- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
macskatoke #7 üzenetére
''de nem nagyon értem ezeket, hogy fesz meg ezeket hogyan lehet beállítani! Tud valaki segíteni? Annyit tudok, hogy a Sempron procinál a feszt 18 voltig lehet húzni vagy 8 asszem?''
Ha nem tudod, mit kell csinálni, akkor inkább ne csináld, mert elronthatsz valamit. (Aztán kijavítani sem tudod, mert nem értesz hozzá kellőképpen.)
Az 1,8V pedig elég dúrva, főként ''mezei'' léghűtéssel. Maradjunk csak 1,75V-nál. -
Bubu79
addikt
válasz
macskatoke #9 üzenetére
A Front audio a fenti bekötés szerint menni fog
Csak abból gondoltam, hogy valakitől vetted a házat, mert a tulajdonos említése megvezetett ( este van
)
A procival nem hiszem, hogy gondod lenne, de ha tuningolni akarsz, akkor írd be a keresőbe a ''Sempron tuning'' mágikus szavakat és találhatsz néhány olvasnivaló topikot -
Bubu79
addikt
válasz
macskatoke #7 üzenetére
A házat csak azért ne cipeld el az előző tulajához, hogy ne kösse be Ő se az 5V-ot - hidd el néhány gépet már összeraktam és egyiknek sem volt gondja a Front Panel Audio hiányos bekötése miatt.
Már az 1,8V is húzósnak tűnik - érdemes beruházni egy komolyabb hűtőbe, mert a dobozban lévő nem biztos, hogy elég lesz.
Csak azért akarod tuningolni, hogy elmondhasd, hogy meghúztad a procidat, vagy valami konkrétabb célod is van vele?
Én alapon használom az enyémet ( szintén 2800+ Sempron ) és még nem igen találkoztam olyasmivel, ami kevesellte volna a procit.
Inkább tegyél be még legalább 256MB RAM-ot, többet használna a rendszernek
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
macskatoke #5 üzenetére
Szerintem ne küzdj vele - nálam sincs bekötve és mégis üzemel a gép rendesen...
Ha pedig mégis hiányozna úgyis kiderül -
Bubu79
addikt
válasz
macskatoke #3 üzenetére
A 9. az NC feliratú - ez annyit tesz, hogy No Connection, azaz nincs bekötve.
Csak tippelni tudok - a +5V-tal jelölt érintkező talán a készenléti 5V-ról jön, bár azt nem igazán tudom, hogy mi értelme lenne a mikrofonnak állandó 5V-ot adni.
A kézikönyv meglehetősen szűkszavúan nyilatkozik a csatlakozóról...
Nem igen tudok egyéb olyan 5V-os kábelről, ami a házhoz tartozna - az infrának ( ha van a házban; bár ennek kicsi a valószínűsége ) saját csatlakozója van az alaplapon.
A modemnek úgyszintén, bár ez amúgy sem része a háznak. -
Bubu79
addikt
válasz
macskatoke #1 üzenetére
Audio bekötés:
- Ground --> AGND ( elég az egyiket rákötni, mert úgyis ugyanonnan jönnek )
- spkout L/R --> Line out_L/R
- return L/R --> BLINE_OUT_L/R
- mic Bias --> MICPWR
- mic in --> MIC2
Tuning ügyben pedig itt tudsz pl. keresgélni: [link]
Szvsz mehetett volna az azonnali kérdések órájába is, kár volt topikot nyitni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest