- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
intruder01
csendes tag
Van mikrofonod csatlakoztatva?
-
Sotho
őstag
Ált a játékok állítják be maguknak az effektet aztán mikor kilépsz nem áll vissza.
-
djsaabe
tag
hy
nekm is SB!live 5.1 van és megesik hogy a beállitásoknál az akkusztikai effektr átáll. aztkönnyü vissazálitani
vezérlőpult/hangok és beszéd/audioHQ/Speaker nyisd meg
itt menj át az audo vox ra ne a speaker füön odlat hanem a felete lévő effektes fülön legyél és ott No effect
sajnanemtudni mi a hibája ezek szerint ez lehet hogy egész szoft hiba és mindnekinek ilyen. pl nekm egy időebn kb 1 hónapja kb 3 naponta átálitodott de hogy mitől,?? szllemjárta hk -
HTomi89
csendes tag
Hogy mi történt, azt ne kérdezzétek, futtattam a creative hibakeresőjét, nem talált semmit, de én igen: reset to default funkcióra ráakadtam, és lássatok csodát, működik!!! :C :C :C Kösz a segítséget mindenkinek!!!!!!!
U.I.: Valaki azért meg tudná ezt magyarázni hogy hogy tud ez elállítódni magától??? -
JaniS
senior tag
Nézz körül az SB Live! telepített programjai között, asszem valami Speakers configuration vagy valami hasonló a neve (ott ahol tudod állítani a hangszóró konfigurációt, fejhallgató, sztereo, 5.1 stb.) Van ott egy fülecske, valami enviromental audio vagy hasonló és ott van ez az effekt bekattintva. Bocs a ködös megfogalmazásért, de nem otthonról írom és csak ott tudnám megnézni.
JaniS -
HTomi89
csendes tag
Mint egy barlang visszhangja, de ez csk 1-szer ismétli meg a hangot. Hang alatt nem a gépből kiszűrődő zajokat (pl.:hűtő) értem, hanem a hangkártya által generált,hangszórón át távozó hangokat értem. A zéne, a játékok, és minden kap 1 kis akusztikát!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
HTomi89
csendes tag
1 éve mikor megkaptam a gépemet, 1 hónapra rá elkezdett visszhangozni az ég világon minden ami hang csak kijött belőle! :O Az eset spontán megoldódott kb. röpke 2-3 hónap után. A történet óta már újra lett telepítve a gép, és most 1 hónappal később élvezhetem a hangok akusztikáját. :Y Az egészben az a szép, hogy minden beállítás változtatása nélkül jött elő e fölöttébb idegesítő jelenség. Mit lehet ezzel kezdeni??????????? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Acer notebook topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest