- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMITHVADŐR
tag
Nem akarok kretén lenni, meg még nem találkoztam se a ie7 essel,se az ie8 assal, de ha 5 percen belül nem hall különbséget jó forrásról, akkor felesleges az ie8 at megvenni.
Az igaz, hogy úgy jó hallgatni a zenét, hogy csendeben (nálam főleg éjszaka), de szerintem nem annyira kicsi a különbség közöttük, hogy azt ne halld meg 5 percen belül.
De ez csak az én véleményem, nem kötözködésnek szántam
-
TurboGPityu
csendes tag
Az e-boltban volt 9000HUF. Jövő héten a párom telefonjához fogok venni egy Samsung agybadugóst...kiváncsi leszek hogy muzsikál. Szerintem a telefon gyártók bekérnek mintákat a noname fülhallgató gyártóktól, aztán kiválasztják a nekik tetszőt, és ha az ár is stimmel , akkor megkapod .(A Nokia véletlenül eltalált egy szép hangú szerkezetet ) Sajnálom hogy a Sennheiser nem nyert, mert nagyon sokáig használtam HD 414, HD 430 füleseket, és drukkoltam a CX55-nek...
-
Bushmann
tag
Szia, hát még van egy olyan érzésem, hogy kell ennek még járódnia, de egyébként nagyon szuper a hangja.
Néha amikor sokat hallgatom, elgondolkodok, hogy tényleg olyan szuper-e a többi füleshez képest, olyankor előveszem a cx300-at és egyből megnyugszom.
Nekem nagyon tetszik a cx300 is, de IE7-hez képest eléggé doboz hangú.Viszont elég jó minőségű zenét igényel
Elég ratyiul szól "gagyi" minőségű zenével. Mármint úgy értem, hogy sokkal jobban hallom a szám rossz minőségét mint egy gagyibb fülessel, pl:cx300.De jó minőségű zenével Odaver!
Szerk: Tegnap Blu-ray Transformerst néztem este, és mivel nem akartam senkit sem zavarni, fülessel hallgattam. Háááát az valami nagyon durva volt, egyáltalán nem bántam, hogy nem hangfalon hallgattam. Az a hangminőség nem semmi.
Tényleg nagyon állat a füles.
-
vili13
őstag
Az első hamis cx-ek még sokkal gyatrább másolatok voltak, a mostaniakra tényleg részletekbe menően figyelni kell. A következő generáció valószínűleg megszólalásig hasonlítani fog az eredetire... (Az még talán odébb van, amikor már a hangja alapján sem lehet majd megkülönböztetni.)
-
gelbelex
őstag
Az Árgéppel nem annyi már, de a saját honlapjukon még igen.
Ilyen esetben hajlamos vagyok inkább a honlapjuknak hinni. Remélem lehet...Az agybadugós téma okán előkotortam a selejtesnek hitt CX300-amat. Nem selejtes, csak amikor própáltam, nem illeszkedett megfelelően (Kitalálhattam volna, hisz a PX200-amnál is kulcskérdés, hogy fekszik fel a fülre.). Ha rendesen belegyömöszölöm a hallójáratba (első agybadugós fülesem), akkor megjönnek a mélyek is, még sok is (nekem) belőle.
Nos, kábé az árának megfelelően szól, nagyjából annyival rosszabb a PX200-nál, mint amennyivel olcsóbb. Viszont jobban szigetel! -
TokLac
senior tag
Én is telóval használom. Nokia E51-el, plusz egy 3,5-2,5-ös átalakítóval. Mivel a CX55 csatlakozója egyenes ezért az adapter nem csúfítja nagyon. Én távirányító nélkül használom ezért pont jó a hossza. Ha Te távirányítóba dugod akkor valóban jobb ha széthúzod és úgy dugod rá. Akkor nyerő a CX95. Viszont, ha egyből a telóba dugod akkor túl hosszú a kábel és túl sok a csatlakozás. Az új telók szerencsére már mind 3,5-ös csatlakozóval jönnek ki.
-
TokLac
senior tag
-
Lehet bevehetnénk a lejátszósakat is a partyba...
Van egy freecom beatman és egy iaudio u3-mam (lehet, h tok hozni kis sonyt és ipod nano 1G-t)
Fülhallgatókból: mx55, mx300 (csak az egyik oldal szól, de hétvégén megbütykölöm próba szerencse alapon), iaudio széria füles, egy kicsi (ismeretlen) panasonic, esetleg klasszikus (régi és viszonylag kicsi) sony fejhallgataó és ipod széria füles. utóbbi kettő nem biztos. Esetleg még S.B. Blaster (nem sound blaster!) gamer fejhallgató, ha vki kíváncsi rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest