- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
a gyerekek mindenben a szülőt utánozzák le. Beleivódik az agyukba, és anyura akarnak hasonlítani, tudatalatt pedig felnőttként is anyura hasonlítunk, még ha nem akarunk, akkor is
és akkor az alkoholista szülő gyereke? most akkor követendő példa vagy sem?
egy kicsit mintha ellentmondásos lennélmásrészt amit te tényként állítasz Amit 0-5 éves korig megtud egy gyerek az anyjáról, az meghatározza az egész életét legyen az kézmosás, vagy dohányzás. Ez tény.
szerintem nem igaz, sőt mondok egy példát: mondjuk van egy 3 éves fiam, 3 éves koráig azt látta, hogy dohányoztam. Meghalok, az apja új társa, az ő új anyukája nem dohányzó lesz. Szerinted melyik lesz a maradandób / befolyásolóbb számára az, hogy bölcsis koráig egy dohányzó anyát látott? vagy az, hogy utána mondjuk nagykorúságáig azt látja, hogy se a ténylegesen felnevelő anyja, se apja nem dohányzik. Szerintem emlékezni se fog rám, szeritned meg ez a legbefolyásolóbb tényezőVagy nem is kell meghalnom, csak mondjuk leszokok mikor ő 4 éves
én saját részről nem vonnék párhuzamot szülő/gyerek között, mert van bőven ilyen és olyan példa is, sőt szerintm akire ráfújják a füstöt kisgyerekként sanszos, hogy megútálja egy életre, mert bizony büdös
és szerintem is kár ezen vitázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest