- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
picur220
veterán
válasz
maszekember #4955 üzenetére
Bocs, elírtam, így emlékeztem...
Igen jobb... -
picur220
veterán
válasz
maszekember #4950 üzenetére
Ha nem volt dobozhangja, és volt mélye, akkor nem hamis...
Én még nem próbáltam, de a CX55-ről nagyon pozitívak a vélemények, sokak szerint mérföldek vannnak az 55 és 300 között. (55 sokkal jobb!)
Légyszi az IEM-eket ne hasonlítsd fejhallgatókhoz, mint a portapro vagy a k512. Nem egy kategória. És be kell őket járatni, akkor lesz kiforrott hangja! -
picur220
veterán
válasz
maszekember #4948 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy lehetett, mivel a nagyobb cégek, mint pl MM, a gyártótól szerzik a cuccokat. (végülis a hamis cucc gyártójától is szerezhetik...
)
Am ha jól szól, akkor nem biztos, hogy hamis, vannak selejtek is...(ezt a kopásra értem, a csatira még nekem sincs magyarázatom...) -
picur220
veterán
Nem lehet, hogy hamisat vettél??? Én még nem próbáltam ugyan, de mindenki brutál mélyről meg magasról számol be, nem értem, hogy te hogy lehetsz ilyen elégedetlen. Esetleg szar a forrásod. Miről hallgatod a zenét?
Am nem nagyon tudok olyan helyet, ahol vásárlás előtt nagyon próbálgatni lehetne a füleseket... -
picur220
veterán
válasz
maszekember #4917 üzenetére
Sztem akkor vedd a 350est, az újabb, gondolom így jobb is...
A cx55ös 100% hogy eredeti, az edigital nem árul hamis cuccot, elég nagy cég... -
picur220
veterán
válasz
maszekember #4915 üzenetére
Inkább CX55-öst és társait (CX95, CX350-II) vedd, azok jobbak...
-
picur220
veterán
válasz
maszekember #4910 üzenetére
Én benne lennék, de sztem Ti pestiek vagytok, én meg szolnoki, úgyhogy utazgatni nem sok kedvem van. Teszteljétek Ti, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle...
-
picur220
veterán
válasz
maszekember #4907 üzenetére
Na, ez a tuti
Várom a véleményeket
-
picur220
veterán
válasz
maszekember #4900 üzenetére
A ronda ízlés kérdése, igazból alapfogalom-szerű, amit ugye nem definiálunk. De menj az utcán, és kérdezz meg 10 embert arról, hogy szép-e a fülesed, és ha 9 azt mondja, hogy nem, akkor elismerheted, hogy nem az...
Egyébként ha nagyon definiálni akaromonda az, amre semmilyen esetben nem mondhatod azt, hogy szép.
vili13: konklúziód ott van -
picur220
veterán
válasz
maszekember #4894 üzenetére
Te még mindig a Porta Pro-dat hajtod? Sztem nagy bunkó, ronda, ősrégi, és szvsz nem is szól annyira jól, mint egy sokkal kisebb, szebb füles, pl IE6, de sztem már nyugodtan ráfoghatjuk, hogy a cx95 is veri... Szinte tuti, ohgy tudnak már jobbat gyártani, a KOSS meg azért nyomatja még ezt, mert ők még nem tudnak jobbat gyártani.
-
picur220
veterán
Fiio E5 füleserősítőt tud vki Magyarországon? Egyáltalán ér ez annyit?
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
Tegnap vettem egy Pana HJE300-as IEMet, tényleg elég jól szól, N79-cel használom, rajta van a széles sztereó és tényleg nagyon szuper, majdnem tökéletes!
Persze kicsi EQ kellett neki...Sztem egy átlagembernek ennél sokkal jobb füles nem nagyon kell, bár a Seni CX55-95-je biztos jobban szól...
-
picur220
veterán
OK, de én úgy döntöttem, hogy mivel nem hallgatok (annyira) sok zenét, ezért nem fogok beruházni egy CX55-re, inkább egy olcsó cuccra, mint pl a Panasonic HJE300, az egyik füles topikban egy(-két) kolléga nagyon dícsérte, meg a tesztekből is sok jót olvasni róla...
3k-ért egy próbát megér, max eladom... -
picur220
veterán
"Én mindenki helyeben bevasarolnek a pana IEM-ekbol ha mindenkepp kell surgosen kell es megvarnam amig kimegy a cx300 teljesen, hogy felvaltsak oket a mark II jelzesuek, remelhetoleg ugyanazert az arert."
Na most mivan ezzel? Mi köze a Pana IEMeknek a cx300hoz mert ebből a szövegből igazán semmi nem derül ki, semmi összefüggés nincs az egészben. Bevásárolsz a pana IEMekből ha kell sürgősen. Ha nem, akkor meg várjuk meg hogy cx 300-as ne legyen. és 2-esek legyenek helyette? Én így tudtam hirtelen értelmezni.
Egyébként a Pana IEMek ennyire jók? Am ebben a fórumban mióta itt vok nem láttam még, hogy vki is írt volna a Sennheiser CX200-asról. Az milyen cucc? mondjuk annyira biztos nem jó, mert a MM 6k-ért adja... -
picur220
veterán
Nem tom hogy vagytok vele, de sztem a asszimetrikus kábel idegesitő. Nekem is az van, de az előző szimmetrikusok sokkal jobbak voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest