- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
már jártam erre párszor, és sosem kedveltem az agybadugást.... De nincs olyan nem agybadugós, ami nem fejhallgató még, és hozza az agybadugós szintet. Lehet, hogy a px200 mellé benvezek egy cx-re is, abból is a 300-ra, szűk a költségvetés.
Kérdésem: jó-e?
És... mi a különbség a cx 300 és a cx 300 II között? 3000ft-on kívül?
Esetleg még 9-ért cx 400...
Valami vélemény? 126.234-szerre
-
picur220
veterán
Nem tom hogy vagytok vele, de sztem a asszimetrikus kábel idegesitő. Nekem is az van, de az előző szimmetrikusok sokkal jobbak voltak...
-
hkari
őstag
válasz
eszement24 #4687 üzenetére
Köszi. Ha még benne vagy a 3 napba akkor azonnal vidd vissza szerintem,és verd az asztalt. Kötelesek visszacserélni. Elvileg visszaadják a pénzt,vagy ráfizethetsz másra.
-
ProZsolt
tag
válasz
eszement24 #4684 üzenetére
A cx 300, 400, 500-as szerianak koztudottan dobozhangzasa van, sajnos ezzel nem lehet mit tenni. Szerintem ha jo ar-ertek aranyu fulest akarsz, akkor cx95, ha fontos a basszus, akkor meg cx550.
-
eszement24
aktív tag
válasz
gelbelex #4685 üzenetére
igen, teljesen kipróbáltam mind a 3 harangot, amint a listából láthattad, hogy nem ez az első agybedugósom, évek óta van
A hpm 82esnél volt hoyg picit beljebb nyomtam akkor érezhettem a megfelelő dinamikát és tudtam, hogy kell szólnia.Ezt ha kicsit beljebb nyomom ujjheggyel, akkor ugyanolyan kiábrándítóan szól..ha bekapcsolom az iphone hangzásképeit, akkor minimálisat javul a helyzet, de így is több mint siralmas..
-
gelbelex
őstag
válasz
eszement24 #4684 üzenetére
Bocs, de megfelelően illeszkedik a füledbe..?
-
eszement24
aktív tag
Sziasztok! Én most vettem egy sennheiser cx400ast a "narancssárga digitaltól", tehát akkor valószínűleg nem fake..de én nem tudom..velem van a gond?olyan "dobozhangzása" van, hogy az csúcs.Ez tényleg be fog járatódni egy idő után?Hogy lehet "bejáratni"? Nekem ezelőtt, egy hpm-82es se füles teteje volt ami lealázta, a hpm-70est és a sony mdr ex71sl-em is.Ebben sehol sincs dinamika, hiányolom a basszust..most ezt is küldjem vissza garis cserére?Tegnap vettem az *pon-ba egy MM50 iphone headsetet..ugyanilyen sokol rádió hangzás..ennyire nincs szerencsém a sennheiserekkel? Már arra is gondoltam, hogy az iphoneomnak van valami baja, de nem.Bedugtam a gépbe és ugyanezt a kiábrándító eredményt kaptam.Ez a cx400 II, hanem csak az I..de ezek után nem merek hinni benne, hogy az jobb lenne..elbaxtam 23ezret 2nap alatt fülesre.Remélem tudtok segíteni, esetleg abban, hogy mit vegyek helyette..feltéve ha ezeket eladtam.2év garis minden tartozék kb 3percet használt..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ProZsolt #4680 üzenetére
Huh, hogy is van ez?
Akkor most van CX-300 II, CX-400 CX-55, CX-95, CX-500, CX-550 ...
... ill. még egy rakat más típus (Device -> Portable player -> View all results) is. Most egy kicsit meg vagyok kavarodva...Egyébként meg érdekes, az amit írsz (mondjuk olvastam már hasonlót, de akkor sem értettem). Nekem egy fül/fejhallgató vagy jól szólt az első pillanattól, vagy később sem lett jobb. Nem kétlem, hogy szükség lehet ilyen "bejáratásra", csak egyszerűen furcsálom a dolgot.
... ja, és akkor azt el is felejtettem írni, hogy valahol hangerőszabályzós kábellel látom a CX-400-at, hol pedig szétszedhető (értsd két részből álló) kábellel
-
ProZsolt
tag
válasz
<Adamsky> #4679 üzenetére
Na kedden megvettem a CX550-esemet.
Az elso nap kicsit atkoztam, mivel a basszus elnyomot mindent, es a magasak "maszatosak" voltak, de igy 4. napra megszepult, de azert van meg mit javulnia.Sajnos jelenleg nincs mivel osszehasonlitanom, de annyit elmondhatok, hogy melyben magasan tulszarnyal a cx95-on, tobbiben igy emlekezetbol eleg hasonlo.
Majd meg irok rola, kesobb, ha tobbet ment. Esetleg, ha valaki tud adni egy cx 95-ot, akkor szivesen osszehasonlitom.
-
vili13
őstag
Ha rajta van a magyar nagyker (Audio Partner Kft.) címkéje, akkor valószínűleg eredeti. Ha valami kis szutyok netáruház beszerzett egy kisebb tételt olcsón a távol-keletről, akkor szvsz könnyen lehet fake is. Hazai bolton, számlával legalább viszonylag könnyen számonkérhető, ha mégsem volna eredeti.
-
rauschie
senior tag
Ha nem ebben a topikban kell örömködni pls irányítsatok át valamerre.
Szóval ma jött a házhoz egy hd555, soundblaster live 5.1 hajtja erősítés nélkül, teljesen elégedett vagyok vele. 320as mp3 és flac között vakteszten 100% hogy elbuknék, ittott mintha hallanék különbségeket de simán lehet placebo.
A másik topicban is feltettem már a kérdést: a bejáratás csak annyiból áll hogy hallgatom oszt' jóvan? Hangerő, ilyesmire kell figyelni? -
<Adamsky>
nagyúr
Kössz a választ mindkettőtöknek!
Úgy néz ki, hogy marad a CX-400. 12-15e fölé nem nagyon akarózik menni
Akkor már csak egy (ill. kettő) kérdés van hátra.
- A CX-400-nál le lehet szedni a csiptetőt?
- A Magyarországon forgalomba lévő verzió kábele két részből áll (csak mert találtam olyan fotót a neten, ahol "egybe kábel" volt hangerőszabályzóval)? -
vili13
őstag
válasz
<Adamsky> #4670 üzenetére
Megerősíthetem, hogy a szél- és kábelzaj cx95 esetén esetleg egy árnyalatnyival kevesebb. 22k körül a cx95 szvsz kicsit drága, akkor már inkább cx6/ie6 vonalon gondolkodnék (~25..27k), azoknál a fül mögötti kábelvezetés miatt már egyáltalán nincs szél- és kábelzaj. A 12k-s cx95 meg manapság simán elképzelhető, hogy fake...
-
hkari
őstag
válasz
<Adamsky> #4670 üzenetére
A kettő közül a 95 nek szebb a hangja sokkal. De sokak szerint a cx55 se rosszabb,és olcsóbb is,ha még tudsz valahol venni. Redtower-be esetleg vagy edigital. Mást nem ismerek. Esetleg apronet vagy itt ph-n nézd meg hátha van. Talán picit kevesebb a szél,és kábel zaj a 95 nél vagy a 55-nél.
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis tanácsra volna szükségem. Eddig egy CX-300-at használtam, de tegnap óta sehol sem találom, úgyhogy sanszos, hogy vennem kell egy újat...
Nézegettem a kínálatot, és két fülesre szűkült a lista CX-400 és CX-95.
Szóval CX-95 tulajoktól kérdezném, hogy hol és mennyiért vették? A neten ugyanis egy-két helyen olyan utalast találtam, hogy ~12e körül is beszerezhető lenne (~22e helyett)
Ha volna esetleg olyan, aki próbálta esetleg mindkettőt, akkor annak szintén érdekelne a véleménye. Egy bónusz kérdés ide: Van-e valamilyen hatással a szél / kábelzajra a CX-95 kialakítása (értsd jobb-e mint a CX-400)?
-
rumos14
nagyúr
sajnos bekövetkezett, ami eddig 3+ év CX300 használat alatt sem történt meg, csodák csodájára, elvesztettem az egyik gumiharangot. szóval izé, nincs vkinek egy feles közepes méretű darabja? vagy volt szó arról korábban hogy hol lehet ilyet beszerezni, van vmi aktuális tippetek?
-
vili13
őstag
"Az elduguláshoz nagyon hirtelen történt"
Nekem pl. többször is dugult el, minden átmenet nélkül, és ugyanannyiszor sikerült is elhárítani a dugulást. Szvsz az ilyen gyakran emlegetett elhalkulós hibák legalább 99%-a dugulás, csak a tulajok bénák a megszüntetéséhez, illetve a rögzített fémhálós konstrukció sem sokat segít ebben. Ettől függetlenül, ha már elég ostoba a szerviz, hogy garanciában cserélje, érdemes megpróbálni...
-
menpee
aktív tag
Sziasztok!
Egy CX300 elégedett tulaja voltam egészen ma reggelig, amikor is kiderült, hogy a jobb oldali hangszóró hihetetlenül behalkult. Amikor hangosítottam a telefonon, érzékelhetően hangosodott a füles is, azonban a bal oldalhoz képest elenyésző maradt. Meglepődtem, hiszen szombaton még hallgattam, utána pedig a megszokott helyén volt vasárnap a polcon. Por nem volt jelen. Az elduguláshoz nagyon hirtelen történt, a vezetéken nincs sérülés.
Ha valakivel megesett hasonló, örömmel fogadnám a segítséget.
Előre is köszönöm! -
TokLac
senior tag
Nekem CX55 van és nagyon-nagyon jó!
-
vcsabika
tag
Nemtudjátok a cx300 és a cx300-II között mi a külömbség?? A II a cx500 és cx95 árában van.....
-
SOAD19
addikt
Aki olcsó in-ear fülest akar venni, annak jó alternatíva lehet a CX300 6k-ért: [link]
-
Soulles
aktív tag
A cx55 és 95-ről én is azt hallottam, hogy igen hasonlítanak. Az 550-ről meg azt olvasni, hogy nagyon hasonló a 95-höz, csak más "hangrendszert" használ. "difference between the speaker systems" De, hogy ez mit takar, azt eddig senki se tudta megmondani
Majd megosztom a tapasztalatokat.Üdv
-
Soulles
aktív tag
Végül is az 550-es mellett döntöttem.
Remélem nem bánom meg.Üdv
-
Soulles
aktív tag
Végre úgy tűnik, lesz Cx 95. Most viszont kicsit csalódott vagyok, már elkezdtem beleélni magam az 550-be. Remélem nem vesztek sokat...
Üdv
-
Soulles
aktív tag
Köszönom!
Hát igen, az nem semmi egy fülesMegmondom őszintén, én sajnálnék annyi pénzt érte, most is vacilálok, mert az 550-es pár ezressel drágább. Ennek ellenére remélem, hogy mielőbb összejön rá a pénzed
-
Soulles
aktív tag
Meg tudná mondani valamelyik igen hozzáértő "szakember" hogy mi az alapvető különbség a CX 95 és az 550-es között.
Mivel 95-öt sehogy sem tudok beszerezni, elgondolkodtam az 550-en.Köszönöm
-
Windex
tag
Ha minden igaz, jövő héten érkezik nagyobb szállítmány CX 55- 95 az egyik székesfehérvári boltba. Remélem sikerül végre vennem egy CX 95-öt.
-
vili13
őstag
Az erre előforduló elvetemült fanatikusok inkább a lejátszók gyűjtésében jeleskednek. Talán szerezni kellene bwoay-nak egy láncfűrészt, hátha legalább azokból kettévágna párat, néhány nagyfelbontású kép kedvéért...
Jó érzés lenne egy kettévágott ipodot látni...
Azért már talán tényleg járna valami nemzetközi plecsni!
-
celf
őstag
kar, hogy nincs egy gazdag elvetemult fanatikus valahol, aki megvennei ezeket fuleseket, hosszehasonlithassa oket hangra, mindenre...
de ez nem lenne eleg. kette kene oket vagni, lefotozni oket, hogy mibol vannak osszerakva, hogy aztan jol felrakhassa a nagyfelbontasy kepeket kozszemlere a netre..
elobb-utobb kapna valami nemzetkozi audiofil-plecsnit az biztoshacsak nem vadaszna le valamelyik multiceg....
-
celf
őstag
en is, nem kicsit. ha belegondolunk logikus, hogy egy gyarto kiad 2 detto ugyanolyan fulest, annyi kulolnbseggel, hogy mas a szinuk, es a kabelhosszuk, az egyikre azt irja, hogy "high quality", a masikra, hogy "high end". Es persye az utobbit 16 forintert, az elobbit csak 11-ert adja.
Aki ugyerzi, hogy szofisztikált es megerdemli a high-endet, az emgveszi 16ert, aki ugyancsak ugyerzei, hogy szofisztikalt, de kevesbe van penze, az megriszkirozza a cx 55-ot, es lehet o jar jol (most a hosszabitos hulyeseget ne vegyuk).ennek a fajta termekpolitikanak egyebkent van egy szep neve is, csak most sehogy sem akar eszembejutni.
-
Kopa
tag
Hát nem tom, hogy jobban megéri e mert cx95 csak 2000-el drágább mint cx55, de azért köszi a segítséget.
-
Kopa
tag
Sziasztok!
Szerintetek sennheiser cx95-öt vagy cx550 stylet vegyek? Látom cx95-öt mindenki dicséri de másikról tudtok valamit? Mert lehet kb ugyanazt tudja a kettő... -
hkari
őstag
válasz
~Ph'vEscha #4603 üzenetére
Hát nem tudom nagyon,mert nem volt sok fejhallgatóm. Talán PX100-200-az amit még bőven meghajt. PX100 volt nekem is,azzal nem volt baj hangkarival se.
-
hkari
őstag
CX95 szépen szól sztem ipodommal. De HD hoz már nincs elég kraft benne sajnos. Nincs hangerőszabályzó rajta. A cx500-on van. Cx500 nak nincs olyan szép "tere". Az is örökölte inkább a dobozos hangzást a cx300 tól. Picit több benne a mély mint a 95-be,de a 95 nek szebb összességébe a hangja.
-
celf
őstag
khari
akkor valaszolj mar a kerdesre, hogy mi kulonbseg szerted cx500 es cx95 kozott
ja, es van a cx95-on hangeroszabalyzo, vagy csak a kep megteveszto ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest