Új hozzászólás Aktív témák
-
macskatoke
csendes tag
Ok! Kössz!
Télleg már naon este van!
-
macskatoke
csendes tag
Boltban vettem a házat! A front audio pedig jó lenne mert akkor nem kellene fordítgatnom a gépet és dugdosni be ki!
A tuning pedig azért lenne jó, mert akkor nem akadna már semmi sem! Átszerkesztettem az infomban a konfigom! A hűtőm GlacialTeches + a ház oldalán van közvetlen a proci előtt egy ledes aerocool hűtő! A gépem most 35 fokos -
macskatoke
csendes tag
Ok! Elviszem oda ahol vettem és megkérem, hogy kösse már be a tulajdonos. Nézelődtem a tuningról, de nem nagyon értem ezeket, hogy fesz meg ezeket hogyan lehet beállítani! Tud valaki segíteni? Annyit tudok, hogy a Sempron procinál a feszt 18 voltig lehet húzni vagy 8 asszem?
-
macskatoke
csendes tag
Akkor az NC-t nem kell bekötni és akkor az az 5 voltos kábel az mi lehet? Valaki nem tudja?
-
macskatoke
csendes tag
Köszi! Azóta már rájöttem, hogy azért nincs 9, mert van még vmi +5 voltos valamien kábel amit ír a lap kézikönyve, de azt nem tudom hol van! Esetleg tudod? Vagy ez az 5 voltos kábel nem érdekes?
[Szerkesztve] -
macskatoke
csendes tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy AMD Sempron 2800+ procim ami 2000-en megy. Ezt a procit hogyan tudom feljebb húzni? Másik kérdés: Most vettem egy Aerocool Aeroengine JR-BS házat
és van egy ASUS A7V8X-X lapom, de a házban lévő front audio panelnek a kábelek végén egészen más a feliratuk, mint ami az alaplap leírásában van és a 9 kábel helyett csak nyolc van!
Ilyen feliratok vannak a kábelek végén:
ground és még egy
spkout L/R
return L/R
mic Bias és mic in
Ha valaki le tudná írni, hogy kell sorrendbe rakni hogy működjön a front panelen az audio nagyon megköszönném!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest