Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Pá
addikt
550 szimmetrikus, az 500-ról nem találtam infot, de nem esküdnék meg rá, hogy asszim.
A 400RC, ami tuti asszimetrikus.
mod: illetve most elbizonytalanodtam, hogy az RC asszim-e...
Ezt nem teljesen értem:
''csak sajna nincs jó hátizsákom, ezért csak egyet tudok venni.''
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Vegyél inkább egy mx550et és mondd meg milyen.
De mégjobb lenne, ha vennél mellé egy mx500-at is és össze tudnád hasonlítani a kettőt.
Igazából a legjobb az lenne ha ezek után csak a biztonság kedvéért vennél még egy mx400 és mx450-et is és azokat is összehasonlítanád(elvégre kinek kell az a fránya távirányító, csak ellromlik). Thx
-
Pá
addikt
Egyetértek. Természetesen én sem tudok mit kezdeni azzal, ha valaki a sajátját reklámozza, csak mert az a király.
Legyen ez egy referencia hsz: Bővebben: link teljesen korrekt, látszik, hogy aki írta igényes, és nem elfogult, szóval ilyeneket kérek, leginkább mx400 vs mx450 összevetésben, az lenne a legjobb ha valaki halotta volna mindkettőt. -
Pá
addikt
válasz
pyrannha
üzenetére
Ez tényleg jó tanács, hidd el én is ezt csinálnám, de én nem ismerek olyan helyet ahol vásárlás előtt ilyen fülbedugható fülest meg lehetne hallgatni, te igen?
Így kénytelen vagyok rátok hagyatkozni.
De annak is örülök ha tudtok mondani egy helyet ahol meg tudom hallgatni.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Amúgy engem még mindig elsősorban az mx400 vs. mx450 meccs érdekel.
Eddig az a biztos, hogy a 450 hangosabb, de ez logikus is, hiszen 16 ohmos, hangminőségről pedig egyelőre megoszlanak a vélemények. -
Pá
addikt
Döglött topic...
-
Pá
addikt
Sennheiser mx400 vagy 450 közül melyiket vegyem?
Van a kettő között valami kölönbség, azon kívül, amit a honlap ír a technikai adatoknál?
Ja és nem tudtok véletlenül valami hozzávetőleges árat mondani mindkettőre, csak hogy egymáshoz képest mennyibe kerülnek?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest