Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
macskatoke #7 üzenetére
''de nem nagyon értem ezeket, hogy fesz meg ezeket hogyan lehet beállítani! Tud valaki segíteni? Annyit tudok, hogy a Sempron procinál a feszt 18 voltig lehet húzni vagy 8 asszem?''
Ha nem tudod, mit kell csinálni, akkor inkább ne csináld, mert elronthatsz valamit. (Aztán kijavítani sem tudod, mert nem értesz hozzá kellőképpen.)
Az 1,8V pedig elég dúrva, főként ''mezei'' léghűtéssel. Maradjunk csak 1,75V-nál. -
Bubu79
addikt
válasz
macskatoke #7 üzenetére
A házat csak azért ne cipeld el az előző tulajához, hogy ne kösse be Ő se az 5V-ot - hidd el néhány gépet már összeraktam és egyiknek sem volt gondja a Front Panel Audio hiányos bekötése miatt.
Már az 1,8V is húzósnak tűnik - érdemes beruházni egy komolyabb hűtőbe, mert a dobozban lévő nem biztos, hogy elég lesz.
Csak azért akarod tuningolni, hogy elmondhasd, hogy meghúztad a procidat, vagy valami konkrétabb célod is van vele?
Én alapon használom az enyémet ( szintén 2800+ Sempron ) és még nem igen találkoztam olyasmivel, ami kevesellte volna a procit.
Inkább tegyél be még legalább 256MB RAM-ot, többet használna a rendszernek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest