- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #595 üzenetére
Jó neked én a hatrednél vagy 30x meghaltam. A mezőn levő csata meg basszameg, 4x kell nyerni. -
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #597 üzenetére
Kell a confetti sajnos hozzá vagy a lila legyező living force képességgel. A repülősárkány ott van a templomos map legelején csak le kell ugrani kicsit hozzá, van egy kis kalapos ellenfél is ott. A ninjutsut majd később kapod meg, már nem emlékszem pontosan mikor. Ahol a vén főpap van oda is vissza kell majd menni, ha eltűnt onnan az a jó. Most haladj másfele, amit lehetett sztem itt megcsináltál aztán ha megvan a képesség térj vissza. -
törölt tag
Lila szellemes faszi a föld alatt divine confetti nélkül verhető? Mi ellen a stratégia? Nincs kedvem vele szórakozni.
-
atainprison
senior tag
Na végére értem én is. Nem volt semmi, 47 óra volt Steam szerint az első végigjátszás. Nekem nagyon tetszett, főleg a harcrendszer. Egyetlenegy dolog tetszett jobban a DS3-ban az pedig a rohadt jó zene néhány boss küzdelem alatt. Egy boss szívatott meg sokszor
, ott kb. 10-szer neki kellett menni, a többi elég gyorsan lement. Meglett az összes hp növelő cucc (10 nyaklánc, vitality 20) és a gyógyító flaska is.(Demon of Hatred) Végével kapcsolatban (erősen spoileres):
Kb. a játék 3/4-nél nem bírtam ki és megnéztem hány fajta vége van és mit kell hozzájuk csinálni. Úgy döntöttem, hogy a Return véget csinálom meg és az az érdekes, hogy a többi vég dolgait is meg lehet csinálni (kivéve Shura, mert ott Owl bácsinál a tetőn véget ér a történet). Szóval annak ellenére, hogy a Return véget csináltam meg, elintéztem a Purification végéhez kellő dolgokat is, azaz visszamentem megint a múltban és a pillangós nyanya helyén levertem a "szteroidos" Owl-t. És a végén Kuronál 3 választás volt nem csak kettő: Divine tears, Divine tears & Everblossom, Divine Tears & Frozen Tears. Érdekes volt, mert erről még nem láttam leírást. -
Redcaster
őstag
Nos, meló után énis leültem játszani...
Seven Speart végre sierült megfektetni, így utólag tudom, hogy a túlzott óvatosságom miatt volt annyira nehéz. Sokkal agresszívebben támadtam őt, és a nagy lándzsaforgatós támadásánál sem futottam el előle, hanem befutottam mögé, ami +2-3 ütést jelentett. Valamint a mikiri counterek is összejöttek talán 1 kivételével, így nem volt annyira vészes. Habár egy 20 try biztos volt benne.
Aztán gondoltam egyet, és nekimentem a pillangó kisasszonynak is, és őt is sikerült leverni a mai 2. próbából, így vele viszonylag gyorsan (8-9 try) végeztem.Kicsit gondban voltam hogy vajon merre kéne indulnom, de azt hiszem megtaláltam a helyes utat:
. Viszont itt zsákutcába kerültem, egy miniboss állja az utamat egy titkos ajtó mögött, úgyhogy a holnapi projekt, hogy őt megpróbálom megfektetnia szerzetesek területe, Mt. Kongo ha jól rémlik -
törölt tag
Sikeres napot zártam. Most már csak a m
m van hátra, mint lehetőség (és a fejetlenek). Úgy érzem innentől jönnek majd a nehezebb ellenfelek.ajo -
melega
őstag
Igen 2. végigjátszásnál már azzal nyomtam az elsővel megszenvedtem nagyon megjelenés napja óta nyomtam tegnapig és a háztetőn ért véget tényleg. 2. végigjátszásnál meg már nem akartam szenvedni majd a végső főellenséggel, ps 4-en a 2. végigjátszással is meg kellett volna szenvednem.. -
BOBAKILL
őstag
Végre meglett a lepkés banya. Már nagyon ideje volt. Nem mondom h szívesen újra csinálnám...
Eddig a lovas boss tetszett a legjobban. Izgalmas volt és volt hely küzdeni.
Nem úgy mint a swordmaster akárki ellen a lyukban..azzal a hülye rúgásaival kikészít. De majdcsak rájövök a gyengéjére.
A seven spear sem kutya...hiába a mikiri counter, utána ha beadja nem tudom sebezni csak kivédem a szúrást. Ezt is jól ki kell ismernem, keresem a jó kombot hozzá.
Elzarándokoltam a buddhistákhoz. Rohadtul tetszik az a terület. Az első minibosst megtaláltam de még nem álltam neki. Annyi van most már h válogathatok. -
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #582 üzenetére
Ha meglesz a kék ninjutsu képesség, akkor látogass el oda, ahol fel lehet tekerni a repülősárkányt. Ott lesz lent az elején. Tudni fogod addigra mire kell a képesség és hova lehet még arra menni. Plusz ahol vannak a halhatatlan papok és van egy npc, na oda is még megéri később visszanézni. -
törölt tag
Shenpou
van valami tennivalo? Kipucoltam az egeszet, demosszesen egy minibosst talaltam. Atemplomban .centipede Letezik, hogy ez zsakutca, es mas mar nincs itt?
-
melega
őstag
Valamit nem értek mikor a divine bossal küzdök a villámló fák tetején hiába nyomom ugrás közben az R1-et földetérés előtt kontrolleren pedig a boss ki van jelölve és a villámokat nem lövi belé. -
törölt tag
Centipede egy vicc volt, masodikra lement. Eddig messze legkonnyebb volt.
Hint kellene
lila szellemes faszkalap a fold alatt? Valami technika a divine confettin kivul? Ez kotelezo amigy, mert lehet akkor hagyom. -
törölt tag
Végre volt időm ismét játszani.
A fejetlen...Az elsőhöz sincs elég itemem, hogy sebezzem, de mellé még ott van másik kettő szárazföldi köcsög és egyet még a víz alatt is találtam. Bár utóbbihoz legalább nem kell az item, csak oda kell figyelni. Oké, hogy opcionálisak, de grrr meg kell ölni mind. -
BOBAKILL
őstag
Csak úgy mellékesen. Azt nem értem hogy miért hívják cheesnek azt amikor csak azt használod amit lehet. A lepke nénire gondolok. Nem bugzódik be, csak támadod azzal ami skill van. Na mindegy.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Shadowguard #573 üzenetére
.Köszi, azóta magam is rájöttem hogy deflectelni kell. Először nem mertem mert azt hittem ellök a fenébe, de nem. Én is úgy csináltam ahogy írtad. Adta magát. Defelect aztán dodge felé majd 2-3 csapás. 1perc a bika, sima liba. Máshogy nem is tudom hogyan lehetne. Na majd rakok fel videót. Párszor azért elszúrtam a dodgeot, de akár sebzés nélkül is megoldható.
Csak rágörcsöltem mert bennem volt az ideg a lepke néni miatt.
Az is meglesz, megvan a taktika. Viszont sokat nem lehet tévedni. Rájöttem hogy a shuriken igen hasznos. Meg is lett volna ha a hüjjjjeee kamerakezelés nem szopat. Na majd most!
Ti használtatok itemet a szellemalakok ellen? Én csak szaladgáltam körbe mint a mérgezett egér, míg eltűntek
#Anti-Hero: köszi.Megnézem bár már van taktikám ellene.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
BOBAKILL #568 üzenetére
Bikával első nekifutásra én is így voltam, én videóban találtam rá gyors megoldást (1 perc). Lehet deflectelni a lerohanós támadását, akkor megszédül, hármat rácsapsz és megint messze futsz tőle. Ezt kell ismételgetni és el is dől.
Csak rá kell érezni a deflect pillanatára -
BOBAKILL
őstag
Hú gyerekek, nagyon elakadtam. A lepke néni hagyján, bár a legnagyobb ellenségem szintén a ki...szott kamerakezelés. Hol ia vol ilyen még...hmmm.. DS?3mm posture-je volt hátra de elugrott a lock és megölt. Akkor volt egy mini szívinfarktusom.
A bika is megakasztott, mi a ..aszom ez a boss már nem azért. Elfutni még hagyján el tudok de sebezni meg ki fogja akkor? Ehhh.
A lovas boss nagyon tetszett, de ez..
Lenyugszom egy kicsit aztán próbálkozom. De másfele nem tudok már menni. Jó lenne még fejlődni a lepke nénire. -
30z.Samu
félisten
Ja, hogy több vége van a játékban és sem mindegy, hogy játszom. Remek...
-
melega
őstag
Tudom mit basztam el, nem Shinobi fatert öltem le a végén hanem Emmát meg egy öregembert, és a kislány akivel az elején találkoztam halott így nemtudok vele beszélni. Néztem végigjátszásba hogy miután megöltem Corrupted Monkot beszélni kellett volna a kislánnyal aki jelenleg halott. Nem nyomtam new game pluszt emiatt, de mostmár mindegy. -
melega
őstag
Végigvittem, és mivel apámat nem öltem meg a játék elején, a szarabb befejezést kaptam volna, de mindent bejártam megjelenés óta és végén azt válaszottam hogy megölöm Emmát,
de mindegy volt mert ha Great Shinobit leölése mellett döntök a végén azt a Genichirot ölöm meg akkor a szar befejezésem lett volna,
mert apámat vagy baglyot nem öltem le játék közben. -
melega
őstag
Olyan gondom lenne hogy a játék:
Néztem végigjátszásokat, corrupted monkeyt leöltem az első formájában, de a másodikban nem bírom, tudom hogyan jutnák el arra a helyszínre ahol megtalálható, de a sátrat nem akarja felkapni a kötélfigura aki elvinne arra a helyszínre. Így nem birom leölni 2. fázisában, nemtudom kulcs kéne hozzá? -
YAKEN
aktív tag
Nos ha minden igaz most jutottam el a játék legvégére. Szerintem minden mini és fő bosst megöltem. Az első tapasztalat így 5halál után, hogy alsó hangon meghalok még vagy 50x-er itt.
-
Redcaster
őstag
Seven Spear-rel más is sokat szívott? Legalább 15try-om van benne, de a HP-ja felét sikerült eddig csak levinni. Felhoztam magam rajta, elmentem pillangó kisasszonyhoz, akit azt gondoltam jó nehéz lesz, de eddig 4-ből 4-szer bevertem őt 2. fázisba, így lassan ő verve lesz. De a köcsög miniboss rendesen megfingat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
SemmerFH #555 üzenetére
Igen, visszamentem picit játszani
lezúztam végre generálist és mentem tovább. Nagyon kicsivel utána már jött a kígyó. Meg is találtam a cuccot, amit kerestem. Itt az jutott eszembe, hogy bakker, csak játszani kellett volna még vele egy kicsit és megkaptam volna a választ. A lovagnál hagytam abba, kétszer megpróbáltam, aztán úgy voltam vele hogy na jó, majd legközelebb. Azt néztem, hogy az Ő egyik életét nem lehet levenni, mert Ő úgy bukkan fel. Szóval vele rendesen meg kell küzdeni, először nem tudtam mi van, amikor nekiállt kiabálni.
Szépen lassan haladok.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
SemmerFH #543 üzenetére
Érdekes h először háttal áll de ha osonok észrevesz. Na akkor majd a sunyi módszer jön.
heheeee.
Érdekes az a bika. Majd holnap nekilátok.
Most csak felfedezek. Kevés a 3 estus. Akarom mondani gyógyital vagy mi. Még mindig elfelejtem mi a neve.
Lepke néni is hátra van még, talán most már lemegy. Fasza az Ashina skill csak nagyon lassú. Nem tudom boss ellen milyen lehet. -
törölt tag
Sima liba volt, én is a fejére ugrottam, rájöttem, hogy lehet.
-
-
30z.Samu
félisten
Toltam kicsit a játékot, jutottam előre, de csak egy nagyon picit. Nem baj, nem sietek sehova, szépen lassan kezdek ráérezni a játékra. Mondjuk nem is gondoltam azt, hogy egyből mestere leszek, vagyis shinobi-ja.
A nagy darab kardos fazon elsőre meglett és még az emberke is életben maradt, aki segített nekem. Viszont a Pillangó kisasszonynál valami nem kerek. Ott volt a haldokló forma előtte, aki adott valamit, ami ha jól vettem ki, akkor az illúziók ellen lenne jó. Na már most azt én nem találom az inventory-ben, lehet véletlenül elhasználtam vagy nem tudom, de most nincs ott. Azt valahogy meg lehet szerezni újra, vagy erre rábaxtam? Pedig tökre örültem magamnak, hogy az első halál tök hamar megvolt az öreglánynál.
A másik kérdésem az lenne, hogy ha a 4 Prayer Bread-et elhasználom mi történik? Nem mertem rányomni a fentiek után... -
BOBAKILL
őstag
Ma visszamentem pár helyre ami kimaradt. A memoriban a tavon az az npc...
van humoruk a fromosoknak.
Sose gondoltam volna hogy egy from játékban halra fogok vadászni. De hát ezt is megéltem.
Van egy assassin is egy rejtett helyen. Na azon még nem jutottam át. Nehezebb mint egy boss.
Ma meglett a lovas betyár. Nem vészes csak kellett vagy 10 alkalom mire rájöttem a mozdulataira. Egyedül az előre szúrós kombojat néztem be mindig, gondolom ott felé kellett volna dodgeolni. Na majd ng+on.
Tetszik h folyamatosan oldja fel a játék a skilleket. Ja és szopattak a kis bambusz kalapos szarosok is rendesen. Sokat bír az a kalapjuk. Mondjuk a fejszét majd kipróbálom rajtuk. -
YAKEN
aktív tag
-
Imilenni
addikt
válasz
#10186752 #535 üzenetére
Csak akkor nézd meg ha érdekel egy kis info a rugdosóssal kapcsolatban!
Tisztességgel verd le, mert később meg lesz szerencséd ellene harcolni, amikor erősebb lesz. Ja és akkor mindkét életét le kell majd verned. Nem tudsz egyet lelopni belőle (vagyis igen de akkor 2 ellen fogsz harcolni) -
pomk
őstag
A monk cukorkákat használja valaki? Ezek csak kitöltik az űrt, vagy valóban hasznosak 1-1 nagyobb harc előtt?
-
pomk
őstag
Lightos. Neked...
Én is kezdek már ráérezni, de azért még mindig nagyon nehéz. Viszont ez a sorrend kell, hogy legyen, sajnos mást nem látok kivitelezhetőnek.Bár tegnap este az
előtti részen farmoltam XP-t (XP ??), hogy meg tudjak venni egy 4 (!!!) pontba kerülő skillt amivelalkesz boss . Egész jól ment már a végére a deflect és a mikuri hárítás is. Figyeltem a deflect-re, és ahogy itt korábban írtátok tényleg teljesen más animációja és hangja van mint az alap parry-nek. És tényleg van utána max 1mp, ami alatt 1-2 ütést be lehet vinni.többet töltenek vissza az Healing itemek, a 2.-ik skill tree-n van -
törölt tag
Genichiro halála. Írta: Ulthanito-papa
Kurva anyád! -
pomk
őstag
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Melyik ujjamba harapjak: A választ sejtem, de sajnos még nem sikerült kivitelezni:álomban a lándzsás miniboss, vagy lovas boss, vagy Headless boss, vagy a Chained Ogre utáni udvarban lévő miniboss, vagy az alkesz boss ? 1. Chained Ogre utáni udvarban lévő miniboss
2. Lándzsás miniboss
3. Alkesz
3. Lovas
5. Headless -
YAKEN
aktív tag
válasz
Shadowguard #525 üzenetére
Kastély kapujában levő miniboss után zsákutca, a kapu nincs nyitva. Viszont nem lehet elégszer ismételni, hogy le kell vadászni őket, ha azt akarod, hogy az életed nőjön is valamicskét. Kapu előtti minibosstól jobbra nem messze van egy kereskedő a falak között, akit jó ha megtalálsz, később hasznos lesz. Lándzsás miniboss után is zsákutca, mikir counter jó ellene. Ajánlott oldalt felmászni a falon be a toronyba és hátulról elkapni, máris csak 1x kell megölni. A lándzsástól nem messze, ahol van egy csóka aki riadóztat, na arrafele is lehet haladni tovább, ott is vár egy miniboss, aki nem lesz könnyű, de őt is meg lehet lepni fentről és 1élet lehúzva. -
melega
őstag
Srácok eljutottam a majomig, Lady Butterfly kivételével minden helyszínt bejártam.
A majomtól már rohadt nehéz a játék nekem, nem mintha eddig leányálom lett volna.Ahol a 4 majmot kell leölni akikről képek vannak az is megvan, a játék utána kiteleportált egy fontos helyszínre ahol új kardot kaptam, onnan vissza lehet jutni a kongói templomba. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Imilenni #524 üzenetére
Megtaláltam, így már tudtam kiről van szó, kifarmoltam a rávalót, de szerintem ezt csak később lehet felhasználni. Csak azért nem volt meg, mert kétszer fizettem neki és utána csak sövegelt, nem jött elő a kereskedés. Viszont ha már ennyit szenvedtem vele akkor csak ránéztem
Lady Butterflyra. Elsőre majdnem lement, innentől nem volt szívem otthagyni. A lovashoz képest nem is volt vészes, sokkal jobban elkaptam a ritmust. Összesen talán 5-6 try volt, második nekifutásra nagy lett az arcom és gyorsan megbosszulta
Ezen felbuzdulva még a bikát is levágtam, nem is volt annyira vészes (10try talán). Bár amikor két try is arra ment rá, hogy nem volt hajlandó letaposni a többi mobot és azok is zargattak akkor azért szentségeltem.
Most viszont tényleg pihi, kicsit szétnéztem a kastélyban, de egyik oldalon egy lándzsás miniboss van, aki majdnem max HP-ról oneshotol, a másikon meg a tető van tele valami új mobbal. Azok ellen egyébként megköszönöm a tippeketA legjobb az volt, mikor valahonnan beugrott egy és páros lábbal oneshotolt
Esetleg mehetek egyenesen, ott csak négy (?) muskétás van egy minibossal. -
Imilenni
addikt
válasz
Shadowguard #523 üzenetére
Az álomban sajna ha
. Lehet azért nem találodmegölted akkor elfelejtheted a mostani idősíkon -
Shadowguard
senior tag
Az a shuriken upgrade merre van?
Én azt az árust szerintem nem találtam meg.
Viszont a hétvégéig jegelve van nálam a játék, gondoltam a Ladyt hanyagolom, kicsit fejlődök (egy Bread kellene a következő upgrade-hez), de belefutottam a következő minibossba és ehhez most nem érzem magamban az erőtA Blazing Bullról van szó. Egy darabig dodge-olgattam szorgosan, de ütögetni nem nagyon volt időm. Ő meg egyszer eltalált és nyekk. Néztem videót mit kellene csinálni, de én ehhez most fáradt vagyok -
YAKEN
aktív tag
Szinte minden boss kinyír 2-3 csapásból, hozzá kell szokni sajnos. Hiába van pl. nekem is már szép hosszú életem, ugyanott vagyok, mint az elején, 2-3 csapástól meg is purcanok. Szóval öldösni kell a minibossokat, különben rohadt nehéz lesz a vége fele. Nem mintha most könnyű lenne.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Imilenni #518 üzenetére
petàrdàzgatom böszen, de egyelöre nem akarja megadni magàt.
ezek szerint akkor ne is erölködjek, most nem tudok màsmerre menni?
illetve még egy kérdés...az egyik àrusnàl kapható 3.000,- senért egy cucc ami a lady butterfly harcnàl hasznos lehet....valami suriken upgrade rémlik
-
YAKEN
aktív tag
Csapasd a lovast szerintem, egyszer úgyis le kell verni.
Mindig kőrözz és maradj a segge fele a lónak, Ha meg eltávolodik és kiereszti kötélen a lándzsáját, akkor meg grapplingolj rá, megjelenik a feje felett a jel látni fogod. Ha nincs meg ez a képesség, ajánlatos megvenni. -
onkelz
aktív tag
Egyik oldalon a lovas màsik oldalon a lady butterfly, ja és opciósnak ott a headless....màsmerre most nem tudok menni? Max késöbb visszanézek....
-
YAKEN
aktív tag
Hát itt a vége fele már beszarás milyen nehéz.
Ez a hatred demon meg a 3 életes csóka, aki kibújik genchiróból szép mondhatom. Ide az is kevés lenne, ha 6m hosszú lenne az életem. Na de mindegy ezeket is ki kell tapasztalni, most még esély sincs egyiknél sem. -
copass
veterán
-
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #485 üzenetére
Esélytelen. Este még megszereztem a
.másik kardot mintha jóval többet csapna.Azóta változott a környezet, és Bár most éppen már csak 10%-hpn van, de még a 8 estust meg a resurection megvan. Hátha
-
ThySoul
senior tag
Az meglepett, hogy meg nem találtam használt példányt, azt hittem itt is lesznek akik beleugranak aztán gyorsan ki is szállnak a nehézségek miatt
-
YAKEN
aktív tag
Jó kis bossnál vagyok, mintha a BB-ből szabadult volna. Eddig elég szopóroller. Nekem szerintem már nem lehet sok a játékból. Jelenleg 18-as vitality, 11-es erő.
-
Yodamest
veterán
IPON Sekiro teszt
Én már nyomtam alá egy 99%-os olvasói értékelést, hogy kompenzáljam a 85%-ot, amit a tesztben adtak rá. -
-
melega
őstag
Hol találom előszőr Genichirot?
Visszajutottam a játék elejére, de sehol nem találtam. Most a páncélozott titánnal szenvedek a Kongó környékén. Teszem hozzá Genichiróval még nem harcoltam. -
30z.Samu
félisten
Lehet hülye kérdés lesz, amit most felteszek. Egy-egy mini boss-nál valahogy észre lehet venni, hogy mi válik be a legjobban? Mint pl a
lándzsás formánál a Mikiri Counter -
YAKEN
aktív tag
Egy jó tanács mindenkinek minibossokat illetően.
Ne halogassátok őket sokáig mert sosem lehet tudni, meddig van esély őket legyőzni. Lehet egy idő után úgy változnak pályarészek, hogy nem lesznek már elérhetőek. Idáig mindet megöltem de szerintem bele lehet ilyenbe futni. Főképpen az Ashina castle környékén levőekre gondolok. -
Yodamest
veterán
Tegnap brutál jót haladtam egyébként a játékban, nem is annyira progress szinten, hanem inkább karakter fejlesztés terén:
-Jött 2 miniboss item, így meglett a 4, amiből meglett az upgrade, így már 14 a vitalitásom.-Megszereztem az összes prosztata toolt, fel is fejlesztettem párat.
-Leadtam a "rat"-os küldit, ami eddig kimaradt, így már az Ashina ágon is tudtam képességeket unlockolni, hát kb ez a legjobb ág mint kiderült. Nembaj jobb későn, mint soha
-farmoltam kb 100 prosztata currencyt, így már fogom tudni használni pl. a lángszórómat a majom duó ellen.
A sabimaru NAGYON JÓ eszköz, a vizimalomnál lévő minibosst azzal sikerült megölnöm, kb 10mp volt az első fázisa ezzel a fegyverrel.
Most ott tartok, hogy vagy a majom duó ellen megyek vagy pedig a corrupted monk-szellem (vagymi) ellen, egyik jobb mint a másik.
-
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #499 üzenetére
Genichiro sama nekem viszonylag könnyen ment, magam is meglepődtem magamon. Gondolom a tetős fightról van szó, amikor 2. alkalommal kell harcolni vele. kb 3-4 kísérlet után kiismertem a mozgását és onnantól nem volt gond. Akkor fostam be kicsit, amikor kiderült, hogy van 3. formája is, de az elsőre lement, mert tök ugyanazt kellett csinálni, mint a 2. fázisban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest