- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Megvettem a játékot a nagy steames leárazásban és van vele egy hatalmas probléma:
Valley of the Kings pályán, amikor a Silver Ankh-ot kell felhozni a víz alól és felülről egy nagy szöges tábla jön lefele, egyszerűen nem jutok tovább, ugyanis amint felszedem a kulcsot, azonnal, esélyt nem hagyva meghalok. Olyan, mintha egy bug lenne és emiatt nem jutok tovább. Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Nagyon idegesítő. Néztem gameplay videót a YouTube-on és nem így kéne viselkednie a játéknak, ugyanis a kulcs felszedését követően bőven lenne idő elmenni onnan, de nálam felszedés után azonnal meghalok.
Update: Megvan a megoldás, nem nyomtam le a kapcsolót a másik szobában.
Bocsánat a felesleges kérdésért! Amúgy érdekes ez a Serious Engine 3 motor, pontosabban fogalmazva negatív csalódás benne az, hogy nem lehet részletesen testre szabni a grafikát, mint a régi epizódoknál. Itt meg tudod adni, hogy a CPU/GPU és VRAM milyen "szinten" van. Ez szerintem szánalmas egy új motortól, pontosabban az a szánalmas, hogy a fejlesztők így implementálták. Nagyon hiányoznak a részletes grafikai beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest