- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Yushchenko #4202 üzenetére
1: Szombaton Miskolcon járok, és igenis be fogok menni a Media-ba, és lecsekkolom majd a fülest.
2: A linkre csak annyit, hogy Te is ezt árulod, és pontosan ezzel van nekem a bajom. Azért mert a google ezt hozza ki elsőnek, még nem jelenti azt, hogy ez a tuti befutó.
3: A gyári honlapon valóban csak a 'titanium' fülesnek van fent a képe, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az a kép ami a hirdetésedben szerepel messze eltér attól amit ide is belinkeltél SZVSZ!Metálszürke színű karika csak a fehéren látható !!!
Szvsz nem áll szándékomban tölled vásárolni, és nem akartalak égetni. Ha úgy érzed hogy ez ÉGŐ, akkor neked kell javítanod a helyzeten.
no mod.: részemről nem fejeztem be a posztolást "itt sem"
Ui.: Ha nem szolgász elég bizonyítékkal annak irányában, hogy az álltalad árult termék 100%osan eredeti, akkor a hirdetésedben fogom folytatni.
Én megkérdeztem tölled telefonon, hogy pontosan mizu a fülessel. De szerintem nem adtál egyenes választ. Mondtam hogy nem foglalkozok a témával, csak mond meg az igazat.Ha esetleg kiderül szombaton a Media-ban, hogy neked van igazad, akkor természetesen MEGKÖVETLEK.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest