- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
HTomi89
csendes tag
Hogy mi történt, azt ne kérdezzétek, futtattam a creative hibakeresőjét, nem talált semmit, de én igen: reset to default funkcióra ráakadtam, és lássatok csodát, működik!!! :C :C :C Kösz a segítséget mindenkinek!!!!!!!
U.I.: Valaki azért meg tudná ezt magyarázni hogy hogy tud ez elállítódni magától??? -
HTomi89
csendes tag
Mint egy barlang visszhangja, de ez csk 1-szer ismétli meg a hangot. Hang alatt nem a gépből kiszűrődő zajokat (pl.:hűtő) értem, hanem a hangkártya által generált,hangszórón át távozó hangokat értem. A zéne, a játékok, és minden kap 1 kis akusztikát!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
HTomi89
csendes tag
1 éve mikor megkaptam a gépemet, 1 hónapra rá elkezdett visszhangozni az ég világon minden ami hang csak kijött belőle! :O Az eset spontán megoldódott kb. röpke 2-3 hónap után. A történet óta már újra lett telepítve a gép, és most 1 hónappal később élvezhetem a hangok akusztikáját. :Y Az egészben az a szép, hogy minden beállítás változtatása nélkül jött elő e fölöttébb idegesítő jelenség. Mit lehet ezzel kezdeni??????????? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest