Aktív témák
-
Naras
őstag
Sajnos sok érdemlegeset én sem tudok hozzátenni a dologhoz...
Én is a kábelt tudom mondani, igazítsd meg a gép csatlakozásánál is, és a monitornál is, aztán pakolj el körülötte mindent, a mágneseket főként... Ha semmi akkor jó lenne, ha ki tudnátok próbálni egy másik videókarival, kérj valakitől kölcsön egyet és azzal üzemeld be... Még a frekire és felbontásra gondoltam volna én is, de ezek szerint az sem... Ha végső elkeseredésedben már nem tudsz mit kezdeni, basszál rá egy nagyot (de vigyázz nehogy eltörjön és aztán engem okolj) hiszen a technika ördöge kiszámíthatatlan... Utána pedig irány a szervíz... Beviszed egy natúr számtech boltba, ott valszerg foglalkoznak ilyenekkel, vagy ha ott mégsem, akkor is útba tudnak igazítani...
Sok szerencsét...
Aktív témák
- Filmvilág
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Egér probléma
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eizo Flexscan EV2450 24" FULL HD LED IPS (1920X1080) HDMI-s káva nélküli prémium monitorok eladóak
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraGear 32GP850-B Monitor! 2560x1440 / 1ms / 165Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- LG 20EN33SS-B 20" monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest