Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Hmm... Előre is elnézést kérek. A teljes topikot reménytelen átolvasni, az első hsz-ben nincs összegyűjtve általános infó. Ezért inkább kérdezek.
Egy Meizu MP3-lejátszóhoz kellene nekem füles. (A fülembe nem fér be, így nem is bírja a dugós kivitelű hangkeltő.) Valami miatt vonz a Sennheiser. (Na ja, hiszen volt alkalmam egymás mellett hallgatni más, kommerszebb márkákkal.)
Mivel kifejezetten utcai hallgatásra használnám, valószínűleg pont ezen topik szereplői kellenek nekem. De melyik? Nem vagyok túl vájtfülű, sokszor Tankcsapdához és hasonlókhoz lenne. Sajna, időnként Nightwish-hez is... Úgy vélem, a leggagyibb Sennheiser is elég jó már hangzásban a szimfonikus metálhoz (főleg MP3-ban). Valóban így van?
Valami olyan darab kellene, amely nem kerül sokba, és a külvilág felé nem nagyon hallatszik ki a zene. (Nem akarom terrorizálni a metró közönségét.) És őszintén remélem, hogy a legolcsóbb darab is sokáig, jó minőséget szolgáltat.
Ha valakinek esetleg van eladó használt darabja, az ellen sem tiltakozom.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged