MRegina
csendes tag
Üdv. Nagyon nem ide tartozik,és írtam is a megfelelő topikba,de elég régen aktívoskodtak ott,uh.lehet nem kapok választ. Szóval. Mamámnak van egy samsung j700-as telefonja,amit eddig ha szétcsúsztattam,kioldott a billentyűzár,viszont egy pár napja nem,hanem a bal és jobb oldali gomb megnyomására oldódik csak fel.Bogarásztam a menüjében,de nem találom sehol,hol lehet ezt állítani,szóval ha esetleg van még valakinek ilyen telefonja,hálás lennék ha segítene. Sajna elég idős már a mama és nehezen szokik meg új dolgokat,mégha az egy ilyen egyszerű dolog is,hogy fel kell oldani a billentyűzárat. Előre is köszönöm,ha valaki tud felhomályosítást nyújtani

-
MRegina
csendes tag
Akkor lehet csak én nem vagyok jó hatással a ketyerére. Könyörgöm valaki árulja már el,hol tudom beállítani,hogy ne töltse le állandóan a frissítéseket,mert én nem találom és már a hajam kihullik tőle 
-
MRegina
csendes tag
sziasztok. A kérdésem a következő,csak az én tabom bolondult meg egyik pillanatról a másikra,vagy másnál is van bibi. Tók jól működött még reggel,erre most egy idő után kikapcsol magától,alig tudom visszakapcsolni,meg ahányszor bekapcsolom,mindíg találok rajta valamit amit nem én raktam rá,szóval saját magától telepítget. Tudja valaki mi lehet a gond?
-
MRegina
csendes tag
válasz
üzenetére
A letiltás megvolt,gyári visszaállítást nem csináltam...akkor újta le kell rá tölteni,amit már letöltöttem? Azt nem értem,mi ez a cucc amit írtok,hogy ráraktátok és jobban műkszik tőle a ketyere :-) Elnézést a tudatlanságomér,de sosem volt még ilyen roppant okos cuccom
-
MRegina
csendes tag
Sziasztok.Én is rendeltem egy ilyen csodát,és tök jó
Mondjuk van még amit nem tudok,vagy nem értek rajta,lévén,hogy sosem volt még androidos kütyüm,de remélem itt vannak/lesznek olyan tagok,akiket zaklathatok a kérdéseimmel
Rögtön lenne is 1,vagyis 2: olvastam itt a kamera dolgot,mit kell hozá letölteni,hogy jobb legyen? A másik,fent folyamatosan kint van 2 felkiáltójel,mert nem tudtam a régi emilembe belépni és azóta azzal zaklat,hogy próbálkozzak újra és ezt fent jelzi a felkiáltó jelekkel...hogy a manóba tudom azt végleg eltüntetni onnan?
Előre is köszönöm ha valaki segít ebben.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mókás vagy,azt sem tudom hogy kell ezen a vacakon..más..hol a szöszben kapcsolom ki,h.ne nagyítson,ha 3-mat koppintok ?