- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Aktív témák
-
wrobi
aktív tag
Sziasztok! Ha tudtok segítsetek plz, mielőtt gutaütést kapok. A probléma a következő:
Vettem használtan egy Daewoo 710B-t szép állapotban. A biznic megkötéséhez elhívtam hozzáértőbb ismerősöm. A monitort teljesen okés állapotban hoztuk el, ''ott'' még semmi probléma nem volt. Itthon letakarítottam, majd állt a moncsi 4 napot, míg a 15''-os monitoromat meg nem vették.
Most üzemeltem be. Megrökönyödve tapasztalom, hogy a kép szellemképes (jobbra vetülő árnyéka van az ikonoknak, kereteknek). Ezen felül még vibrál is, főleg a kép jobb alsó-felső részén. Már próbáltam több beállítást (felbontás/Hz) de ugyanolyan rossz.
Mi lehet a gáz? Pont akkor romlott volna el, mikor megvettem?
A videókártyám biztos gyenge - Tomato lapra integrálva minden -, de hát az előző 15''-os moncsim (Dell) tökéletesen működött vele.
Vagy netán a moncsitól jobbra elhelyezkedő tv vagy a kis pc-hangszóró a ludas? Az előző moncsimnak nem volt velük baja. Lemágneseztem...degauss...de semmi változás.
Cimbim mondta, próbáljam megmozgatni a kábelt...de persze semmi sem változott.
Segítsetek légyszi mielőtt elfogy itthon az összes dilibogyó!
Ha ez szervízt igénylő probléma, akkor hova vigyem, estleg nincs köztetek szerízes szakember véletlenül....?...nem szeretnék a javításért még egyszer annyit fizetni mint a monitorért.
:(( :(( :(( :(( :(( :((
Aktív témák
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest