Aktív témák
-
wrobi
aktív tag
Az OSD menü ablakánál nem látok szellemképet....ez akkor azt jelenti, hogy a monitor elektronikával valszeg nincs gond?
A kábelcserét sem tudom sajna sk. kivitelezni, mivel beépített madzagja van a jószágnak. :(
Ha van ötlet, hova fordulhatnék, írjátok légyszi! -
wrobi
aktív tag
Vibrálás kiszűrve (a mellette lévő TV okozza). Szellemkép stabil.
Buherálja meg már nekem valaki....persze nem ingyen. -
wrobi
aktív tag
Help! Szervizes szakembert keresek.
-
wrobi
aktív tag
Ajjajjajj...gáz van. Megnéztük másik géppel (benne Ge4Ti karesz), szintén szellemképes. Ezek szerint videókari kicsukva.
Monitorkábelt mozgatta..semmi, kicserélni meg nem lehet mert beépített.
Akkor már csak a szervíz maradt? Ajjajjajj. :(
Nem merem csak úgy bevinni egy szervízbe, tutti lehúznak.
Valaki nem dolgozik szervízben esetleg.....vagy az is jó ha egy hozzáértő maszekban megnézné nekem korrekt áron. -
Naras
őstag
Sajnos sok érdemlegeset én sem tudok hozzátenni a dologhoz...
Én is a kábelt tudom mondani, igazítsd meg a gép csatlakozásánál is, és a monitornál is, aztán pakolj el körülötte mindent, a mágneseket főként... Ha semmi akkor jó lenne, ha ki tudnátok próbálni egy másik videókarival, kérj valakitől kölcsön egyet és azzal üzemeld be... Még a frekire és felbontásra gondoltam volna én is, de ezek szerint az sem... Ha végső elkeseredésedben már nem tudsz mit kezdeni, basszál rá egy nagyot (de vigyázz nehogy eltörjön és aztán engem okolj) hiszen a technika ördöge kiszámíthatatlan... Utána pedig irány a szervíz... Beviszed egy natúr számtech boltba, ott valszerg foglalkoznak ilyenekkel, vagy ha ott mégsem, akkor is útba tudnak igazítani...
Sok szerencsét... -
wrobi
aktív tag
Senkinek semmi ötlet vagy tipp??
Gyerünk, szóljatok hozzá, nálam kevesebbet úgysem tud itt senki, nagyon nem vágom a témát. -
wrobi
aktív tag
Videokártya? Bízom benne, h nem a monitor szart be.....?
-
wrobi
aktív tag
Sziasztok! Ha tudtok segítsetek plz, mielőtt gutaütést kapok. A probléma a következő:
Vettem használtan egy Daewoo 710B-t szép állapotban. A biznic megkötéséhez elhívtam hozzáértőbb ismerősöm. A monitort teljesen okés állapotban hoztuk el, ''ott'' még semmi probléma nem volt. Itthon letakarítottam, majd állt a moncsi 4 napot, míg a 15''-os monitoromat meg nem vették.
Most üzemeltem be. Megrökönyödve tapasztalom, hogy a kép szellemképes (jobbra vetülő árnyéka van az ikonoknak, kereteknek). Ezen felül még vibrál is, főleg a kép jobb alsó-felső részén. Már próbáltam több beállítást (felbontás/Hz) de ugyanolyan rossz.
Mi lehet a gáz? Pont akkor romlott volna el, mikor megvettem?
A videókártyám biztos gyenge - Tomato lapra integrálva minden -, de hát az előző 15''-os moncsim (Dell) tökéletesen működött vele.
Vagy netán a moncsitól jobbra elhelyezkedő tv vagy a kis pc-hangszóró a ludas? Az előző moncsimnak nem volt velük baja. Lemágneseztem...degauss...de semmi változás.
Cimbim mondta, próbáljam megmozgatni a kábelt...de persze semmi sem változott.
Segítsetek légyszi mielőtt elfogy itthon az összes dilibogyó!
Ha ez szervízt igénylő probléma, akkor hova vigyem, estleg nincs köztetek szerízes szakember véletlenül....?...nem szeretnék a javításért még egyszer annyit fizetni mint a monitorért.
:(( :(( :(( :(( :(( :((
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- DOOM - The Dark Ages
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 32GS95UE-B OLED GAMING Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0,03ms / G-Sync / FreeSync
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Asus ROG Strix XG27ACDNG (QD-OLED, 1440p) - Újszerű
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest