Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
Arra mindig kínosan ügyelek, hogy ne sarkazzam le, és szemmel legalábbis nem láttam semmi gondot. Egyvalamire tudok még tippelni, hogy ez egy többrétegű NYÁK, és hűtőcsere közben előfordul, hogy kismértékben meghajlik, aztán ha ott valamelyik belső fóliacsík megfeszül, akkor elszakadhat. De ez csak feltételezés, mert semmiféle külsérelmi nyom nincs a kártyán. Ezért gondoltam, hogy bios-gond lehet, de egyelőre még erről se tudtam meggyőződni, mert nem találtam Infineon-ramos biost, csak Samsungost meg Hynixeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest