- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Milyen hasonló árú és hangminőségű fülest ajánlotok, amin van
hangerőszabályozó poti és egykábeles nem kettő?
köszi -
Fricó
aktív tag
up
-
Fricó
aktív tag
nem tudom melyiket vegyem
sennheiser hd 437 vagy 202
a 437-t valaki isemeri? -
Matt-OPT
aktív tag
válasz
Dalai Láma #43 üzenetére
Szerintem semmenyivel. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom EZ-AV EMP 200-assal.
-
Dalai Láma
őstag
Nos, legutoljára több mint 1 éve jártam itt. Azóta még mindig megvan a hd202-m. És semmi baja nincs, bírja a gyűrődést, pedig megtett velem többezer kilométert
kényelmes viselet, jól illeszkedik a fejre, nagyon szeretem azóta is.
Valaki írta, hogy jobb mp3 lejátszókhoz hozzá lehet csatlakoztatni, mert bírják. Az akérdésem lenne, hogy kb mennyive lövidítik meg az mp3 lejátszó elemének élettartamát, ha brutál fülessel hallgatom rajta a zenét? -
Matt-OPT
aktív tag
A HD201-el nincs tapasztalatom, nem tudom, hogy hamgzásilag van-e észlelhető különbség, de nem hiszem, hogy lenne. Meg kellene hallgatnod mind a kettőt ha van rá lehetőséged. Hol láttál ilyet és milyen áron? Én HD202-t használok, szerintem ebben a kategóriában verhetetlen.
-
csirke16
csendes tag
Sziasztok
Az lenn a kérdésem hogyha a fejhallgatómat zene hallgatásra szeretném csak használni (alternativ,rock) akkor érdemes-e megvenni a hd202-t vagy elég a hd201?
előre is köszi
csirke -
Matt-OPT
aktív tag
www.zaj.hu, Basys (MOM Park)
-
Roxy
tag
Szevasztok!
Megrendeltem a Sennheiser HD 202-es fülesemet egy webáruházban még a hónap elején. Most közölték velem, hogy nemtudnak nekem hozni ebben az évben. Ez engem elég rosszul érint így karácsony közeledtével.
Nem tudtok egy webáruházat, vagy Bp-n üzletet ahol esetleg betudom szerezni?
Köszi! -
psr220
csendes tag
Üdv mindenkinek. Én nem rég döntöttem úgy hogy veszek egy jó kis fülest. Hosszas keresgélés után észrevettem hogy a Sennheisert nagyon dícsérik mindenütt. Elmentem hát az oldalukra, nézegettem őket, szétnéztem hogy itthon mennyibe kerülnek. Végül két füles tetszett meg, de nem tudom hogy van-e hallható különbség a kettő között. Ezek pedig a HD465 és HD485-ös modellek. Az adataik nem térnek el túl sokban, viszont 4e ft az árkülönbségük. Ki mit tud róluk, érdemes-e ezt a 4e-et rááldozni? Egy majdani Audigy2 ZS-hez lenne. Illetve még az is kérdéses hogy egy HD570-hez képest hangzásban mennyivel jobbak vagy rosszabbak. Ez a két verzió viszonylag új modell. Ha van valakinek ilyen vagy csak kipróbálta, lécci írjon pár sor véleményt róla.
Azért ide írtam,mert a HD202-es is nagyon tetszik és lehet hogy ehhez a hangkarihoz bőven elég lenne. Viszont ha van rá pénzem, érdemes-e egy jobbat venni?
Előre is köszi mindekinek!
Lajos -
Lotusz
tag
udv
sennheiser pc 160ja kinek van? tapasztalatok? nekem CSS.hez kene -
Cimi+Csabi
tag
Hy mindenkinek!
Nekem van egy
Sennheiser HD 212 PRO illetve egy utcai
Sennheiser PMX 60.
Mindkettő eladó illetve hibátlan állapotú!!
OK:
Sennheiser HD 215-öt akarok venni!
HD212 PRO - 11000 HUF
PMX 60 - 5000 HUF -
szumoo
senior tag
válasz
Motion_Blur #31 üzenetére
Én is olyat akarok venni, de elkezdtem a moddomat és majd csak ősszel lesz hangkarim.
Addig meg csak kibírom vhogy.
-
szumoo
senior tag
válasz
Motion_Blur #29 üzenetére
Szia.
Nekem HD202-m van és szvsz csak designban különböznek. Hangzásilag nem tom a tied mien, de én a 202-vel nagyon megvok elégedve, attól függetlenül,h csak egy x@r alaplapi hangkarival hallom. Majd lesz vásárolva egy normális hangkari,de h mikor azt nem tom.
Szumoo -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #28 üzenetére
Ja bocs, én HD-201-est vettem, a 202-es 500Ft-al volt drágább. Azt viszont nem tudom, mennyivel jobb
-
Motion_Blur
félisten
Nekem is ilyen van, media-ba vettem 5K-ért, én is csak ajánlani tudom mindenkinek
kép róla:
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
cherockee
aktív tag
használ valaki közületek ilyent iAUDIO 4essel? 5össel? hasonló kisebb lejátszókkal? csak a hangereje érdekel, mennyire joo?
-
Matt-OPT
aktív tag
Zaj Stúdióban (www.zaj.hu) vagy a Basys-nál (MOM Park)
Nekem is ilyen van, gyönyörűen szól és kényelmes. Egyedül a zsinórjával van egy kis gondom, nebezetesen az, hogy nagyon könnyen összecsomózódik ami engem speciel eléggé zavar. Ha kicsit vastagabb és merevebb lenne talán nem lenne vele ilyen gond. Ennyi pénzért egyébként best-buy. -
coolmpi
aktív tag
senki nem tudja?
-
coolmpi
aktív tag
holnap szeretnék venni egy ilyen csodát, upsz azaz ma, help plz!
-
coolmpi
aktív tag
Bp-n hol lehet kapni ilyet? Pólus MM? esetleg?
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Segítsetek már pls.
Honnan tudnék POSTAI utánvéttel venni ilyen fülest? Sehol sincs raktáron -
lol
senior tag
válasz
Dalai Láma #4 üzenetére
igen, mert az integráltba belehallatszik a déli-híd ''zaja''... egy pci karinál majd elmúlik...
-
Frosty
aktív tag
Nekem Sennheiser HD-515 van és a cucc ROXXX. Nagyon szép hangja van, a mélyek is jók rajta. A legnagyobb meglepetés az volt számomra, hogy a sztereó füles tökéletesen pozícionál 3d-ben...ráadásul olyan hangokat is hallok vele, amit eddig semmi mással azelőtt (nem voltam előtte egy audiophil ember és még finoman is fogalmaztam, de ezek a Sennheiser fülik tényleg nagyon durvák).
A rádiósokat viszont nagyon nem ajánlom, annak nagy a zaja és hangjaik sem olyan jók, ártól függetlenül. Bp-en a Basys-nál (www.basys.hu) és két Pioneer üzletben lehet őket kapni...ki is lehet próbálni még a 90 ezres HD-650-est is. Az már egy teljesen másik világ, de megéri érte eladni akár a hifit is -
Zebu
addikt
Szerintem is ! Bár nekem csak pár hetes. Kényelmes esti viselet
-
Notes
senior tag
Én kb. egy éve vásároltam meg. Akkor olyan 7.000Ft körül volt a MM-ban. Azóta is nagy megelégedéssel használom. Csak ajánlani tudom.
-
Zebu
addikt
Na megvettétek?
-
iC
tag
PC150 kell nekem csak még nem tudom honnét.
-
iC
tag
HMD 280 PRO
66ezer, bazz ilyenem sem lesz, inkább vennék 10 másikat. -
iC
tag
http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc155.html
Na ez érdekes, nem kell hozzá hangkártya? USB, ez valahogy olyan, mint amikor elkezdtük a billentyűzetet az usbbe dugdosni, pedig ott volt mellette a helye. -
iC
tag
HD202-t nem is látok a sennheiser oldalán.
HMD 280 PRO jónak tűnik, vajon hol lehet ilyet kapni és mennyi lehet? -
iC
tag
Már egy ideje gondolkodom egy head set vásárlásán. Ezen van mikrofon?
Tudtok olyat ajánlani? Illetve egy boltot ahol kapni lehet. Fehérvári médiamárktban nincs egy darab head set sem, füles kínálat is szegényes. -
Zebu
addikt
nekem is ilyen van és fullos!
-
Dave™
nagyúr
válasz
Dalai Láma #4 üzenetére
Persze, főleg ha szutyok AC97-ed van (ami 99%). Ha nagyon olcsón akarod megúszni, akkor SB 128, kb 2k, ha több is van rá, akkor Live!, kb 5-6k.
-
Dalai Láma
őstag
Ez jó hír. A viselete is kényelmes. Van hozzá 3 méter zsinór. Eleinte rádiósat akartam venni, de abból a jobbak nagyon drágák, és amit 6000-ért lehet venni, nem tudom milyen minőségűek. De biztos nem azok a legprofibbak a világon.
Csak ne lenne az az alapzaj az integrált hangchip miatt! Szerintetek ha veszek helyette valami olcsó hangkártyát, az már nem fog így sisteregni? Minőségben vvajon agy pár ezer forintos hangkártya megveri az integrált cuccot? -
Dave™
nagyúr
válasz
Dalai Láma #2 üzenetére
Ezt jól hallottad, a Sennheiser a(z egyik) legjobb a fülesekben. Ami közelíti, de árban kedvezőbb, az az AKG.
-
Dalai Láma
őstag
Helló!
Én épp ma vettem egyet. Nagyon korrekt. Nekem túlságosan jó is. Mert behallatszik az integrált hangcsip zaja. Ha kattintok egérrel, az is. Amúgy nekem bejön, és nem is olyan drága. Azt hallottam, hogy a Sennheiser nem rossz márka, sőt az egyik legjobb az ilye ntéren. Ki mit hallott erről még? -
[G@B]
tag
Üdv Mindenkinek!
Véleményeteket szeretném kikérni azoktól akik e fejhallgató boldog(remélem mondhatom ezt)tulajdonosa.
Én eddig csak jót olvastam róla, és egy kis megerősítést kérnék tőletek.
A terhelhetőség érdekelne, súlyos basszusú zenékre használnám, trance,stb...
Várom a hozzászólásokat.Előre is kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Raspberry Pi
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- TP-LINK Archer AX12 AX1500 Wi-Fi 6 router
- MSI B450-A PRO MAX + Ryzen 5 3600 + Gyári hűtő + 2x8gb 3200mhz
- 2K Gamer PC i9-14900K RTX 3080 32GB DDR5 1TB NVME 2 év Garancia
- Garanciás Fehér 2K Gamer PC - I5 13400F / TUF RTX 3080 10GB / 16GB RAM / 512Gb M2 / 850 W GOLD
- Samsung 43" UE43AU7102 4K Crystal UHD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest