- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Daweee
őstag
hello
szerintem nem feltétlen mondanak ellent maguknak, szerintem a helyzet a következő: valószínűleg elmegy benne minden Core 2 Duo, viszont 800-as FSB-n, az alaplapnál a CPU kompatibilitást írja, ergo bele lehet tenni az 1066-os C2D-t, viszont a chipsetből adódóan csak 800-on tudja hajtani (hivatalosan) Szerintem az ideális megoldás egy E4XXX-es C2D. 800-asok, és szinte ugyanolyan erősek mint az E6xxx-es nagytesók. Viszont Készülj hogyha egy modi megtalálja a topicot, be fogja zárni, és átirányít pl az azonnali alaplapos kérdések órája topicba[link], miert ezen a fórumon nem szeretik ha minden egyes problémára új topicot nyitnak, mivel a gyűjtőtémákban nagyobb az esély, hogy az adott témában otthon levő emberkék megtalálják, és pontosabban segítenek, mint pl én most
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest