Aktív témák
-
Tanker
csendes tag
A sebesség visszavétele nem segített, de különben azt is megpróbáltam anno.
-
-
Egy újabb tipp a fentiek mellé (bár a konkrét esetben nem hiszem, hogy erről lenne szó): időnként a Fatáv reklámakció jelleggel megajándékoz pár előfizetőt mindenféle szolgáltatással. Azt már kinek-kinek a fantáziájára bízom, hogy hogyan reagál a modem mondjuk egy ''bekopogás'' jelzésre digitális forgalom közben. (Megtörtént eset.)
-
Tanker
csendes tag
A régi gépemen simán megy a net (ezen írok most). Ugyanazt a kábelt használom, ugyanúgy a freewebet. Csak a gép más. SZóval ezek alapból ki vannak zárva.
-
.:ADAM:.
aktív tag
értem! Köszönöm!
-
.:ADAM:.
aktív tag
Heeló, én egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok . Van valami beállítás arra, ha alközpont akarok a netre csatlakozni, vagy egyszerően a 0651.... elé beszúrom azt a mit tárcsázni kell, hogy városi vonalra kapcsoljon?
Köszi a válaszokat lőre is. -
Tanker
csendes tag
Van egy mercury modemem, min vagy egy intel 537 fax voice driver. Nem jó sebességgel lép fel, és 1 perc után lelép. Mi tehetek? Elképzlelésem sincs. Mindent megpróbáltam ami tőlem telik. kÉRLEK SEGÍTSETEK :(
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest