Hirdetés

Aktív témák

• wrobi

aktív tag

Sziasztok! Ha tudtok segítsetek plz, mielőtt gutaütést kapok. A probléma a következő:

Vettem használtan egy Daewoo 710B-t szép állapotban. A biznic megkötéséhez elhívtam hozzáértőbb ismerősöm. A monitort teljesen okés állapotban hoztuk el, ''ott'' még semmi probléma nem volt. Itthon letakarítottam, majd állt a moncsi 4 napot, míg a 15''-os monitoromat meg nem vették.

Most üzemeltem be. Megrökönyödve tapasztalom, hogy a kép szellemképes (jobbra vetülő árnyéka van az ikonoknak, kereteknek). Ezen felül még vibrál is, főleg a kép jobb alsó-felső részén. Már próbáltam több beállítást (felbontás/Hz) de ugyanolyan rossz.

Mi lehet a gáz? Pont akkor romlott volna el, mikor megvettem?
    A videókártyám biztos gyenge - Tomato lapra integrálva minden -, de hát az előző 15''-os moncsim (Dell) tökéletesen működött vele.
    Vagy netán a moncsitól jobbra elhelyezkedő tv vagy a kis pc-hangszóró a ludas? Az előző moncsimnak nem volt velük baja. Lemágneseztem...degauss...de semmi változás.
    Cimbim mondta, próbáljam megmozgatni a kábelt...de persze semmi sem változott.

Segítsetek légyszi mielőtt elfogy itthon az összes dilibogyó!

Ha ez szervízt igénylő probléma, akkor hova vigyem, estleg nincs köztetek szerízes szakember véletlenül....?...nem szeretnék a javításért még egyszer annyit fizetni mint a monitorért.

:(( :(( :(( :(( :(( :((

Aktív témák