- iPad topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
ThySoul #1509 üzenetére
DS1 szerintem csak annak volt akkora élmény, akinek az első souls játéka volt. Nekem a DS2 volt az első találkozásom a szériával és 6-7X biztosan végigvittem. Utána jött az 1. rész, azt végigvittem 2X, másodikra már mindent kimaxolva, összeszedve, optiális builddel stb és kb elég is volt. Remastert megvettem, de nem bírtam túl sokáig eljutni benne már, egyszerűen elég volt belőle ennyi. BB az nagyon adja, épp jelenleg is folyik egy végigjátszásom benne. DS3 szintén zenész, jelenleg is tolom, a souls játékok összes esszenciája benne van, olyan mint egy képesalbum a szériáról, lényegében szerintem a 3 után már érdemtelen az előzőkkel játszani, mert minden tökéletesre lett csiszolva benne, olyan mintha egy definitive remaster lenne a szériát összefoglalva. Sekiro meg hát... elkezdtem másodszor is, a lovag bossnál járok éppen, igazából ha nekiülök egy jó erős kávéval akkor úgy elvagyok vele, akár egész nap tudom tolni, viszont ha leteszem pár napra, akkor utána nincs meg az az érzés, hogy fú hazaérve nekem erre rá kell indítanom és haladnom kell benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest